Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Vai ce mi-am mai delectat ochii in dimineata asta!!!!
Iulia, ai doi copii tare dulci! Ioana o sa rupa ceva inimioare cu ochii ei mari si gurita ei frumos conturata.
Oana, sunt mortali cu caciulile lor rosii, le sta asa bine!!! Dar era sa n-o recunosc pe Ana, e asa domnisoara mareeeee. Imi dau seama ca n-am mai vazut demult poze cu ei. Cat despre cercul vicios cafea-oboseala-iritare cred ca pot sa povestesc si eu cate ceva. Daca te ajuta cu ceva sa stii ca patesc si eu uneori la fel: dau drumul la urlet si apoi as da orice sa pot sa sterg cu buretele ce-am facut. Vine apoi vinovatia... cred ca orice mama are ceva experiente din categoria asta. Tot ce putem face e sa luptam cu noi insine, cu oboseala, cu temperamentul nostru si cu tentatia de a ne descaraca presiunea aucmulata. Sa speram ca vom reusi in fiecare zi sa luptam tot mai eficient. E bine ca-i plac povestile: sporeste imaginatia si antreneaza memoria! Sarea in bucate era povestea mea favorita copil fiind. Sotul meu e cu povestile la noi, el ii citeste lui Stefan, si discuta despre asta, citesc si multe alte carti: despre anaotimpuri, despre cosmos, despre animale, despre corpul omenesc, etc. Apoi Stefan imi povesteste mie.

Despre noi... nu rea multe. Ma duc azi cu Stefan la ORL caci am senzatia ca nu aude bine; o fi avand vreo ureche infundata, mergem sa verificam. Acu' sa va povestesc ceva amuzant: Azi-noapte am ras de Stefan si eu si sotul meu caci canta prin somn Jingle bells. Avem baby-phone in camera copiilor ca sa-i auzim noaptea mai bine si ne-am uitat buimaci unul la altul auzindu-l cantand la ora 3 noaptea. Ne-am dus repede in camera la ei sa vedem de ce nu doarme la ora aia dar el dormea dus si canta de zor. Cuvintele nu erau foarte clare dar canta. Cred ca e setat bine pe ideea de sarbatori de iarna. Va pup pe toate si va urez o zi buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce dragalas cu 'Jingle bells'. Si Andrei al meu vorbeste mult in somn, e amuzant.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

ioi Claudia, tare de tot Stefan
Si ai mei vorbesc/canta in somn, da' nu chiar asa cu dedicatie

Iulia, dc vrei, trimite-mi pe adresa de yahoo poze si iti fac un colaj - valabil pentru toate mamicile inca am un pic de timp...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

ma topesc dupa asta...
Ce stiu fetitele astea sa iubeasca pe tata....
Gata, eu sunt hotarata, Ioana e a lui tata

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,m-ai facut sa rad cu bona angajata de tatic,multumesc .Alex parca incepe sa semene si cu mine,iar Ioana,clar e fata lui tata.Si mie imi place poza aceea ...
Trimit pozele pe yahoo,nu refuz o astfel de invitatie
Claudia,am ras si la faza cu JB,trebuia filmatSupertare!rad eu,dar azi am fost la gradi si printre altele,mai nou Alex merge si la o grupa mai mare si ea mancare de la copii.Azi a luat napolitane de la un copil,ieri mi-a venit cu bluza murdara de lapte cu cacao(a luat de la o fetitza din grupa).Doamna zice ca nu are timp sa reactioneze,ca ia repede si gata.acasa nu aa mai primit desert,am mai vorbit cu el,e foarte poftcios ,mai ales in ceea ce priveste dulciurile.Hmmm...
O noapte linisstita!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Oana,merge foarte greu atasamentul pe yahoo.O sa incerc sa trimit maine,adica in cursul zilei de azi,ca e deja trecut de miezul noptii.Of!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julax

Oana,merge foarte greu atasamentul pe yahoo.O sa incerc sa trimit maine,adica in cursul zilei de azi,ca e deja trecut de miezul noptii.Of!

