Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, mami AVALON, pt. primii gemeni din odiseee!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Doamne,ce de mamici si fulgusori noi!!!!

Felicitari,Many bani!!! Bine ai venit,bebe Vlad!!!

Felicitari, Tiusca!!! Bine ai venit,bebe Razvan!!!

Felicitari,Speranta!!! Bine ati venit bebelushele Alexandra si Georgiana!!!

Felicitari,Dana n!!! Bine ai venit,bebe David!!!

Felicitari,Tinonino!!! Bine ai venit, bebe Radu!!!

Felicitari,Flavours!!! Bine ai venit, bebe Tudor!!!

Felicitari,Krelia!!! Bine ai venit, bebe Rares!!!

Felicitari,Avalon!!! Bine ati venit,bebelusii Dragos si Emil!!!

Felicitari,mamicilor,refacere usoara,mult laptic,multa sanatate si fericire alaturi de comorile voastre!!!
Fulgusori dragi,sa ne traiti multi ani fericiti,sanatosi si papaciosi!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

RamonaC, si eu ii faceam baie Iarinei in fiecare zi, cu sotul care o tinea (din cauza operatiei mele), pana intr-o zi cand a fost prea obosit si nervos si m-a tot amanat cu baita pana m-am enervat si am inceput sa-i fac singura baie sa nu ma mai piseze atata la cap. Si a fost bine, m-am descurcat dupa indicatiile din cartea lui Capraru (cum sa tii singura Bb la baie) iar apoi ii faceam cand singura, cand cu sotul, dupa caz.

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe maine nu s-a inscris nimeni la nascare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

SEXY MUMMY, voi ce faceti?
Annabelle cum e? Ce ne mai spui despre voi?

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 21 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu super de mami Avalon!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria si Shtephy!
Va multumim ca va mai ganditi si la noi!!!

Suntem bine,tocmai am terminat baita(care i-o face mama), si punem in greutate: 3.500g! Sta tot mai mult treaza, ieri,intre masa de 23 si 2 nu a dormit...a stat treaza si si-a asteptat laptele!

Voi ce mai faceti? Sper ca bebeii stau cumintei si asteapta termenul si ca voi va simtiti relativ bine(cat de bine se poate pt perioada asta a sarcinii).

Simina,ma bucur ca sunteti acasa!!! Multi pupici si multa sanatate!!!
La multi ani,Maya!!!!

Rgagapie,felicitari si casa de piatra!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Ramona, la curs ne-au spus ca ar tb sa avem 22g in camera, iar pt baita 24-25g. in cartea sotilor Capraru am vazut ca temperatura camerei poate fi intre 22-24gr.

35+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Asa, nu stiu cum o sa fac dar vreau neaparat sa va povestesc de la spital, pentru ca m-ati sustinut asa frumos, pentru ca imi sunteti dragi, si nu doar virtual si deloc in ultimul rand, ca sa va incurajez pentru nastere.
Cred ca voi scrie pe episoade ca sunt f f departe de un curs firesc al lucrurilor prin casa, sunt complet haotica, dar forumul clar imi lipseste postez cand apuc si revin …

Ca sa incep cu inceputul, m-am dus luni pe 2 nov la dr de familie sa iau medicalul si cand ma intreba asistenta cand nasc (eram programata la declansare – cica cu manevre minime blabla – miercuri)… zdrang, mi se rupe apa. Cum ii ziceam lui Andre, ca un pisu mic. Doar ca stand in picioare acolo, un pisu mic, 2 pisu mic, 3…. Am tulit-o spre casa (peste intersectie) ca-mi era ca ajunge la genunchi – nu ajunsese departe dar tot eram uda… . Intru in casa, fac ce face orice om normal la cap: scriu pe forum . Apoi ma gandesc, apoi fac dus, tai unghii si… bineinteles, scriu iar pe forum. M-am gandit eu, neavand nici o contractie, de ce sa ma grabesc sa plec la spital… nu mai bine mai stau eu pe acasa sa ma plictisesc in cadru cunoscut decat la spital?!?! De bun simt as zice . Aveam ceva emotii, dar cam ca in sesiune, simteam un mic exces de adrenalina in extremitati… nici o contractie in continuare, doar pisu mic, iar pisu mic… deci m-am coafat putin. Nu se facea sa plec ca zuza la maternitate
Pe la 3 jumate il chemasem pe Rares acasa sa ma duca cu masina – mi-a trecut o clipa prin cap sa plec singura sa-i fac o surpriza, dar am zis sa-i menajez putin nervii, ca urmau a fi scuturati in scurt timp…ok, plecam pe la 4 si ceva, merg la internari, un rezident ca un munte, aratand mai repede ca un rugbist decat a OG realizeaza tuseu si echo si foaie de internare. Il suna pe doctorul MEU – da al meu, bine?!?! – sa-i ramana numele Doctorul aici, ca sa nu apara povestea chiar asa la orice gugaleala a oricui…. de pe telefonul meu… hihihi (am sesizat ulterior ca e practica comuna la Filantropia…)
Doctorul ii zice f. bine rezidentului, gata la internat… poate facem cinste si cu o perfuzie cu oxitocina (sau asa am inteles eu… ), sa vedem… Intreb si eu cum e cu oxi.. cica au, dar doar cu parafa sefului de tura sau ceva… uatever, eu oricum nu ma stresasem. Ce va fi va fi, chit ca investighez eu sau nu. Ma schimb in hainutele mele, le las pe cele de oras la masina, imi iau traistutele si ma duc la locul cu pricina… Aveam in minte povestea cu Dana.n cu 1 zi cu apa rupta si apoi 14 ore in travaliu… dar aveam in minte calti cred, pentru ca eu nu-mi imaginam cum sa stai atat, cum ar fi asa ceva… cu toate astea aveam carte noua de citit cu mine, mp3 player cu multe albume… apa, cioco, zici ca eram la picnic si mai multe nu…
Ma uit intre timp, ca recuperez din urma, of ce frumos a mai fost pe forum in seara aia… am incercat si eu sa intru de pe mobil, dar nu se incarca pagina… so am renuntat.
Intru la Travaliu 2, una din salile lor de nastere, pe 17.30 si raportez la Andre si ea la voi… dragut, liniste, curatel, dulap cu celebrele medicamente … inteleg ca la 7 se schimba tura, deci moasele “mele” nu venisera inca… si raman singura pe acolo. A, fara chiloti desigur. Contractii la 40 min, la 3 min, la 6 min, apoi la 15 min… aiureala mare. Oricum erau cca 10 sec, absolut suportabile. Ah, imi zic, cu de astea veniti voi? Pai le mananc pe paine pe astea.

Gata cap 1, plec sa ma ocup de piticutz, revin cand revin, va pup

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

ANDRUTZA
MAINE CU
LA PURTATOR IN BRATE!

HAI ANDRUTZA

LORELIX
DANIEL 38 +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput