Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele!!!!
Am revenit

Monis Am admirat flacaul Santiago-Iulian.Este un scump....astept continuarea povestii

Noi suntem bine acum.
Sambata la pranz mi-a facut kk cu sange , am sunat pedi si m-a trimis la urgenta.Am fost la Victor Babes unde ne-au dat trimitere la Budimex
As vrea sa pov putin prin ce am trecut acolo, este o pov trista, plina de durere, dar poate asa ma descarc si eu si nu mai de cate ori imi amintesc!!
Am ajuns la Budimex la camera de garda (eu cu mama), am stat in sala de asteptare aprox45 min (in picioare), lume multa, multi "colorati" (sa nu spuneti ca fac discriminare ca nu-i suport frateeee.....eu din cauza lor am innebunit in spitale), cand in sfarsit ne baga la un medic primesc decizia: internare
Am inceput sa .Iau fata si plec dupa infirmiera...mama pleaca cu un taxi acasa.Primesc un jeg de halat si papuci si mai si.
Ajung sus pe sectie, ne oprim la med de garda, imi consulta fata , imi face fisa si ma trimite pe salon (la terapie intensiva), ajung acolo si am suferit un soc....in viata mea n-am crezut ca poate exista atat mizerie intrun spital , incubatorul in care mi-au bagat fata era doar cu numele incubator, iar eu am fost anuntata ca "aici asa se doarme PE SCAUN".Am inceput sa plang (exact cum am plans la maternitate cand m-au mutat sus la "colorate")|mi-am strans fata la piept si asa am ramas pana au venit ai mei.....heeiii asta a fost doar inceputul!!!!!..primul soc....Au urmat multe altele, dar nu vreau sa detaliez, o sa spun doar pe scurt: Ne-au internat cu diagnosticul "[b] enterocolita cu rotavirus" si "anemie" (survenita pare-se in urma infectiei), au urmat zeci de intepaturi pe saracuta fata, mi-au ciuruit-o, au terminat-o cu atatea intepaturi pt analize si pt branule, a avut saracuta branule si in cap.Cand veneau sa-i mai i-a analize sau sa-i monteze branula noua (se spargeau venele ff repede) ma trimiteau la plimbare si-o auzeam saracuta cum plangea tocmai din capatul palierului......pe ea au terminat-o fizic si pe mine psihic....si o luam in brate , si-o pupam, si-o rugam sa nu mai planga ca se invinetea saracuta....iar ea isi prindea degetelele de bluza mea, si isi lipea buzele pe gatul meu....cred ca aceasta durere a facut ca fata mea sa nu mai stea decat in brate...nu mai vrea in pat...plange Da o inteleg, probabil ca se va dezobisnui candva, dar gandindu-ma prin cata durere a trecut saracuta..o inteleg
A 3-a zi mi-a adus sotul sezlong si am reusit sa dorm si eu
A 4-a zi i-a pus transfuzia cu sange.Seara se vedeau deja schimbarile...era mult mai tonica si mai vesela....si rosie in obraji
A 5-a zi am avut alt soc...m-au mutat printre colorate...exact ca la maternitate, da astea erau si mai rau...cu fuste colorate, cozi impletite cu ate,am aflat de la asistente ca le-au despaducheat ei;nici la baie nu am fost toata ziua, pt ca nu-mi puteam lasa fata cu ele,noaptea n-am reusit sa inchid un ochi, a urlat copilul uneia de langa mine toata noaptea si ea sforaia fratee, apoi pe la 3 noaptea a apucat-o pe fimea cheful de gangureala , urmat de plans..iar la 6 se da trezirea
A 6-a zi am plecat acasa....si-am bagat toate hainele direct la spalat

Mi-au schimbat laptele , si mai trebuie sa repet o analiza in 14 zile

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,cuscra ....noi suntem bine ,ne necajim cu colicile ,dar altfel crestem si suntem cuminti ...cam lenesi la tzitzi ,dar trece...

