Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti(42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru scurt. pt. cine vrea sa ne vada la 2 ani :
http://news.webshots.com/photo/2122809920104078634xfInni



PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari



DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Petrean Clara multumesc de raspunsuri. Cred ca daca as fi luat si eu unul asa de la inceput era mai bine. E drept ca cel mai mult ma atras la carutul nostru felul cu arata. e cu roz si albastru. Dar acum nu ma mai incanta cu nimic. Azi am sunat la firma de unde l-am cumparat sa vedem ce facem cu el. E in garantie iar dupa 4 luni de utilizare sa se strice nu e normal. Cei de la care l-am cumparat sunt unici importatori pt Romania. Au spus ca vb cu producatorul sa vada cum rezolva. Acum astept raspuns.

pupici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti


Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Bun venit oliv2 si sarcina usoara



Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

moniland, iuca, blue_karina, clara, multumesc mult pentru aprecieri la adresa hunilor mei dragi!

laraa, imi pare rau, nu stiu prea mult cum sa te ajut... vezi ca pe DC e un articol despre giardia si nu numai... de asemenea, cunosc cateva persoane ale caror copii, de varsta cu ai mei, au fost diagnosticati cu giardia. li s-a recomandat HELMIFLORES, si, uitandu-ma pe prospect (http://www.pcfarm.ro/produs/1776/Helmiflores), ti-l recomand, nu e deloc nociv, e pe baza de plante. poti sa le dai si fetelor, chiar daca nu au implinit 1 an, le dai o doza mai mica, 5pic de 3 ori pe zi. sanatate multa!

Carla, daca te simti obosita, odihneste-te cat mai mult! doar plimbari usoare, fara ridicari de greutati, fara etaje urcate, daca nu este altfel posibil. nu vreau sa te descurajez, dar greul de abia acum incepe. asa ca e f importanta odihna, repausul. si kilogramele multe pot fi o problema mai tarziu, dar aici nu ai ce face. nu poti tine diete acum, lasa-le pe mai tarziu. sanatate!

dalina, e f bine ca ai apelat la homeopatie. si eu vreau s-o fac, dar sa mai creasca putin hunii. si asta pentru ca homeopatele lasa organismul sa lupte cu boala si isi fac efectul intr-un timp indelungat, dupa cel putin 2 luni (pentru tratamentele de imunizare, de ex) si dupa cel putin 14 zile pentru raceli/viroze etc. eu nu am aceasta rabdare, nu pot sa astept 14 zile sa-i scada febra copilului si mi se pare prea mic pentru asta acum. ce vroiam eu sa-ti zic e sa nu astepti minuni de la homeopate si sa ai f multa rabdare. ele au efect si sunt cu muult mai bune decat alopatele, dar in timp. cel mai bine e sa discuti cu un specialist caruia sa-i povestesti intreg istoricul fetitelor si al familiei voastre, pentru a putea prescrie tratamentul adecvat. luate dupa ureche, nu fac nici rau, dar nici bine. e f posibil sa incepi un tratament si el sa nu fie cel corect si sa nu se vada rezultatele. succes oricum!

oliv2, bine ai venit, iti doresc sarcina usoara si la termen! scrie repede 12-13 mesaje, ca sa scapi de moderare. primele mesaje sunt moderate si nu se vad in timp real. sanatate!

pussi, LA MULTI ANI ELENA SI ANA!!!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE, VOIOASE SI GENEROASE!
Mami pentru intarziere... ai niste mandrete de fete!! de fiecare data cand le vad, creste dorinta de a avea si eu o fetita... felicitari, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!

ce torturi super ati avut!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oliv2

Buna toturor,
vreau sa ma alatur voua pt a impartasi tot ce se poate despre subiectul "gemeni". Sunt insarcinata in 8 saptamani, iar la primul contrul am aflat ca sunt 2 bebei . M-am speriat f tare, si inca nu speriata, deoarece e prima sarcina, prima nastere, asa ca ma alatur voua, poate mai prind curaj.



Sarcina ushoara si cat mai la termen!
Eu primul eco l-am facut la 6 saptamani jumate si ca si tine m-am panicat un pic...dar cand i-am spus sotzului care presimtea ceva ne-am bucurat tare mult impreuna...Stiu ca va fi greu, dar si bucuriile vor fi mai mari, plus ca pt bb-i e mai bine...se vor avea unul pe altul.


34+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pussi La muuuuuuuulti ani! Sa fie sanatoase si norocoase!

oliv2 bine ai venit. Sarcina cat mai usoara.

mamaana ramasese datoare cu un raspuns
nu i-am dat la gradi, pt. ca inca au pampers, inca nu vorbesc legat... doar cuvinte stalcite, la rand... dar noi in iitelegem... insa altii nu prea... Vreau sa-i duc din toamna, la 3 ani jumate.
Altfel, suntem bine... nimic deosebit... prostii cat cuprinde... din cauza asta Mihai are deja un semn de buna purtare



Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata'

suntem tot in formula 3 in 1, mucosii iau in greutate ,IR tot marite dar nu s-au degradat.... asa ca incercam sa ajungem pana pe 8 decembrie cand am stabilit cezariana...,ieri am facut si consultul preanestezic si vineri intrerup aspenterul
saptamanal mergem marti si vineri la TNS si eco pt monitorizare...

in rest mucosii sunt foarte miscaciosi.... au aprox 2100 grame fiecare...se pare ca nu prea au loc pentru ca e o vanzoleala continua la mine in burtica
raportam insomnii din ce in ce mai dese, dureri de spate si niste hemoroizi fooooaaaarrrrtttteeee suparatori
voi ce ati luat pt hemo,ca eu iar am uitat sa-mi intreb medicul
?

36+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Oliv, bine ai venit! Nu esti singura stresata de aici, iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara si doi bebei sanatosi si frumosi!

Gabitza, Larisel, va tin pumnii si voua! Nastere cat mai usoara si cat mai aproape de termen!

Luminita, Larisel, eu incerc sa ma odihnesc si sa ma menajez, insa am zile in care efectiv ma simt de parca as avea deja 9 luni de sarcina! Totul ma oboseste, totul parca ma suprasolicita, totul e greu, dificil de executat... Noroc ca am si zile bune, cand ma simt foarte bine! Pana la sarcina obisnuiam sa merg la sala de sport si la bazin aproape zilnic, speram sa pot merg ein continuare - de intretinere - si-mi prelungisem abonamentul pana la finele anului dar... nici vorba! Acum nu mai sunt in stare nici sa ma plimb de la job acasa, parca tot mai repede obosesc. Sper ca pana in luna a noua sa nu cresc exponential!

Incerc zilele acestea sa fac un research de carucioare... am vazut ca ati mai discutat de ele in trecut, trebuie sa puric topicurile mai vechi si sa cercetez parerile voastre... Voiam sa va intreb, totusi, ceva... Citisem ca exista si carucioare simple, care se pot prinde cate doua cu un dispozitiv special (ceva cleme parca)... acestea sunt pur si simplu carucioare obisnuite, de la orice producator? Sau sunt, totusi, cateva marci sau modele anume?



Carla 15+ , dublu laureata!

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

gabitza35 chiar ma uitam dupa tine azi dim. Daca ai mai scri pe undeva... ma gandeam ca ai nascut
Ma bucur ca rezistati incontinuare in formatie completa. Tinem pumnii sa o tineti tot asa pana pe 8 dec.





Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

multumim de urari..



36+ Dragos si Eva

Mergi la inceput