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Ai PM - ti-am trimis alta adresa de email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Pe scurt ca ma apuc de cautat joburi si timpul e limitat.
Iulia, si Stefan al meu e pofticios motiv pentru care am inceput sa mai fac compromisuri in ceea ce priveste pachetul de la gradinita. De pranz au mancare gatita dar micul dejun il iau acolo si fiecare isi aduce de acasa. Conform programului nostru noi luam cut otii micul dejun acasa deci ii dau ceva si acasa. Noi de obicei consumam paine sau chifle integrale cu cat mai multe combinatii de cereale, etc, si deloc paine alba. Insa imi tot spune acasa ca nu stiu care a avut chifla alba din aia de la patiserie, ca nu stiu care a avut paine toast alba si ca el s-a saturat de chiflele alea rotunzi si negre pe care i le dau desi acasa nu comenteaza, ba chiar imi spune ca sunt asa bune ca au seminte prin ele. Asa ca am inceput sa-i luam chifle albe. Sunt adepta stilului sanatos de viata insa imi spun ca nu-i o drama daca mananca altfel la gradinita. Mi-e teama sa insist cu reguli stricte ca nu cumva sa-l determin sa se inversuneze impotriva a tot ce inseamna sanatos si adult fiind sa manance numai fast food din cauza ca s-a saturat de mancarurile naspa de la mama. POate ar ajuta sa faci cu el un targ de genul: "uite 2 zile pe saptamana iti dau la pachet ce vrei tu cu conditia sa nu mai mananci de la nimeni altcineva. daca incalci regula si iei mancare de la copii esti pedepsit si o saptamana nu mai primesti dulciuri." Ma rog, ceva de genul asta. POate ajuta. Zic si eu.

Fug acum, revin cand mai am timp. O zi faina!!!!

Mergi la inceput

Oana,am trimis mailulClaudia,sunt perfect de acord cu tine,am incercat sa fac compromisuri,in sensul ca i-am facut corn cu finetti/nutella ,i-am cumparat rondele de grau/orez expandat,ca ii plac,dar nu pot sa ii iau corn cu ciocolata cumparat sau napolitane,au niste ingrediente care ma sperie.Pe cuvant,cornul asta cu ciocolata zici ca e painea lui Dumnezeu ,la gradi,mi-a spus si doamna ca au multi copii.Azi nu a mai luat,ca a fost ziua unui copil si i-au servit cu tort.Sa vedem ziua de maine cum va fi.
Bafta cu jobul,sper sa gasesti repede ce-ti doresti!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, eu am cedat... mi-a facut asa criza de nervi - Paul - incat ii dau ce primeste la camin (acum nu mai merge ca mi-a facut circ la inceputul lunii si am zis ca-l las in pace luna asta)
N-am incotro - numai prostii aveau gustare intr-o vreme, dar nu pot sa-l urmaresc atat de strict.
Am obosit, sincer, cu ingredientele din ceea ce cumparam - ma bucur ca nu mananca ciocolata decat acasa, de care ii dau eu, ca nu mananca deloc bomboane/acadele/.. si altele. Cu sucurile, le place f mult la amandoi siropul de afine - luam de la Auchan/kaufland un soi care e presat la rece si are viatmina C.. plus, uneori, nectaruri.
Prefer sa-i dau cu masura decat - asa cum zice Claudia - sa faca mai tarziu o "nevroza" la hrana sanatoasa.

Nu stiu ce sa ma fac cu mezelurile - nu suntem prea carnivori, da' tot nu pot sa le dau numai unt si branzeturi la micul dejun - si cumparam sunca, prefer ceva ce nu e tocat deloc, de ex jambon presat sau muschilet, sau piept de pui afumat si in vid, de-astea.. macar sa nu fie macinate - da' nu citesc eticheta ca ma pun jos - in magazin - si plang - si aia ma duc la o sectie de "zglobii" si-mi dau medicatie...

O zi frumoasa

Mergi la inceput