Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara mamici!

Poate ne primiti si pe noi aici in casuta..sunt mami de doua nazdravane..ALESSIA- 4 nisori..si SERENA-1an si doua lunite...

LA MULTI ANI PE NOU AN!

Mami de doua printese: ALESSIA si Serena

Mergi la inceput

Alessia..e nascuta pe 10 aug 2005., iar Serena pe 28.oct 2008...

Mami de doua printese: ALESSIA si Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,imi pare rau ca ati avut un an greu,bine ca acum sunteti ok si sper sa aveti un an foarte bun!Ti-am admirat si eu piticiiClaudia,nu stiu altii cun sunt,dar nici eu n-as risca sa pierd o noapte intreaga cand stiu cum va fi ziua urmatoare,asa ca eu zic ca ai petrecut ca o mamica inteleapta cu copii miciNu uita de poze!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alessia,bine ai venit!Zi-ne mai multe de printzese,cum se inteleg,cum dorm...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

An nou fericit

Ada, sper sa va reveniti cat mai curand doamne, prin ce incercari ati trecut!

Dany,

Bun venit alessia2005

va imbratisez cu mult drag pe toate

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Un an bun va doresc si eu, mamici de pitici!

Eu sunt inapoi la servici, gata vacanta. Andrei a inceput si el gradinita, revenim iar la rutina de fiecare zi.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julax

Alessia,bine ai venit!Zi-ne mai multe de printzese,cum se inteleg,cum dorm...

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Multumiri ptr primire...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Despre noi...ce sa va zic..fetele mele..cea mare..e o rasfatata..nu asculta...dar de luna care vine am s-o duc la gradi..n-am dus-o inca de frica virusilor....

Serena este o cumintica..mananca mult...ascultatoare..de altfel cum a fost si cea mare pana anul trecut cand am lasat-o o luna cu buni....caci a trebuit sa plec pana in Irlanda la un curs de formare profesionala..si nestiind cum e drumul..caci am plecat cu masina..n-am luat fata..caci eram si in luna a 5- a gravida...

Mergi la inceput

Cat despre somn..jale si prapad..din partea Alessiei nu am probleme..ea doarme si singurica..insa ne-am ingramadit toate intr-o camera..caci Serena e dependenta de tzatze,....si-mi vine sa mor...nu stiu ce sa-i fac sa o dezvat..dar astazi i-am pus lapte 100 ml in biberion,si l-a baut ..dar mai mult turnat in gurita decat supt..bine si asa..decat deloc...

Mergi la inceput

Despre mine..eu vreau sa mai fac si BB3..dar sa fie baiat..comandat.....ca pana acum n-am nimerit..luna care vine incercam...sa vedem....sper sa fie bine...

In rest...eu nu cred ca pot sa recuperez tot ce-ati scris voi...dar mergem asa..in paralel...

Mergi la inceput