Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
Am intrat sa ma laud si eu putin pot?(Irina,te rog eu nu te supara,dar cred ca bagam mana in foc ca David nu ar fi mancat ce i-am dat in ultimele doua zile si a ras castroanele si tre' sa ma laud si eu,ca de mine nu va zic,ca-mi sare forumul in cap,roxana stie,noroc ca-s bine)
Bun,ieri i-am facut ficat de pui.Asta dupa ce am fiert vreo 2 asa,unul initial in apa si apoi am citit eu ca se fierbe in lapte sa-i ia gustul amarui.I l-am dat cu cartof si morcov si putin iaurt,a lins castronul.Ieri ca ieri,dar azi m-a lasat masca..i-am facut spanac,fiert tot in lapte,scurs,cu galbenus de ou,putina smantana si putina branzica,va zic sincer ca n-am avut eu mancare cat ar fi mancat copilul,ca nu a iesit f multa,cat un borcanas normal de legume pt varsta lui asa.Si chiar vbeam cu Roxana pe mess si-mi faceam mii de griji,ca nu aveam ce sa-i dau altceva copilului si am facut si bucataria vraiste sa-i fac lui un amarat de spanac(nu ma intrebati cum) si eram aproape sigura ca se va lasa cu scandal..si a mancat tot!Deci clar seamana cu taica-su,ca eu nu suport spanacul,desi inainte sa i-l dau,l-am gustat si mi-a placut,era ok.Mancarea de ieri cu ficatul fiert insa nu am gustat-o,era prea maro pt gustul meu.E prima data cand mananca ficatel,spanac,cred ca si smantana,ca eu ii dadeam iaurt..si a papat tot.
Pupam gasca.
POZE CU NOI
de David Christian
bebelusi spune:
Aryia nu iti face griji cu nasul, si mie imi curgea sange din nas in copilarie si nu era nimic grav.
Naty la multi ani mamei tale
Noi am papat peste ii place la nebunie, numai asta ar manca
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ingrid70 spune:
Ledi, ce bine ca papa Davidutul tau! Chiar vroiam sa te intreb cum ii merge cu tratamentul dr. Culcer? Dar se pare ca ii merge bine daca papa asa frumos. Sa speram ca se va face bine complet, repede-repede, chiar din prima luna. Chiar, ce tratament v-a dat dr. Culcer pentru restabilirea imunitatii si a aparatului digestiv, ca parca asa intelesesem ca fusesera problemele lui David dupa ea?Si sa stii ca nu esti singura care face dezastru in bucatarie cand gateste un pireut de bebe! Cand gatesc pentru noi parca nu arata asa bucataria Isis, eu as fi mai mult decat fericita daca l-as putea lua pe Alex la serviciu cand voi merge, dar nici nu se pune problema sa se poata asa ceva. Din cate inteleg, fiind educatoare il vei avea aproape pana merge la scoala, deja te invidiez f f f tare. Sa poti sa si lucrezi si sa fii si cu puiul alaturi! Sa stii ca eu stau in acelasi oras cu mama mea, dar copilul meu nu a stat niciodata la ea in 9 luni cat are acum. O singura data a trebuit neaparat sa mergem la o nunta si a stat cu el, dar la noi acasa, in rest eu stau mereu cu el. Doar eu sau, cateodata sotul, ii dau sa manance, chiar daca, sa zicem, mama e in vizita. Deci, eu nu stau mereu cu el pentru ca nu am alternativa (caci am, pe mama mea), ci pentru ca asa am ales eu, asa simt eu. Nu cred ca e rau ca stai doar tu cu puiul tau. Citeam undeva, dar o stiu si din instinct, ca atunci cand sunt foarte mici, copii au cu adevarat nevoie doar de mama lor.
Naty spune:
Am facut si eu testul dat de lisa ... mi-a iesit motor si socilaizare 1 an, limbaj si autoservire 6 luni, cognitiv 7 luni
anna sotii trebuie dresati
Al meu sta des cu Nadia, a stat si 2 zile singur cu ea cand m-am dus sa o iau pe Ioana de la Tg Jiu. In rest, cam in fiecare we imi fac cateva ore de program cu Ioana (doar noi doua) si el e de garda la Nadi.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
lisa79 spune:
'neata!
o saptamana frumoasa va doresc!
se pare ca mi-a venit CMul. nu va zic ca am fos aseara in vizita la o fam cu un bebe mic...ce micuta era...am si uitat ce mici si fragili sunt...imi e un dooor. ei lasa ca la anu poate poate
Votati-o pe ANA!!!
ariya spune:
Mie nu mi-a venit!Bebelusi,tie?care ati mai terminat cu alaptatul de curand,v-a venit?
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
koruccia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariya Mie nu mi-a venit!Bebelusi,tie?care ati mai terminat cu alaptatul de curand,v-a venit? amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009 sunt o mama implinita! |
Mie mi-a venit luna trecuta, la cateva zile dupa ce Caterina a implinit 8 luni. Inca o mai alaptez o data pe zi, seara.
bebelusi spune:
Mie mi-a venit
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Isis_23 spune:
Merci,fetelor,pt.k imi raspundeti![pupaveam putina teama k o sa vb singura pe aici!din cauza asta a si durat atat pana mi-am facut curaj sa postez,desi va citesc de cand eram graviduta!
anna_mama,o sa incerc sa postez niste poze.Fetita mea e o zvapaiata,ranjita,are 9 ;luni jumate(nascuta pe23 ian2009),o keama Edith,nu am avut pr,cu ea,ma supara doar k nu prea manank.eu ink o alaptez,dar ma supara k nu ia ingreutate.voi ati avut pr,cu kg.in minus?
ingrid70,asa e,e f .important k in primul an de viata,mama sa fie centrul universului copilului,satisfacandu-i nevoile atat fiziologice cat si afective.si eu stau nuami cu ea,dar cand mai vreau unmoment doar pt,mine,o mai las la mama,care nu iese din cuvantul meu in ceea ce priveste nevoile lui edithcat a fost cald,o luam cu mine si la coafor,si statea f cumintik.oricum ea e obisnuita cu iesire,ink de la 10 zile a scos-o tati la restaurant!nu sariti,alegeam resaturante fara aglomeratie si fara fum!
Naty spune:
asparagus eu eram cu trecerea mucilor la primavara si imi pare rau ca s-a adeverit si la voi
Nici Nadiei nu i s-a inchis fontanela. Eu parca stiu ca pana la 1 an jumate trebuie sa se inchida. Ioanei i s-a inchis pe la 1 an si 2-3 luni.
Si Nadia se trage rau de par. Si de urechi.
aryia mie la amandoua fetele mi-a venit fix la o luna de cand nu am mai alaptat.
Sper sa fie bine Amedeo!
Lui Octavian ii curge si acum sange din nas, mult. Ii curge de cand era mic.
ledi David e mai pretentios la mancare, se pare ca ii plac delicatesele, nu se incurca el cu pure-uri de-astea obisnuite.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI