Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Cat despre servici..eu lucrez in invatamant..si deocamdata nu sunt titulara..am sa dau ex. anul acesta..dar in niciun caz la mine in Dolj...imi incerc norocul in alta parte..poate prin Moldova...sper sa pot reusi...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alessia,waw,spor la baietel.Ai ajutor in cresterea celor mici sau curaj?Super!Mi-ar placea si mie 3,dar nu am curaj sa trec la fapte.
Si mandra mea suge,dar la culcare si noaptea,uneori si dimineata.Mult a fost,putin mai este,am bucur de momentele astea,ca daca ma gandesc la oboseala...
De ce vrei titulara in Moldova?Va ganditi sa va mutati?Oana,voi sunteti bine?Paul cum e?Gabi,serviciu usor!Alex a venit azi cu bulina rosie,l-am felicitat,cica a incercat sa nu mai bata copiii,dar a fost suparat ca Mosul nu a lasat niciun cadou la gradi(lasase la bunici,nasi si credea ca se intampla la fel la gradi,dar nu a fost asa,am si eu un ghimpe ca doamna nu a facut nimic pentru ei ,nici serbare,niciun Mos ratacit care sa le aduca cate un covrig macar,la ea a venit in schimb,hmm,rea mai sunt,parca n-as fi cadrul didactic la baza,dar poate chiar de asta ma deranjeaza si mai mult,ca eu as fi facut ceva si chiar am facut cand am fost invataoare.In fine...merg sa pregatesc pachetul lui Alex).O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare fetelor!
bun venit alessia!

La Matei ii ies caninii si este foarte irascibil asa ca nu prea am timp de calculator.

danybv bine ai revenit! Sper ca anul acesta sa fie mai bine pentru voi!

ada un de la bistrita!!!

fug sa trezesc ursul ca apoi nu mai doarme la amiaza!

o zi buna tuturor! si sa auzim numai de bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

va invit la capitol nou
Alessia2005, te-am pus in listuta

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput