Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Sper ca toata lumea e sanatoasa si asteapta sarbatorile cu drag. La noi toate sunt bune deocamdata si speram sa ramana. Baietii s-au dus la piscina, Lucia doarme asa ca eu... am intrat sa va salut.

Oana, Lucia nu vrea neaparat sa stea dezbracata insa nu are rabdare sa stea s-o imbrac/dezbrac. Schimbatul hainelor se vede din exterior ca o lupta de wrestling in care, desi sunt mult mai mare, cu greu reusesc sa inving mica neastamparata. Ii place insa sa se incalte asa ca de fiecare data cand gaseste ceva papuci sau sosete de-ale ei vine si mi le aduce si apoi asteapta cuminte pana i le pun in picioare.
Zsuzsu, bucura-te cat inca Julia ta mai sta acolo unde o pui. Mie deja mi-e dor de copilul cuminte pe care il aveam si care statea s-o dragalesc si sa o alint si s-o tin in brate. Acum e ca argintul viu, cu greu o mai prind. Cat despre Dani sa stii ca nu e singur. Si stefan colecteaza una doua virusi de la gradinita. Cred ca atat cat tien sezonul rece e mai mult virusat decat sanatos.
Cami, cum stati cu preagatirile de Craciun ca stiu ca la voi e o adevarata nebunie cu decoratiunile. Aseara ma plimbam pe strada dupa lasarea intunericului si ma uitam la ferestrele oamenilor Eu sunt cred singura care nu si-a terminat de decorat casa si singura care are doar o instalatie mica la un geam caci in jur, ferestrele sunt pline de diverse ornamente toate cu lumini si modele cat mai diverse. Ce se mai bucura companiile de distributie a curentului electric.
Gabitza, cum te mai simti?

Na, va las, ma duc sa citesc ceva cat mai e liniste prin casa. Va urez o duminica placuta si o saptamana faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Claduia, si noi ne razboim la imbracat/dezbracat. De fapt odata ce sa vazut dezbracat....nu-l mai pot prinde... Eu nu pot sa ies undeva "rapid" Cam o ora-o ora si jumatate dureaza imbracarea unui copil...ca nici cel mare nu-i mai grozav, el sta cei drept ceva mai bine dar si cu el dau lupte mai ales daca il iau de la joaca....
Oh...noi inca nu am amenajat nimic pentru Craciun...de cateva zile incerc sa mobilizez familia...dar nu am cu cine...parca numai eu vreau...
Oricum, mie mi sa pus pata sa renovez holul si bucataria...si am cam facut o varza Mai tre sa dau o data pe pereti ca na iesit deloc cum as fi vrut....asa ca inca nu pot sa ma apuc de aranjat nimic pana nu curat dezastrul din urma mea....

Oana, bine faci cu pozele! Si ale noastre sunt de regula private, le mai pun on line doar cat sa le vedeti voi dupa care gata le ascund.

Va doresc o duminica placuta in continuare! Sa auzim de bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,multumesc,ma gandeam eu ca astia mici sunt de regula mai muciosi,dar ma bucur sa aflu ca suntem in gasca,deci nu-i grav
Anul asta vreau sa ornez si eu de la 1 decembrie,adica ceva prin casa,pe la geam,de mos Nicolae o sa punem bradutii mici,iar cel mare chiar in Ajun ,dar vreau sa ne bucuram mai mult de ornamente si toate alea,personal imi plac foarte mult.
Ioana are si ea momentele de foiala maxima la imbracat,dar inca e bine,avem de ucru cu altele,gen urlat cand plec in alta camera si o las singura in patut(seara ,mai ales)
Lucia cum mai e cu febra?Zsuzsu,Cred ca si Alex e alergic,probabil tot vreo forma usoara,caci nu e zi in care sa nu sufle macar o data nasul,dar na,bine ca nu e grav.Cat timp /cand ii dai zyrtec?Oana,am facut si noi acum doi ani calendare,dar mi-ar placea ceva si anul asta,cu amandoi,desigur.M-am chinuit acum doi ani ,ca am scos poze mari cu tot cu date,a costat destul,anul asta m-ar tenta mai mult sa lipers poze mai mari peste unele dintr-un calendar gata facut.Am ochit deja unul tot cu imagini cu niste copii,un format vesel,cred ca as iesi mai ieftin,pozele ar fi mai mari si metoda de agatare pe perete mai sigura.Oricum,astept sa aflu ce faci,poate ma inspirCare-i treba cu necunoscutul si pozele?Eu le am publice,nu mi=am facur griji,dar...Ana,spor la curatenie,aoleu,treaba multa dupa varuiala,poate te vor ajuta piticiiNoi maine mergem sa=l cautam pe Mos,sa vedem ce vom rezolva.In ultimele zile m-au suparat rinichii,cred.Mama zice ca dupa a doua nastere a patit si ea asa cava,a rezolvat cu ceai de codite de cirese.In seara asta am baut ceai si am luat si un no-spa,ca in unele pozitii ma durea rau.Noaptea trecuta m-au durut si cand ma intorceam de pe o parte pe alta.Ati patit din astea?
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Iulia, suntem colege ma doare spatele de numa' de ieri, ma doare tot, tare ciudat, sper ca nu m-am potcovit pe aparatul urinar cu nimik...

