Mamici cu 2 pitici (12)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Fetelor, nu stiu daca v-am spus despre temerile mele in legatura cu fetita.S-a nascut cu fontanela mica, iar acum, la 2 luni jumate e aproape inchisa.Baiul e ca sutura care uneste cele doua parti de deasupra ale craniului e cam in relief...si nu stiu daca e bine...Voi stiti ceva despre asta? In rest, suntem bine... Mariaanna Mamica de Alex si Ana-Mariapovestea nasterii lui Alex |
Parerea mea este sa consulti medicul pediatru al fetitei. Nu stiu ce intelegi tu prin "relief" . Este posibil sa nu fie inchisa "de tot" doar sa ti se para inchisa. Ai mei au avut amandoi fontanela fff mica. Li sa inchis undeva intre 8-9 luni si a fost ok. Capul creste in continuare si pe la suturi. Cel mai si cel mai bine este sa consulti medicul, doar el te poate linistii in legatura cu "relieful" de care zici care poate insemna multe.
la bebelina!Sa cresteti mari!Deci azi vine mosul? Sau maine? Adica in seara asta sau maine dimineatza?
gascaproud mummy
julax spune:
Oana,ce tare Ana![]()
![]()
Din aceeasi categorie,in seara asta am incercat
sa-l invat pe Alex o poezie pe care sa i-o spuna Mosului.I-am zis-o de vreo doua ori ,dupa care l-am intrebat daca=i place,cica"da,i-o spui tu Mosului".
Ana,la noi a venit in seara asta,pe la 19.A ramas mut de uimire cand a gasit pe masa din bucatarie un tort cu lumanarea aprinsa,era si intuneric...
,abia apoi a vazut si in ghetute.I-a placut de Mos,a vrut sa pape dulciuri.Ioana s-a jucat si ea cu ce a gasit prin ghetute si a vrut sa manance ambalajele de la dulciuri.Claudia,distractie placuta!Alex e mai bine,mai tuseste,dar nu e de speriat.Marianna,Ioana a avut si ea fontanela mica,dar nu=mi dau seama cum e cu iesitul in relief.Pediatrul ce zice?Va pup!Nu uitati sa lustruiti ghetutele,ca Mosul sa puna in ele ce va doriti!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
mamicile 
Eu sunt tare in butoi - nu vreau sa dau detalii ca nu-mi fac bine. Sunt extrem de obosita - sper sa nu fie ceva in neregula cu mine de nu-mi revin.
Sa traiasca toti Nicolae si Nicoletele 
Si puii nostri s-au bucurat de cadouri, evident, si ne-am plimbat toata ziulica peste tot, o zi frumoasa - cu o seara fff obositoare pt mine..
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Buna dragelor!
Marianna, imi pare rau, nu stiu nimic despre problemele cu fontanela. La Lucia mea inca nu s-a inchis dar habar n-am daca e normal sau nu, nu mi-am pus problema. Cel mnai bine e sa intrebi un pediatru.
Oana, hai lasa butoiul, jingle bels, jingle bells, vin sarbatorile. Uite ca sa te inveselesc, www.youtube.com/watch?v=JfYrkW3F9K8&feature=related" target="_blank">un filmulet numa' bun in perioada asta.
Iulia, fain ca a venit Mosul si ca s-au bucurat copilasii. Stefan inca nu stie nici o poezie. Cantece o multime dar... nici o poezie. Asa ca Mosul sa-si puna pofta-n cui de poezii.
Noi am avut un week-end foarte obositor dar frumos. Mosul a adus multe chestii si chiar si-o nuielusa simbolica. Lucia a aruncat cat colo papusa de la Mos si s-a intors la motocicletele lu' frate-su. Stefan a primit o .... nu stiu cum ii spune in romaneste. Un traseu cu tuburi prin care circula bile. Ceva de www.amazon.de/CASCADE-KUGELBAHN-48T-20Kugeln-SIMM-65290/dp/B000OEEUCG/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=toys&qid=1260200807&sr=1-7" target="_blank">genul asta dar mai mic, nu cu asa multe elemente. I-a placut teribil de mult deoarece poate sa il reconstruiasca, el si sa regandeasca traseele. Nu m-asteptam sa-i placa asa mult. Azi am avut petrecerea de Mos Nicoale de la gradinita si ne-au cantat cantecele de sarbatori dupa care am fost cu totii la teatrul de papusi unde s-a prezentat o piesa speciala de Craciun. Lui Stefan i-a placut teribil de mult. La un moment dat i-a zis unui coleg ca daca nu face liniste il scoate afara.
