Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 16
lorelix spune:
MONIS,
te asteptam si cu celelalte capitole..
sa-ti traiasca bb-ul foarte chipes..
AI SCAPAT DE NASTERE!
off..si eu sunt in asteptari..

LORELIX
DANIEL 38 +
sa fie SANATOS!
andrutza spune:
Monis, abia astept sa citesc in continuare, ai super stil 

Nu mai scuturati, fetelor, praful de pe pampoane pentru mine, ca parca vad ca nici maine nu e colul deschis... Si eu ca Conquelicot, stiu sa ne cheme in disperare, dar din pacate bebeii mai vor sa stea in burtici. Deja nu ma mai agit, oricum n-o sa mai creasca el cine stie cat pana joi cand se implineste termenul si oricum imi provoaca. M-am resemnat, nu mai e mult 

Va pup, inchid calculatorul sa ma odihnesc uitandu-ma la dansuri.
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
39+ Daniel Stefan
betty78 spune:
Multe felicitari fulgusorilor, recent veniti pe lume: Dragos si Emil - de Avalon, Rares Mihai - de Krelia, Tudor - de Flavours, Radu Stefan - de Tinonino81, Sabina Ioana - de Ancutza_Bro, Amalia Teodora - de laurairina, Mihai - de Ali762000, Iulian - de Monis, David - de Dana n., Alexandra si Georgiana-de Speranta76, Flavius Cristian - de Camy_pus si sa le doresc sa fie sanatosi, mancaciosi si necoliciosi si sa le umple parintiilor lor inimile de bucurie, iar mamicilor lor recuperare rapida si mult laptic.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Ramonacapot dragutza daca este un miros urat dupa tratamentul cu antibiotic ar fi bine sa te duci la medic...la mine s-a oprit sangerarea si mirosul era de lichid amniotic...medicul mi-a atras atentia ca daca se schimba mirosul sa o anunt imediat.
Betty78
de
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Romanitza_31 spune:
Monis, hai ca parca mi-a mai venit un pic inima la loc cu stilul tau de a povesti ...cu atat mai mult cu cat voi naste si eu in filantropia ! am aflat si eu azi de la dr meu ca nu-i problema cu oxitocina acolo, deci nu tb sa o iau. DAR, am si eu o maaaaaaaaare nelamurire si anume: cum fac sa dau bani moaselor , asistentelor si daca o fi cazul anestezistului??? ca vorba ta, nici cu chilotii pe noi nu mai ramanem acolo, daramite un buzunar "incapator"? intotdeauna am fost stangace in a da spaga, ma fastacesc de numa' ...
35+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
dienutze spune:

Gemanutii Dragos si Emil, bine ati venit pe lume! Mult noroc si sanatate!!! Mami Avalon sa fii iubita de cei trei baieti ai tai!

Simina ma bucur tare mult sa aud vesti bune de la voi!!! Pup fetitele!
La multi ani, Mayuta!!!

Felicitari,Speranta!!! Sa va bucurati de printesitele Alexandra si Georgiana!!!

Monis, fata curajoasa, asteptam continuarea!!
RamoC, pune biciul o leaca pe tati, sa ii vina mintile in cap!

FELICITARI MAMI TIUSCA!!!
FELICITARI MAMI PISHKO!!! 

CAMY, bine ati venit acasa!! Ce pui frumos ai acolo!!!! 
Te asteptam cu povesti, cum va descurcati acasa cu bebe!
Eu azi m-am rasfatat la coafor...acum arat ...ca o mami
vopsita, tunsa, coafata! Poate veni Natalie cand vrea, mami e frumoasa pt ea ![]()
36+ cu
Natalia Maria AMR 1 saptamana
sa fim sanatosi!
betty78 spune:
Monis draguta tare frumos mai povestesti. Eu tare mi-as fi dorit sa nasc natural, dar contractiile mele au fost absolut horror...nu spun mai mult ac nu vraeu sa sperii pe aici fetele...Deci se poate si cu altfel de contractii
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Monis, hai ca parca mi-a mai venit un pic inima la loc cu stilul tau de a povesti ...cu atat mai mult cu cat voi naste si eu in filantropia ! am aflat si eu azi de la dr meu ca nu-i problema cu oxitocina acolo, deci nu tb sa o iau. DAR, am si eu o maaaaaaaaare nelamurire si anume: cum fac sa dau bani moaselor , asistentelor si daca o fi cazul anestezistului??? ca vorba ta, nici cu chilotii pe noi nu mai ramanem acolo, daramite un buzunar "incapator"? intotdeauna am fost stangace in a da spaga, ma fastacesc de numa' ... 35+POZE + JUSTIN DAMIAN |
Eu am reusit si am ramas cu sutienul pe mine si printre contractii, am ajuns la sot care era pe hol si i-am zis sa-mi pregateasca banii. Pt moasa, pt asistenta si pt infirmiera care m-a dus cu liftul si mi-a facut clisma si in timpul travaliului m-a tinut de mana. Asadar la tzitzi stang erau banii pt moasa, la draptul pt infirmiera si in mijloc, intre sani aia pt infirmiera. Pana am apucat sa-i dau imi tot ziceam in minte :moasa, asistenta si infirmiera, ducand mana la sanul cu pricina, sa nu cumva sa ii incurc si sa o fericesc pe infirmiera cu 200 ron
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Ramonacapot dragutza daca este un miros urat dupa tratamentul cu antibiotic ar fi bine sa te duci la medic...la mine s-a oprit sangerarea si mirosul era de lichid amniotic...medicul mi-a atras atentia ca daca se schimba mirosul sa o anunt imediat. Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Luni sau marti dimineata, cel mai tarziu merg la dr ca nu ma mai suport. Azi la amiaza am facut dus si ce m-am gandit eu, ca in loc de alawys sa imi fac vata cu tifon. Si mi-am pus din ala si spre surpinderea mea, nu mai miroase la fel. Oricum am zis ca e prea devreme sa ma pronunt si mai astept pana maine...dar cred ca de la absorbant erau mirosurile alea. Ce bine ar fi sa fie asa
.Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Romanitza_31 spune:
super tare Ramo cu banii la tzitzi!!si chiar asa ...ia gandeste-te daca as incurca banii de dat dr si i-as da asistentei care face clisma?!? o fericesc pe biata femeie cu cat castiga ea intr-o luna, de uita si de clisma mea si de tot!!!
chiar asa: slabe sanse sa scap de clisma, nu?!
35+
POZE +
JUSTIN DAMIAN