Faza cu pozele.. la picasa primesti email dc cineva adauga albumul tau la preferate (favorite) si am primit email ca unul "bastard" ii era nick-ul, le-a pus la favorite... acuma pun eu cate un link pe ici pe colo, da' cine cauta intetionat poze, cauta la poze recent adaugat etc, si probabil urmareste anumiti user - mi-e rau cand ma gandesc, da' sper sa nu ma apuce paranoia... oricum, cand mai vad cate o tanti in fuste inflorate ca ma ia cu texte "ce copil frumos ai doamna" si sta si se uita lung dupa el... n-am pb de etnie, da' cu ele mi s-a intamplat - mai sunt femei in varsta care se iau de copii (De amndoi) si ii prind de manute sau chiar ii pupa - nu-mi place absolut deloc, poate au ceva virusi de care nu stiu - sau chiar stiu - si ii impart cu gratie la copii mici... in general ma cam bag intre copii si straini, da' mi s-a intamplat sa nu apuc.
Poate sunt exagerata... da' nu-mi place, ei sunt tare afectusi si dau pusi imediat, de aceea mi-e greu ca nu vreau sa-i fac fircosi, insa nici prea increzatori parca nu-i bine.

wuai ce m-am intins

Noapte buna!!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Buna seara!

Ana, si mie mi se pun multe pete legate de amenajat/reamenajat insa sotul meu e mai comod si zgarcit si ma convinge rapid ca nu am nevoie. Asa ca fac si eu ce pot: ornez casa. La mine lupta e doar cu Lucia caci Stefan se imbraca singur si destul de repede. Il mai verific la cum si-a bagat maieul in pantaloni, la nasturi sau chestii mai de finete. Dar Lucia... imi pune nervii la incercare.
Iulia, cand eram in Romania aveam un set de reguli legate de sarbatori; de exemplu nu ascultam colinde pana dupa 10 dec. si nu cumparam brad pana in Ajun. Aici insa lumea are totul gata la inceputul lui decembrie si incerc sa tin pasul ca sa nu se simta Stefan ca el sau noi suntem altfel. Eu sunt adult si mi se par firesti diferentele culturale el saracul insa deocamdata nu intelege asta, pentru el asta e singura tara pe care o cunoaste cu adevarat si n-as vrea sa-l fac sa se simta strain in tara in care creste. Cand va fi mai mare va intelege altfel diferentele si isi va da seama probabl ca sa fii diferit nu e rau insa deocamdata vreau sa fie in rand cu ceilalti copii de varsta lui. Asa ca facem calendare de Advent, impodobim casa mai devreme si cantam cantecele in germana. Lucia mea continua sa faca febra dar sporadic si nu foarte mare asa ca tind sa cred ca ar putea avea legatura cu cele 2 maselute care se vad sub gingie gata sa iasa. Legat de calendare cu copiluti am o nedumerire: nu exista pe piata calendare speciale pe care sa aplici pozele pe care le doresti? La noi exista pe toate drumurile si de toate felurile si formatele. Ma gandeam ca e mai simplu asa. Sau n-am inteles eu problema?

Ma rog, eu am intrat de fapt sa va dau un link la noile filmulete pe care le-am urcat pe net. Deci ia uitati-va cum mananca puii mei desertul sau cum se dau hutza.

Seara faina tuturor!

Mergi la inceput

De-ale copiilor...

Mi-am scapa sambata ceva piesa din masina de tocat pe picior - nu chiar direct ca mi-l facea piftie, da' tot a fost jale, asa ca am scos un strigat...
Au venit toti (adica si taticul din dotare) in goana; Paul, foarte practic, dupa ce aflat care-i treaba, cum stateam si-mi strangeam cu disperare degetul avariat, mi-a recomandat o compresa rece si s-a delegat sa mi-o aplice. I-am dat soseta, el a udat-o bine si a fost multumit ca am pus-o bine pe picior. Intre timp, Ana mi-a dat o colectie intreaga de pupici - la degetul avariat, la celalalt picior pt orice eventualitate, plus dragalit intensiv si pupat pe fata
Dragii de ei, in loc sa se sperie de strigatul meu, au venit sa ajute, tare mi-s mandra

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH
...
Ma rog, eu am intrat de fapt sa va dau un link la noile filmulete pe care le-am urcat pe net. Deci ia uitati-va cum mananca puii mei desertul sau cum se dau hutza.

Seara faina tuturor!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Ce dulci sunt !

Mergi la inceput

Oana, ai niste copii empatici si saritori; astea-s calitati cu greutate, ai de ce sa fi mandra. Stefan al meu e empatic de felul lui dar nu cred ca s-ar fi apucat sa-mi puna comprese.

Noi n-avem vesti bune: noaptea trecuta Lucia a facut din nou febra si cum erau deja 9 zile de cand imi face febra cu intermitente m-am prezentat la pediatru. N-a gasit nimic aparent insa la analizele de sange a reiesit ca undeva in corp este infectie asa ca am venit acasa cu antibiotic. Sper sa-si revina cat de curand.

Aseara am fost cu copiii in oras sa vedem luminile si una din pietele de Craciun amenajate. Iata si niste poze. Uitati-va repede la ele ca m-a speriat Oana cu admiratorul ei si am pus si eu toate albumele la privat. Pe-asta l-am lasat public dar o sa pun maine seara restrictie si pe asta. Ulterior la cerere pot sa va trimit parola pe pm.

Pupici si seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,nu cred ca e coincidenta,dar dupa 2 cani de ceai din cozi de cirese baute aseara si doua azi simt o mare diferenta,adica ma simt bine,as indrazni sa spun foarte bine.o sa mai beau si maine ,rau n-are ce sa-mi faca.
Legat de tantile mai in varsta care pupa mainile sau fatzucile copilasilor nici mie nu-mi plac,dar uneori chiar ca nu e timp de reactie.Cu pozele astea publice nu stiu ce sa zic,cu o lume in care exista anumiti ciudati de care ai pomenit...nu stiu ce sa zic...mi se pare putin probabil ca pozele cu piticii mei sa fie folosite in mai stiu eu ce scop,nici nu vreau sa ma gandesc cred,eu le las publice din comoditate,le vad de la orice calculator,dau la semnatura pe forum si gata.
Piticii tai extrem de saritori cand sufera mama lor,n-ai cum sa nu fii mandraClaudia,sanatate Luciei,bine ca sunt prompti medicii cu analizele.
Am vazut pozele si filmuletele,ce sa mai,mananca exemplar,toata admiratia,se zbenguiesc supertare,iar Lucia nu se lasa mai prejos,decat la dormit in carut.
Chiar azi m-am uitat dupa un calendar peste care as putea lipi pozele dorite,dar n-am gasit nimic,probabil ma voi rezuma la o felicitare personalizata,o sa mai intreb totusi prin zona.
Am cumparat azi un cd cu colinde ,pe care o sa i-l pun lui Alex in ghetute,le ascultam sa invatam colinde pentru Craciun.
Aa si mai sunt incantata de o papusa pe care am gasit-o pentru Ioana,i-am luat-o ca si partenara de somn,cica e pentru toate varstele si pare sa maerga spalata la masina ,asa ca m-a incantat.
Se foieste Ioana...
Sa nu uit...
La multi ani,Andreilor de azi!!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Iulia, si pe mine ma tot necajeste spatele/rinichii si acum cu lista de analize ce au trebuit facute cand am fost la spital mi-au gasit si o infectie urinara, tre sa imi cumpar medicamente, mi-a prescris dr ciprofloxacin, habar nu am ce este tot uit sa merg sa imi cumpar....dar tre sa fac tratamentul.Poate si la tine este vreo mica infectie.

Claudia, ce frumos mananca Lucia! Super! Si Matei al meu vrea sa manance singurel, si spre rusinea mea recunosc ca il las mai rar....nu am rabdare...insa acum, vazand filmuletul vostru imi dau seama ca ar trebui sa-l las singurel.
Foarte frumoase pozele cu luminitele din oras!

Oana, cat de saritori sunt puii! Super! Cum au venitr ei repede sa te ajute!

fetele, ce pregatiti pentru sarbatori? Ce gatiti?
Anul acesta sunt hotarata sa fac si eu "masa festiva" cum spune Stefan Noi in fiecare an mancam de la soacra, ca ea mereu isi face muuulta mancare si ne trimite la pachet de la aperitive pana la sarmale...insa anul asta as vrea sa pot sa spun "STOP" pentru ca tot anul m-am detasat de mancarea ei...si nu-mi mai place Sper sa reusesc...sa nu las gasca flamanda....Tre sa ma pregatesc din timp...sa-mi fac lista de cumparaturi....si recunosc ca nu-s obijnuita Nu-s deloc buna la organizari de genul asta, sper sa merite "nebunia" de ai spune la soacra ca vreau sa-mi fac singura meniul de Craciun .

Claudia sanatate micutei!Sa treaca repede!

Noapte buna tuturor si sa auzim de bine!

proud mummy

Mergi la inceput