Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 19
dankutza spune:

Bun venit pe lume celor 3 fulgusori, Rares Mihai, Dragos si Emil! Sa a veti o viata frumoasa, plina de impliniri! 

33+ moi si
Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
magdaz_ina spune:
Asteptam continuarea, Monis!
si
pt. curaj!
Magda
33+ cu
Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-
betty78 spune:
Gagici, eu bag un nani singurica in sufragerie parasita de toata lumea 
..adevarul este ca efectiv imi este fricasadorm in camera cu sotul si cu bebe...va pup si revin maine
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui betty78
, , , ![]() hai ca esti belea....rad eu acum, dar tare imi este frica sa nu patesc c maica-mea care a stat cu un ochi bandajat peste 10 zile ca s-a aplecat saude florile si s-a infipt cu ochiul intr-un tep de trandafir ..si nu-i glumaBetty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
MACAR ACU STIM PE CINE MOSTENESTI....

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
Lumi_Richard spune:
RamonaC,felicitari pt curajul de a-i face baie singura si pt reusita,esti o super-mamica!!!!
Daca are o secretie vascoasa,galbuie, se foloseste Tobradex unguent,dar putin. Mai insista cu ser fiziologic si maine suna-ti doctorul,pt mai multa siguranta. Macar la tel raspunde,nu?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
miany75 spune:
[quote]citat din mesajul lui RamonaCopot
ramo,eu toata perioada am folosit celebrele tampoane de vata si tifon...si nu am avut nicio treaba.Intr-o zi m-a pus saracia sa imi pun un always night si am crezut ca ma urc pe pereti...iritatie locala pana la sange..
fetele care trebuie sa nasteti nu va recomand tampoanele always ..din cauza transpiratiei si a umezelii locale riscati sa mai apara alte complicatii...folositi clasica vata infasurata in tifon..
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
Lumi_Richard spune:
Monis, bine ai venit si tu in randul mamicilor! Felicitari pt bebe frumos,am vazut pozica postata de tati! Sa va traiasca si sa fiti o familie fericita!
Aveti ajutoare? Cum va descurcati? Cum e cu lapticul si trezitul la comanda printului?
Eu am mare noroc cu mama( la inceput cu mama si Richard), ca altfel....eram deja la balamuc,mai ales cand scazuse 300g....
betty78 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
MACAR ACU STIM PE CINE MOSTENESTI.... ![]() ![]() ![]() A L I N A 36 saptamani MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA ![]() |
adevarul esta ca m-am intrebat intotdeauna cum a reusit...macar pe mine "m-a atacat" roscovanul..razi tu razi, dar e super naspa sa vezi in ceata si sa se dubleze imaginea cu un ochi

Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Lumi_Richard spune:
Cuscra
!!!! Ce ma bucur sa te vad!!!! Ce mai faci,ce-mi face ginerica al meu frumos????????
Se cunoaste ca se inmultesc mamele....suntem mai multe care scriem la schimbul 3![]()
Lumi_Richard spune:
Betty,daca te accidenta altcineva,aveai alta atitudine
....la piticoti li se iarta greselile(mai ales cele `fara de voie`)...si mami va merge resemnata la oftalmolog!
Ei sa fie sanatosi!

,