Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 18
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetelor, eu am absorbante din Japonia, super bune,asemanatoare cu vata,la pipait. Si totusi, cred ca e mai bine cu cele confectionate din vata si tifon. Am experimentat si eu niste mirosuri,la un moment dat,am fugit imediat la doctor si nu era nimic! Cu cele confectionate de mine, nu e absolut nici un miros. RamonaC,imi pare rau ca trebuie sa te descurci singura,cateodata,imi imaginez ce greu trebuie sa fie.... Dar stai linistita,totul se rezolva incet si cu rabdare! Cum mai e ochisorul lui Domi? A avut si Annabelle alaltaieri ochisorii putin lipiti. Atat pediatrul,cat si medicul de fam, au spus sa nu cumva sa dau cu ceai de musetel. Ser fiziologic si,daca nu trece si apare o scurgere galbuie, cu Tobradex,unguent. Din fericire,s-a rezolvat doar cu serul fiziologic. Multi pupici si sanatate la amandoi! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |
Eu daca am fost de capul meu inca din apital, in sensul ca pe acolo nu m-a prea bagat nimeni in seama de cand am mers in salon cu Dominic, mi-am pus si tampon facut de mine cu vata si tifon si dedesupt alawys. Atat as fi vrut si eu sa nu le fi pus...ca parca tot cu astea cu vata e mai bine si e si si "doamna mea" mai aerisita. Acum macar bine ca mi-am dat seama sa nu mai persist in prostie.
Lumi
, din pacate tot cu secretii e ochisorul si acum cred ca s-a extins si la celalalt 

. Astazi cand a reusit sa deschida si el ochii mai mari am vazut ca albul ochiului la el e rosu si tulbure si m-am cam speriat. o sa incerc sa merg luni la pediatra care l-a examinat pe Dominic in spital, ca are si cabinet particular. Dar ma tot gandesc, oare e bine sa-l scot de acum afara, pe vreme de asta? Sper macar sa se respecte programarile si sa nu astept cu bebe cu orele pe hol ca si fac cu nervii.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui betty78 Sa va spun ce am patit....azi dimineata am simtit ca ma plesneste o raceala, asa ca mi-am trimis sotul sa cumpere toate cele, printre care niste mascutze....m-a mancat efectiv undeva sa il alaptez pe Eghi in sufragerie cu mascutza pe fata, iar domnul roscatel mi-a pocnit un deget in ochi in ideea sa imi scoata mascutza...au trecut de atunci cateva ore, iar eu vad inca in ceata...cum se spune in popor toare relele in curu' babii mele....asa ca m-am pricopsit maine dimineata cu un control la oftalmolog...numai asta imi mai lipsea Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
RamonaCopot spune:
Betty... sper sa nu fie decat o iritatie la ochiul tau.
eu acum chiar ma retrag, ca imediat se trezeste broscoiul meu si vrea sa stam de povesti. Cred ca o sa-l fur din patutul lui, ca mi-e deja dor de el. As sta numai cu el in brate si sa-l privesc si pupacesc toata ziua.
Noapte buna!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
betty78 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Gata si baita noastra super rapida. Macar am dat si eu cu putina apa pe el, chiar daca nu am reusit sa ii fac asa ca la carte. Arata altfel acum si a papat tzitzi si deja doarme. Incet incet ma specializez eu, dar intai trebuie sa imi mut lotiunea de corp si samponul in recipiente din acelea de sapun lichid, sa apas doar si sa imi curga in mana, ca e nasol sa il tin pe el cu o mana si cu cealalta mana sa imi torn singura sampon. Ma bag si eu la un dus si poate reusesc sa fur o ora de somn, ca nu se stie ce ne asteapta la noapte Merci fetelor de safturi si de incurajare. Am facut si singura baita printisorului meu, deci evoluez... Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
dragutza, sa vezi lminecu experienta ca mi-am scufundat din greseala copilul in baie cu fata si el s-a speriat si nu mai respira, eu la fel si la tipatul meu si-a reluat respiratia si a inceput sa planga(saracutul probabil s-a periat)...oricum stiu de la inot unde l-am dus pe Mario ca cei mici daca sunt scufundati in apa, isi reiau respiratia dupa cateva secunde, chiar dupa un minut, reflexul pastrandu-se din burtica....ideea este ca m-am speriat asa de tare ca am uitat...deci se poate si mai rau...si pe deasupra mai era si sotul cu mine...
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
My_Lady0091 spune:
HELLO..BURTIX..DUPA CUM SPUNEA KRELIA...DA UNDE ATI DISPARUT TOATE-TOATE?????????

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
dragutza, sa vezi lminecu experienta ca mi-am scufundat din greseala copilul in baie cu fata si el s-a speriat si nu mai respira, eu la fel si la tipatul meu si-a reluat respiratia si a inceput sa planga(saracutul probabil s-a periat)...oricum stiu de la inot unde l-am dus pe Mario ca cei mici daca sunt scufundati in apa, isi reiau respiratia dupa cateva secunde, chiar dupa un minut, reflexul pastrandu-se din burtica....ideea este ca m-am speriat asa de tare ca am uitat...deci se poate si mai rau...si pe deasupra mai era si sotul cu mine... Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
ESTI COMICA RAU....