voi cum va descurcati?

p.s am pus poze mai noi pe picassa..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Noi nu mai stim ce inseamna colici.Multumim INFACOL

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna seara fetele!!!!
Am revenit

Monis Am admirat flacaul Santiago-Iulian.Este un scump....astept continuarea povestii

Noi suntem bine acum.
Sambata la pranz mi-a facut kk cu sange , am sunat pedi si m-a trimis la urgenta.Am fost la Victor Babes unde ne-au dat trimitere la Budimex
As vrea sa pov putin prin ce am trecut acolo, este o pov trista, plina de durere, dar poate asa ma descarc si eu si nu mai de cate ori imi amintesc!!
Am ajuns la Budimex la camera de garda (eu cu mama), am stat in sala de asteptare aprox45 min (in picioare), lume multa, multi "colorati" (sa nu spuneti ca fac discriminare ca nu-i suport frateeee.....eu din cauza lor am innebunit in spitale), cand in sfarsit ne baga la un medic primesc decizia: internare
Am inceput sa .Iau fata si plec dupa infirmiera...mama pleaca cu un taxi acasa.Primesc un jeg de halat si papuci si mai si.
Ajung sus pe sectie, ne oprim la med de garda, imi consulta fata , imi face fisa si ma trimite pe salon (la terapie intensiva), ajung acolo si am suferit un soc....in viata mea n-am crezut ca poate exista atat mizerie intrun spital , incubatorul in care mi-au bagat fata era doar cu numele incubator, iar eu am fost anuntata ca "aici asa se doarme PE SCAUN".Am inceput sa plang (exact cum am plans la maternitate cand m-au mutat sus la "colorate")|mi-am strans fata la piept si asa am ramas pana au venit ai mei.....heeiii asta a fost doar inceputul!!!!!..primul soc....Au urmat multe altele, dar nu vreau sa detaliez, o sa spun doar pe scurt: Ne-au internat cu diagnosticul "[b] enterocolita cu rotavirus" si "anemie" (survenita pare-se in urma infectiei), au urmat zeci de intepaturi pe saracuta fata, mi-au ciuruit-o, au terminat-o cu atatea intepaturi pt analize si pt branule, a avut saracuta branule si in cap.Cand veneau sa-i mai i-a analize sau sa-i monteze branula noua (se spargeau venele ff repede) ma trimiteau la plimbare si-o auzeam saracuta cum plangea tocmai din capatul palierului......pe ea au terminat-o fizic si pe mine psihic....si o luam in brate , si-o pupam, si-o rugam sa nu mai planga ca se invinetea saracuta....iar ea isi prindea degetelele de bluza mea, si isi lipea buzele pe gatul meu....cred ca aceasta durere a facut ca fata mea sa nu mai stea decat in brate...nu mai vrea in pat...plange Da o inteleg, probabil ca se va dezobisnui candva, dar gandindu-ma prin cata durere a trecut saracuta..o inteleg
A 4-a zi i-a pus transfuzia cu sange.Seara se vedeau deja schimbarile...era mult mai tonica si mai vesela....si rosie in obraji
A 5-a zi am avut alt soc...m-au mutat printre colorate...exact ca la maternitate, da astea erau si mai rau...cu fuste colorate, cozi impletite cu ate,am aflat de la asistente ca le-au despaducheat ei;nici la baie nu am fost toata ziua, pt ca nu-mi puteam lasa fata cu ele,noaptea n-am reusit sa inchid un ochi, a urlat copilul uneia de langa mine toata noaptea si ea sforaia fratee, apoi pe la 3 noaptea a apucat-o pe fimea cheful de gangureala , urmat de plans..iar la 6 se da trezirea

fericita Maya Andreea

SI PE LIMBA NOSTRA......CE AVEA FETITA?????????

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

SIMINA imi pare rau pt experienta ta... incerc sa te inteleg si imi aduc aminte de experienta mea de spital...la fel de neplacuta...as prefera sa nasc inca o data decat sa mai stau atat in spital..

Mentionez un singur lucru...in singurul salon de prematuri ( tip rooming-in) era o igrasie pe pereti de-ti venea sa fugi....si sa nu mai vb de celelalte conditii(baia era la capatul opus al cladirii si trebuia sa iesi din caldura aia teribila ,sa traversezi tot holul unde geamurile erau larg deschise pt a merge la unica baie de pe palier)etc ..nici nu vreau sa mai imi amintesc...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina, mi s-a rupt inima cand am auzit ca ai mers cu fata la spital!!! M-am gandit la voi tot timpul...Ma bucur enorm ca sunteti acasa si ea este bine acum!
Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva,imi inchipui cat a plans saracul puiut si ce durere a fost in inimioara ta sa-ti vezi bebelusha mica chinuindu-se si...chinuita atata.
Bine ca ati scapat de acolo! Multa sanatate,multi pupici si toata dragostea noastra pt amandoua!

Miany,eu nu mai am lapte deloc...cat m-am luptat in maternitate sa ma lase sa o alaptez si....totul a fost in zadar,a avut doar 10 zile cu lapte de la mine.... Dar mananca NAN 1 si vad ca ii merge foarte bine....dupa ce scazuse de 2 ori la 2.350 g, acum a luat bine in greutate si are 3.500g.
Si noi ne chinuim cu colici... A comandat Richard Infacol,dar dureaza vreo 10 zile pana ajunge...pana atunci,Baby calm,Baby drink,Debridat si cateodata,SabSimplex.

Ma bucur mult ca Davidutul e bine si e super ca ai laptic. Va trece si perioada colicilor,sa scape piticutii de chin.
Va pupic dulce de tot pe amandoi si va doresc tot binele din lume!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna seara fetele!!!!
Am revenit

Noi suntem bine acum.

fericita Maya Andreea

Draga mea, te inteleg si stiu cu adevarat prin ce ai trecut...eu am fost intrenata cu Mario atunci cand avea 1luna si 3 saptamani la grigore alexandrescu la terapie intensiva cu bronsiolita, pneumonie de aspiratie si infectie urinara...toate complicatii ale unei raceli virale...mi-am vazut copilul cum se invineteste si nu mai poate sa respire, cum un idiot de medic de la boli respiratorii imi spunea ca nu are nimic, iar el era vanat...si tare am avut noroc ca am fost initial internata la boli digestive si doctorita care era de garda, mi-a vazut copilul vanat si l-a luat in brate si a fugit cu el la terapie intensiva...nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost ea....stiu ce insemana branule pese tot si dormitul pe scaun si multa colorate prin jur, dar efectiv tot ce mi-am dorit atunci era ca sufletelul meu mic sa supravietuiasca

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Tu Simina e a 2a oara cand bocesc azi, bine ca ne-ai povestit. Trebuie sa facem orice sa nu ajungem acolo!!!! Si tot ce putem ca oameni ca lucrurile sa se schimbe in bine!
Te pup tare de tot, bine ca sunteti acasa
Fetelor, de cand am nascut, ma bate gandul sa emigrez

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Tu Simina e a 2a oara cand bocesc azi, bine ca ne-ai povestit. Trebuie sa facem orice sa nu ajungem acolo!!!! Si tot ce putem ca oameni ca lucrurile sa se schimbe in bine!
Te pup tare de tot, bine ca sunteti acasa
Fetelor, de cand am nascut, ma bate gandul sa emigrez

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

HAI MA IUBITA....CA NU EASA NEGRU...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

SI PE LIMBA NOSTRA......CE AVEA FETITA?????????

Initial kk cu sange, apoi diaree, paliditate, moleseala, somnolenta.

fericita Maya Andreea

Mergi la inceput