Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 21
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Initial kk cu sange, apoi diaree, paliditate, moleseala, somnolenta. fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
SI CAUZA...TI-A SPUS-O?

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
magdaz_ina spune:
N-o fi negru, doar spitalele noastre sunt un cosmar... parca nu e suficent de greu motivul pt. care te afli acolo, se mai adauga si "confortul gazdei".
Magda
33+ cu
Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Tu Simina e a 2a oara cand bocesc azi, bine ca ne-ai povestit. Trebuie sa facem orice sa nu ajungem acolo!!!! Si tot ce putem ca oameni ca lucrurile sa se schimbe in bine! Te pup tare de tot, bine ca sunteti acasa ![]() ![]() ![]() Fetelor, de cand am nascut, ma bate gandul sa emigrez ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
Desi am o luna de cand am nascut , inca mai am depresii, si ma trezesc
din orice, si am draci, si ridic tonul la cei din jur
fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina N-o fi negru, doar spitalele noastre sunt un cosmar... parca nu e suficent de greu motivul pt. care te afli acolo, se mai adauga si "confortul gazdei". Magda 33+ cu Liviu-Raressi IARINA 31.01.2006 AMR max. 7- |
ASA E SCUMPA....DA REZISTAM...ASTA E...NU TOATE AVEM BANI DE CLINICI PRIVATE....GEN MEDLIFE...SAU ALTELE....

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
My_Lady0091 spune:
MONISULE.....NE FACI CAPITOL NOU?

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

simina_kin spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina N-o fi negru, doar spitalele noastre sunt un cosmar... parca nu e suficent de greu motivul pt. care te afli acolo, se mai adauga si "confortul gazdei". Magda 33+ cu Liviu-Raressi IARINA 31.01.2006 AMR max. 7- |
Bumexul este renovat, mai putin etajul unde am stat eu...si am avut parte de oribila experienta sa ma duc la wc unde misunau gandacii

, am iesit in secunda urmatoare.....asa am descoperit celelalte nivele renovate
fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Lidia74 spune:
MOOOONIIIS....astept continuarea....

SIMINA...ce ai mai tras cu aia mica...am citit cu lacrimi in ochi...

FELICITARI KRELIA, FLAVOURS SI AVALON...Sa va traiasca puiutii iar voi sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ei.

simina_kin spune:
s-a trezit puiuta mea.
Noapte buna
fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
Siminuta nu am citit nimic din urma...dar va pup si va strang tare in brate,ma bucur ca sunteti acasa.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+