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
magdaz_ina spune:
RamonaC, eu folosesc de obicei OB (bine, nu e cazul acum) dar si mie mi se pare ca fata de alte firme cele folosite de tine dau un miros mai neplacut. Si le evit, desi sunt bune ca absorbante si se gasesc cu usurinta in toate magazinele. Dar everyday sau alte firme (de prin farmacii) nu dau un asa miros.
Magda
33+ cu
Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
![]() ![]() A L I N A 36 saptamani MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA ![]() |
,
,
, 
hai ca esti belea....rad eu acum, dar tare imi este frica sa nu patesc c maica-mea care a stat cu un ochi bandajat peste 10 zile ca s-a aplecat saude florile si s-a infipt cu ochiul intr-un tep de trandafir
..si nu-i glumaBetty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
monis5 spune:
Contractii la 40 min, la 3 min, la 6 min, apoi la 15 min… aiureala mare. Oricum erau cca 10 sec, absolut suportabile. Ah, imi zic, cu de astea veniti voi? Pai le mananc pe paine pe astea.
Eu citesc din urma in paralel, cica ce curajoasa ma vedeati voi…. Ha! Nu stiu ce sa zic, ori e curaj, ori inconstienta
. Oricum, eu nu am insistat sa ma gandesc f mult la lucruri, ca riscam sa le gasesc inspaimantatoare… am incercat sa iau totul ca pe ceva nou, ce nu am incercat niciodata… desi la 18 ani asistam la nasteri, eu venind de la sectia de nou-nascuti, pentru primirea copilului…. Acuma eram in pozitia… rasturnat
… ceva inedit oricum 
Intre timp ma apuc de citit ca la mine, inafara de oameni care luau diverse lucruri de pe acolo (materiale sanitare, nu va ganditi ca mutau mobila
, nu venea nimeni. A, ba a venit o moasa din tura gata de plecare care m-a trimis la pipi pe hol. Adica la buda de pe hol. Cu aleza de panza intre picioare
. Am plecat in pas de chinezoaica, am executat, dar aia a fost singura data, ca la tura urmatoare mi-am luat chilotii pe mine. Na! sic!... pai daca tot nu trecea nimeni pe la mine… Ma simteam sedusa si abandonata
. De fapt, neavand contractii, cred ca eram complet neinteresanta….
Am citit 40 de pagini din care evident nu am inteles nimic, bine, mi-am si luat un SF cu mine, buna alegere
– din paginile alea am reluat dupa nastere, tot nimic n-am inteles, o fi autorul de vina
. Intre timp mai venea cate o contractie… ei bine, incepeau sa doara. Insa intre ele ma simteam excelent. De fapt cred ca secretam vreo substanta secreta, ca intre contractii ma simteam mai plina de energie ca niciodata… si nici un gand legat de urmatoarea contractie, zici ca aveam creierul in vacanta, ca urmatoarea contractie nu avea cum sa mai existe… cred ca exces de adrenalina se numeste
. Deci intervalul era absolut la oi, 15 min, 3 min, 6 min, ca nebunele veneau… intre timp se schimba culoarea apei… devine rozioara cu ceva rosu prin ea. A, nu e verde? bine doamna, mergem inainte, asa se face de la dilatatie… ok zic…
Ma rog, cumva trece vremea, se schimba tura, vin moasele “mele”
. Aratau super, se miscau super, erau absolut dragute. Monitorizare cu batai ok, povestesc ele putin cu mine, ce si cum, cine e Doctorul, vine la nastere (eu zic: sper ca da – habar nu aveam ce ii spusese rezidentului mai devreme… acuma ma gandesc, poate bietul om nu era rezident
– uatever)… si desigur INTREBAREA: vreti epidurala? Nooo, nu va uitati la mine? Eu vreau fara! Bine, am precizat ca nu sunt sigura 100% dar eu as incerca fara. Am repetat ulterior de zeci de ori, oricui a stat sa ma asculte: nu stiu ce a fost in mintea mea. Dar ma rog, revin eu la subiectul asta. Mi se explica – again! ca o facuse si Doctorul in trecut, cand am discutat subiectul, ca se poate face doar pana la o anumita dilatatie, zic am inteles sa traiti dar eu sunt erou! Mergem inainte. Bine, hai sa vedem cat esti acum.. (la internare eram la 2) … ups, dilatatie 4, sunam Doctorul.
Doctorul este sunat, zice ca vine in 20-30 min, bun. Ce fac eu? Dau sms, bineinteles (daca aveam net, intram live): copil pe drum, doctor pe drum… il stiti
.
Ma gandeam ca scriu mai repede, dar nu-mi iese, asa ca ma opresc aici, ca parca fur din timpul piticutzului. Mai scriu eu ceva si revin... 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri