Mamici cu 2 pitici (12)
Raspunsuri - Pagina 13
julax spune:
Oana,si Alex stie ca de acum vine Mosul,a nins si cica a coborat sania din pod
.
Ce dulce Ana cu papusa
Gabi,foarte frumoase felicitarile,piticii nu mai spun
,am admirat si costumul lui Raducu de la serbare ,privirea copiilor catre Mos...iar imi amintesc ca Alex nu a facut serbare
Noi pe acasa,ne bucuram ca ninge,e cu adevarat iarna.Ia www.youtube.com/watch?v=KwGiRebGeOo" target="_blank">uitati-o si pe minunata mea cu jupa rupta,ca mai merge si de-a busilea si se intampla accidente daca vrea sa arate ca o dra.
Merg si eu la culcare.
o noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ana_a spune:
Salutare fetele!!!
Am ramas in urma ....o sa incerc sa recuperez. Am citit pe sarite, Stefan tocane aici langa mine...intrunaaa si fara sa respire...tre sa fiu atent si la el
. Imi povesteste cum se formeaza vantul : Din aer rece care sufla prin toate partile!!
Matei inca doarme.
Ada, imi pare bine sa aud vesti de la voi! O imbratisare calda de la mine!! Oh prin cate ai trecut si tu! O
pentru mama ta! Si multa sanatate tuturor!
Felicitari pentru kg date jos! Sa stii ca eu nu ma mai gandesc la kg....oscilez undeva intre 59-61 kg...asta este.
Daca vreti sa vedeti Serbarea Craciunului o sa las albumul public astazi.
Oana sper ca ai iesit din butoi!
Camy ma bucur ca ai mai trecut pe aici!
Claudia
la Stefanut! si nu fi necajita....nu putem la infinit sa le conditionam mancarica....trebuie cumva sa impacam si capra si varza
Stefan al meu este undeva la mijloc...mananca si dulciuri si chestii "interzise" dar si mancare. A inceput cumva singur sa selecteze.... fara sa fiu nevoita sa-i spun eu nimic....
As avea muuulte sa va povestesc...insa NU POT cand tot aud in fundal "mamiiii!!! da mamiii!!!!"....
fug la prunci.
proud mummy
OanaRusu spune:
Ninge-ninge.. Azi i-am vazut pt prima data pe pruncii mei pe saniuta - mi-e dor de saniuta mea, de mainile mereu asa calde ale lui tata
nu purta niciodata caciula, avea ochii albastri si cand era zapada, erau ca stelele
mi-e dor de el asa cum mi-e dor de copilaria mea, insa totusi zambesc - cu lacrimi cu tot - pentru ca am asa copilasi mari, deja la sanius, cu nasucurile rosii si plini de fericire asa cum eram si eu...
Va pup cu mult drag - azi am o stare asa... de craciun ![]()
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Iulia, cat este de dulce Ioana, as strange-o tare-tare in brate si as pupa la ea toata ziua ![]()
Ana, foarte frumoasa serbarea voastra de Craciun!
Oana, ce emotionant iti amintesti de tatal tau si de sanius.
Azi este serbare de Craciun la sotul meu la servici. Sa vedem cum facem sa ne adunam de pe la servici, gradinita, sa ajungem la el la servici. Si e circulatia asa cum e in Bucuresti acum, of!
Alaturi de SEBI
julax spune:
Ana,foarte frumoasa serbarea.Frumoase costumele!Fiecare parinte a facut costum pentru copil?Mie mi se pare destul de complicat daca e asa...
Oana,ce frumoss1Amandoi pe saniuta1N-am incercat inca cu ai mei,nu stiu daca ar sta Ioana,o sa incerc.Gabi,pai daca tot ti-e draga Ioana,poate ne incuscrim ,ca si mie mi-s dragi ai tai si ar avea si de unde alege,unul mai frumos ca altul
.Si voi la serbare?Distractie placuta!Super!Claudie,aveti zapada de la noi!IAi intrat in atmosfera?
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ana_a spune:
Oana
si eu aseara alergand cu copii prin zapada cu saniuta mi-am amintit de copilaria mea la bunici, unde stateam afara pana ne inghetau m,ainile...si bunicu ne punea sa tinem degetele adunate sa-i demonstram ca nu ne este frig
Erau asa inghetate ca nu le puteam face cum zicea el. si multe alte amintiri...inclusiv mirosul din casa si racoarea si aburul din veranda....
proud mummy
ana_a spune:
Iulia, costumele de regula sunt facute de parinti, insa acum de cand cu firmele astea de party unde sunt de inchiriat...unii parinti mai inchiriaza. Dar deja s-au adunat cateva costume, de exemplu eu il voi dona grupei waldorf costumul si anul viitor copilasul care va fi pastor va avea deja costumul nostru.
Intradevar o grupa waldorf este nitel mai costisitoare decat una traditionala....insa merita din plin!
Ma bucur ca v-au placut pozele!
proud mummy
ClaudiaH spune:
Iulia, merci! Incerc sa intru in atmosfera dar intr-adevar absenta zapezii nu ajuta.
Ana, Gabi, foarte faine costume la copii. Astia nu fac asa cava ca sa nu discrimineze sau sa forteze parintii care nu au bani de costume. Asa ca serbarile sunt fara costume. Doar de Carnaval (in februarie) se costumeaza toata lumea, inclusiv adultii. Atunci se si gasesc pe piata costume pentru toate buzunarele.
Gabi, pare tare relaxat Andrei langa Mos Craciun. Stefan al meu cand l-a vazut pe Mosul cu greu si-a mai gasit cuvintele.
Noi ne putem lauda cu doua nopti consecutive fara probleme in care Lucia doarme in patul mare. A inteles repede pe unde se poate da jos, unde se urca si ca nu-i bine de coborat cu sacul de dormit. Dimineatza s-a trezit si l-a strigat pe Stefan. Cand am ajuns eu la ei se jucau cu manile: Stefan intindea mana de sus si Lucia incerca sa-l prinda iar el tragea mana, apoi invers. Radeau de mama focului. Deci pot declara operatiunea patul mare complet reusita. Va doresc sa va bucurati de zapada in continuare si va las, fug in oras. 
ClaudiaH spune:
Iulia, am uitat sa spun ca mi-a placut rochita Ioanei si daca nu spuneai tu ca jupa e rupta eu credeam ca asa-i modelul. Abia dupa ce am vazut filmuletul am citit ca de fapt era jupa. Oricum e mortala cu ochisorii aia mari si expresia fetei care spune"uite ce dulce sunt". Si mai vreau sa spun ca vreau si eu asa un loc la soba: cald si cu pernutza.