Mamici cu 2 pitici (12)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
La noi s-au inchiriat costume pentru serbare pentru toti copiii din gradinita. S-au ocupat educatoarele de asta, noi am dat doar banii, 35ron. Si cred ca le-au inchiriat pe o saptamana, sau asa ceva.
Azi am facut mai multi copii fericiti
Am gasiti ieri aici pe DC adresa unui site unde se fac filmulete personalizate cu Santa Claus vorbind copilului, ii spune chiar pe nume. Si ce l-a dat pe spate pe Andrei cel mai tare, Mosul deschide cartea cu copii cuminti si apare poza lui acolo si Mosul stie si ce vrea el de Craciun
Azi dimineata a vrut sa vada de trei ori cum apare el in cartea cu copii cuminti a lui Mos Craciun, cred ca nu-i venea sa creada
Filmuletul lui Andrei este aici: http://portablenorthpole.tv/watch/bea6432bd5b120430610ec56b5a80fbb
De fapt Mosul are o lista predefinita de nume de baieti si fete (in engleza), daca apare acolo, ii zice si pe nume direct, altfel apare doar numele scris pe harta lui Mosu si in cartea cu copii cuminti. E super dulce.
Alaturi de SEBI
CamiM spune:
'Neata fetelor si poftiti la 
gata, ieri am dat si ultimul examen si acum sunt in vacanta.. iuhuuu!! Pot sa ma dedic cozonacilor, cadourilor si somnului, cu conditia sa am copii cooperanti...![]()
ma inscriu si eu pe lista la coada la zapada.. numai ca la noi slaaaabe sanse..
Am vazut poze cu copii superbi si serbari minunate: Ana, Iulia, Gabitza aveti niste minuni dulci de tot..

Gabitza foarte simpatic site-ul,multumim
ma duc la nani nu inainte sa va salut si
dulce pe toate.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ClaudiaH spune:
Gabi, merci de idee! Am facut si eu pentru Stefan unul dar... ce pacat ca e in engleza. Merci oricum! Astept sa vad ce fata face diseara cand vine acasa.
julax spune:
Claudia,
,ai rezervat un loc cald la soba,chiar am facut focul zilele astea,ca L e in vacanta si are mai mult timp.E asa bine cand e calda soba,nu se compara cu centrala,desi cea din urama e foarte utila.
Ai cu ce te lauda,eu as putea sa ma laud ca nu mai reusesc s-o mut mai deloc pe Ioana in patut...dar ma abtin cu asa lauda
Gabi,super site-ul,pacat ca nu e in romana,oricum si Alex a fost foarte emotionat ca si-a vazut poza in carte si si-a auzit si numele.Multumim ca ne-ai aratat si noua!

Cami,vacanta pllacuta!
Am terminat si noi de aranjat prin casa,eu am avut pitici pe creier sa scoatem covoarele afara ,sa le bat cu zapada si sa le scutur,asa frumos e ,a nins mult si zapada e pufoasa...
Copiii sunt bine,mi-era putin teama ca ar putea raci,ca acum vreo doua zile au iesit amandoi afara cu bunicul,cu sania.Alex rezemat de spatar,iar Ioana in fata lui,tinuta in brate oarecum,dar nu statea chiat dreapta la 90 de grade,ci oarecum mai pe spate.Afara ningea si dupa mai bine de jumatate de ora,cand a adus-o in casa si am vazut-o,vaai,mi-a venit sa rad ,era ninsa toata,avea o fatzuca rosie
.E totusi maraita,se trezeste noaptea sa suga,dinti tot 3 are,ma gandesc ca poate de asta se mai trezeste,of,abiaastept sa doarma neintrerupt toata noaptea,nu mai stiu cum e sa dorm lunga pana dimineata.Am timp sa aflu peste...vom vedea cat timp.
Noapte buna!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
CamiM spune:
Salut!!
I-am facut si eu Sofiei filmulet cu Santa pe PNP si a fost super. Cel putin cand a vazut poza ei in cartea mosului si ca ii zice pe nume si ca mai si stie ce isi doreste ea de Craciun a dat pe spate. Acu' zice la toata lumea ca a vorbit ea cu Santa si ca stie sigur ca primeste cadou..
Gabi inca o data multumim
Gata declaram oficial ca ne-am intarcat. Pentru prima oara in mai bine de ..hmm..4 ani nu sunt gravida si nu alaptez.. oau.. ce ciudat!!
ma simt si bine si vinovata si straniu ca nu mai sunt responsabila decat pentru mine.