Gata, fug la treaba. Seara faina!
julax spune:
Oana,o imbratisare virtuala,sa iesi din butoi
si un
.Claudia,ce as fi vrut sa merg si eu la serbare,imi imaginez ce frumos a fost la voi.La noi cu porcina asta nu au facut nimic.Ar fi putut macar sa faca singuri si sa filmeze un parinte,apoi sa vedem si noi.Dar,cred ca e cam tarziu sa sugerez asta,vineri se ia vacanta...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Multumesc Claudia, Iulia 
Sunt tare-tare obosita si n-am rabdare cu copii... si dupa ce strig la ei ma simt ca ultima femeie din lume
in fine, tare rau, incerc sa-mi revin cumva - am pus iar cafeaua la distanta, nu ma pot odihni dc beau si, mai mult, ma face groaznic de iritabila pt ca am energie 2-3 ore, apoi sunt stoarsa.
Paul are acum o expresie favorita - "ce mult duleaza" (dureaza) si cum prinde ocazia cum o tranteste
si o foleste intotdeauna corect.
Ii place grozav sa spuna povesti - puiul lui mama, si eu sunt tare-tare povestitoare. Nu le citesc povesti pt mie imi place sa le spun, cu intonatie si "traire"
- si ma bucur ca-i place mult si lui, nu e sclavul povestii - adica pot sa spun altfel in fiecare seara
mie imi place sa o recompun de fiecare data.. si respect doar cadrul general, asa face si el.
Acum ne place f mult "sarea in bucate".
Poezii nu stie - nici mie nu mi-a placut sa le invat pe de rost ca nu se pot "repovesti"
insa stie cantecele si stie vreo 3 sau 4 povesti - ii place sa i le spuna la tata, mie nu-mi prea zice, f rar, pe mine ma pune sa le spun.
Problema e ca nu apuc sa dorm destul.. si iaca, acuma stau si va povestesc in loc sa fug la nani ![]()
Claudia, e grozav jocul acela!! abia astept sa creasca Paul sa-i iau - poate gasim de ziua lui, la vara... Nu pleaca nicaieri fara pamantul lui si lopata si tarnacopul - de la ceva joc santier de lucru... asa ca le purtam in plasutza peste tot ![]()
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Ana, spor la treaba - cu zugraveala - noi am adus paturi supraetajate noi in camera copiilor - deocamdata cel de sus e depozit de jucarii, Paul doarme in cel de jos...
Mariaanna,
la pruncuti - probabil ca deja ai fost la un medic, ce ti-a spus?
Eu stiam ca uneori la suprafata se poate simti ca inchisa (fontanela) i totusi sa nu fie inchisa, precis medicul e singurul indicat sa-si dea cu parerea ![]()
Gabi
multumim mult de filmulet 
Ia uitati felicitarile noastre de sarbatori - au iesit super pe hartie ![]()
julax spune:
Nu mai stiu daca ne-ati mai vazut in ultima vreme...ce ziceti,am mai crescut?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Oana,in primul rand super felicitarea(remarc ce bine seamana Ana cu tine,cel putin la expresia fetzei).Eu nu ma descurc cu colajele in picassa,nu reusesc sa le descarc in calculator
Cat despre cafea,daca incerci sa renunti la ea,cica asa te simti o perioada,ca e tot un soi de dependenta.De somn,ce sa zic,ma simt si eu cu musac pe caciula,ca ma culc mai mereu dupa miezul noptii.n ultimul timp am mai dormit uneori o ora si cu Alex la pranz,se simte diferenta,dar mi-ar placea sa adorm seara mai devreme.
Simpatic Paul cu povestile,inca un motiv sa fii mandra
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, eu n-am apucat sa ma uit in poze dc au crescut copii ca m-ai dat tu gata
ce bine arati! Parca esti bona angajata de taticu'
pentru copii... ![]()
Cu lasatul de cafea nu-i pb - nu prea beau eu, de obicei, doar cand sunt odihnita pt ca, desi imi place de numa', nu-mi face bine deloc.
Am lasat-o moale cu apa de vreo 2 sapt si cred ca de aia am avut pb cu tensiunea.
multam de complimentul cu Ana - multi zic ca Paul seamana cu mine si Ana cu tata doar pt ca au ochii de culorile inversate - Ana ca si tata, Paul ca si mine - insa trasaturile... ![]()
Iulia, tie feciorul iti seamana, nu? mie asa mi se pare...
Oricum, bine zis closca cu puii de aur

Alex si
Ana-Maria