Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 17
ionelamaria spune:
Ramona, eu imi amintesc de faptul ca alea alawys si mie imi miroseau aiurea inainte... si apoi am incercal de la bella... care nu miroseau tot asa.... ... apoi eu am trecut la OB si cu alea am ramas... indicate sau nu... dar e tare bine sa te simti curata. Stiu ca dupa nastere sigur nu se va putea cu ob... deci... am sa incerc bella maaaaari
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 21 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Gata si baita noastra super rapida. Macar am dat si eu cu putina apa pe el, chiar daca nu am reusit sa ii fac asa ca la carte. Arata altfel acum si a papat tzitzi si deja doarme. Incet incet ma specializez eu, dar intai trebuie sa imi mut lotiunea de corp si samponul in recipiente din acelea de sapun lichid, sa apas doar si sa imi curga in mana, ca e nasol sa il tin pe el cu o mana si cu cealalta mana sa imi torn singura sampon.
Ma bag si eu la un dus si poate reusesc sa fur o ora de somn, ca nu se stie ce ne asteapta la noapte
.
Merci fetelor de safturi si de incurajare. Am facut si singura baita printisorului meu, deci evoluez...
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Ramona, eu imi amintesc de faptul ca alea alawys si mie imi miroseau aiurea inainte... si apoi am incercal de la bella... care nu miroseau tot asa.... ... apoi eu am trecut la OB si cu alea am ramas... indicate sau nu... dar e tare bine sa te simti curata. Stiu ca dupa nastere sigur nu se va putea cu ob... deci... am sa incerc bella maaaaari 36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 21 zile) Mihneaaniversarea nuntii POZE |
Acuma mi-am adus aminte si eu de ce nu am mai folosit de mult alawys. De vreo 5 ani si eu tot cu ob is...si din cand in cand absorbante normale, dar tot altele no name, gen bella, sau everyday. Alawys au gelul ala care miroase ciudat (urat) pt mine.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
Fetelor, eu am absorbante din Japonia, super bune,asemanatoare cu vata,la pipait. Si totusi, cred ca e mai bine cu cele confectionate din vata si tifon.
Am experimentat si eu niste mirosuri,la un moment dat,am fugit imediat la doctor si nu era nimic!
Cu cele confectionate de mine, nu e absolut nici un miros.
RamonaC,imi pare rau ca trebuie sa te descurci singura,cateodata,imi imaginez ce greu trebuie sa fie.... Dar stai linistita,totul se rezolva incet si cu rabdare!
Cum mai e ochisorul lui Domi? A avut si Annabelle alaltaieri ochisorii putin lipiti. Atat pediatrul,cat si medicul de fam, au spus sa nu cumva sa dau cu ceai de musetel. Ser fiziologic si,daca nu trece si apare o scurgere galbuie, cu Tobradex,unguent. Din fericire,s-a rezolvat doar cu serul fiziologic.
Multi pupici si sanatate la amandoi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
betty78 spune:
Sa va spun ce am patit....azi dimineata am simtit ca ma plesneste o raceala, asa ca mi-am trimis sotul sa cumpere toate cele, printre care niste mascutze....m-a mancat efectiv undeva sa il alaptez pe Eghi in sufragerie cu mascutza pe fata, iar domnul roscatel mi-a pocnit un deget in ochi in ideea sa imi scoata mascutza...au trecut de atunci cateva ore, iar eu vad inca in ceata...cum se spune in popor toare relele in curu' babii mele....asa ca m-am pricopsit maine dimineata cu un control la oftalmolog...numai asta imi mai lipsea
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
monis5 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Luni sau marti dimineata, cel mai tarziu merg la dr ca nu ma mai suport. Azi la amiaza am facut dus si ce m-am gandit eu, ca in loc de alawys sa imi fac vata cu tifon. Si mi-am pus din ala si spre surpinderea mea, nu mai miroase la fel. Oricum am zis ca e prea devreme sa ma pronunt si mai astept pana maine...dar cred ca de la absorbant erau mirosurile alea. Ce bine ar fi sa fie asa .Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Eu am zis ca anul asta nu renunt la super tampoanele homemade vata + tifon.

. Si inainte mi se pareau inconfortabile alea de plastic... acum as muri sa se frece un de ala de mine
.Revin .. si scriu incet ca scriu cu stanga

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Monis, hai ca parca mi-a mai venit un pic inima la loc cu stilul tau de a povesti ...cu atat mai mult cu cat voi naste si eu in filantropia ! am aflat si eu azi de la dr meu ca nu-i problema cu oxitocina acolo, deci nu tb sa o iau. DAR, am si eu o maaaaaaaaare nelamurire si anume: cum fac sa dau bani moaselor , asistentelor si daca o fi cazul anestezistului??? ca vorba ta, nici cu chilotii pe noi nu mai ramanem acolo, daramite un buzunar "incapator"? intotdeauna am fost stangace in a da spaga, ma fastacesc de numa' ... 35+POZE + JUSTIN DAMIAN |
pana nasti tu, reusesc eu sa povestesc, relax, e simplu, cum zicea si Simina pe care aproopos o pup tare si ma bucur ca e acasa cu piticutza.
totul se intampla dupa.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Monis, hai ca parca mi-a mai venit un pic inima la loc cu stilul tau de a povesti ...cu atat mai mult cu cat voi naste si eu in filantropia ! am aflat si eu azi de la dr meu ca nu-i problema cu oxitocina acolo, deci nu tb sa o iau. DAR, am si eu o maaaaaaaaare nelamurire si anume: cum fac sa dau bani moaselor , asistentelor si daca o fi cazul anestezistului??? ca vorba ta, nici cu chilotii pe noi nu mai ramanem acolo, daramite un buzunar "incapator"? intotdeauna am fost stangace in a da spaga, ma fastacesc de numa' ... 35+POZE + JUSTIN DAMIAN |
iubita...vor veni sa se perinde pe la tine....ca la petit....moasa...anestezzistul...asistenta...si cum vin...cat esti in salon, inainte de a naste...atunci le plasezi mometarul...la doc ii dai dupa ce nasti...si la celelalte asistente de bebe si de lehuze....cand va fi momentul

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Luni sau marti dimineata, cel mai tarziu merg la dr ca nu ma mai suport. Azi la amiaza am facut dus si ce m-am gandit eu, ca in loc de alawys sa imi fac vata cu tifon. Si mi-am pus din ala si spre surpinderea mea, nu mai miroase la fel. Oricum am zis ca e prea devreme sa ma pronunt si mai astept pana maine...dar cred ca de la absorbant erau mirosurile alea. Ce bine ar fi sa fie asa .Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
e posibil sa fie de la absorbant...ca nu prea intra aerul si capata miros de mort...incearca sa iti pui vata cu tifon...asa esti mai aerisita iubita

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

.