Iulia multumesc
ce harnica esti. da-ne si noua zapada .. ca tare ne dorim( eu si Sofia ..
).
Claudia am tot uitat sa va felicit pentru trecerea la patut de copil mare.. ce emotionant..
daca noi am trecut cand Sabina avea cam un an parca am si uitat cum e sa stea in pat de bebe..
of ca prea repede trece timpul.
pentru toate si o duminica super!
OanaRusu spune:
Gabi, multumesc de link
am facut la Paul, a fost foarte impresionat ![]()
O sapt grozava - vine-vine mos craciun... sau, in bebelona lui Ana "a-ja-jun".
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Am promis ca revin sa va spun cum i-a placut lui Stefan filmul cu Mos Craciun. Am fost plecati peste week-end asa ca abia acum vin sa va spun ca s-a uitat de vreo 20 de ori (+/-). I-=am tradus eu de vreo 3 ori ce a zis Mosul si a bagat la cap. Ii tot spunea lu' taica-su si Luciei ca "ai auzit? a zis ca am fost cuminte!!!"
Acum avem si noi iarna. A nins de ne-a iesit pe nas. Azi sotul s-a dus cu autobuzul la serviciu pentru ca se circula foarte prost. Din moment ce aici ninge foarte rar (anul trecut a nins doar o singura data) nu au foarte multe utilaje pentru sittuatii de astea asa ca... Iar eu si Lucia nu ne deplasam prea mult caci caruciorul nu prea mai merge. Dar am auzit ca o sa se incalzeasca in curand asa ca incercam sa ne bucuram cat mai putem.
Iulia, despre dormit nu stiu ce sa zic in afara de faptul ca o sa vina si momentul vostru de separare. Dupa intarcare si dupa ce se va mai strange legatura intre frati... o sa doarma amandoi si o sa ramai din nou doar cu sotul in pat. Dar... fecare are timpul lui.
Cami, cum de ati schimbat la pat mare de la un an? Asa cuminte Sabina? Ca pana nu demult Lucia mea ar fi fost in stare sa sara in cap din pat cand se trezea asa grabita si neinfricata era.
Ma duc sa pregatesc cina. Seara faina!
CamiM spune:
Salut!! Am intrat déjà in bucatarie si de dimineata tot fac la prajiturele si fursecuri pentru Craciun… acu’ am pauza.. ![]()
Claudia ei as cuminte.. vrei sa spui nebuna tare..
Cum Sabina a inceput sa mearga devreme tare in picioare( pe la 9 luni) pana la un an ajunsese déjà la stadiul de exploram , ne cataram peste tot asa incat am gasit-o de cateva ori incercand - si.. ce-i mai grav ! aproape reusind sa escaladeze patutul ei( pus la cea mai joasa treapta desigur), asa incat de fapt dormea in pat mare( patul nostru) ca mi-era sa nu isi rupa gatul din patul ei, apoi venea si Sofia ca de… nu era sa sada singura si noi toti in alta parte si era nebunie. Drept urmare am cumparat pat si le-am mutat pe amandoua si gata. Dupa cateva zile de pat « normal » se urca, dadea singura jos si nici aparatoare nu am pus ca era in stare sa se dea de-a rostogolul peste ele..cum zic nebuna mare copilita mea..
A cazut de doua ori dar asta acum de curand si ziua ca sarea cu sora-sa in pat ca pe trambulina..
ClaudiaH spune:
Buna ziua fetele!
Cum merg pregatirile? Se pare ca sunteti tare ocupate. Va urez spor in tot ce facetisi sa intampinati sarbatorile cu drag!
Noi... incercam sa intram in atmosfera de Craciun dar parca imi piere tot cheful cand vad lumea asta care se pierde in comercial.
Cami, se pare ca nu doar eu am o cucuiata. Cum merge cu intarcatul? Aveti succes? Noi incercam s-o rarim cu suzeta; incerc sa i-o dau numa' cand o culc. Acum ii ies maselele si parca ar sta toata ziua cu suzeta in gura chestie care mie imi displace teribil. N-are timp sa vorbeasca pentru ca are cauciucul in gurita. Asa ca de vreo doua zile cum o lasa din gura, cum i-o ascund. As vrea ca pana la anul sa o foloseasca doar la culcare adica sa n-o mai caute decat la culcare.
Ma duc ca s-a trezit micuta mea si urla cat o tine gura: "MAAAA-MAA!"