Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata burtici..ma alatur si eu la un nou capitol, care sper sa fie plin de vesti bune..
Alina Bu sa nu cumva sa te apuci de fumat ca bebe o sa vina curand si apoi o sa-ti para rau..din pacate eu asa am facut cand am pierdut sarcina, m-am reapucat de fumat de suparare..era mai bine daca nu o faceam dar totusi ma bucur ca le-am putut lasa din nou..
ici sa fii optimista in continuare..

Maitrey chiar n-am stiut ca se merge la biserica si se citeste molifta..eu am fost dupa, dar la slujba..si am aprins lumanari..

Nicoleta sa ne spui cum a fost intalnirea cu bebe..
ici o zi frumoasa si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Bafta Nicoleta. Te asteptam cu vesti diseara sau maine.

Ana 12+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello burtici frumoase
noi acum am facut ochisori, am profitat ca azi stau acs si incerc sa dorm cat mai mult
in rest suntem ff ok....
tin pumnii Nicoleta, si sa vii cu vesti bune diseara de la eco
pupici si pt toate burticile

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut burtici, multumesc celor care au intrebat de mine, n=am mai scris pt. ca mari noutati nu am si m-a durut sufletul sa citesc despre Andra, Crina, simt ca orice as spune e prea gol de continut si ma revolta pentru ca nu inteleg de ce trebuie sa se piarda sarcini atat de dorite...

Eu am fost intr-adevar la medic, unde numai m-am enervat, eu si medicul meu avem asteptari complet diferite unul de la celalalt asa ca am luat decizia sa il schimb. Mi-a facut eco unde cu rablamentul lui abia a vazut ceva mai mult decat sacul gestational la 10 sapt. si 5 zile! Asa ca si la varsta asta mi-a facut endovaginala, care spre deosebire de alta dati m-a si durut de am stat dupa aia cu inima cat un purice sa nu-mi provoace avort spontan. Si in sfarsit a vazut asa copilul, i-am vazut inimioara pulsand, i-am vazut piciorusele, o manuta, l-a masurat si e in grafic, de 11 sapt., dar atat, nu tu cate batai de inima are, nu tu ce lungime are colul, nimic. Ma rog, au mai fost contre pe care nu are sens sa le discut aici, concluzia e ca voi incerca sa-mi fac programare la altcineva pe cand o sa am 12-13 sapt., sper ca am facut alegerea buna de data asta.

Cam atat pentru acum, nu prea am chef de vorba. Mult succes burticilor care merg la eco!

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Salut burtici, multumesc celor care au intrebat de mine, n=am mai scris pt. ca mari noutati nu am si m-a durut sufletul sa citesc despre Andra, Crina, simt ca orice as spune e prea gol de continut si ma revolta pentru ca nu inteleg de ce trebuie sa se piarda sarcini atat de dorite...

Eu am fost intr-adevar la medic, unde numai m-am enervat, eu si medicul meu avem asteptari complet diferite unul de la celalalt asa ca am luat decizia sa il schimb. Mi-a facut eco unde cu rablamentul lui abia a vazut ceva mai mult decat sacul gestational la 10 sapt. si 5 zile! Asa ca si la varsta asta mi-a facut endovaginala, care spre deosebire de alta dati m-a si durut de am stat dupa aia cu inima cat un purice sa nu-mi provoace avort spontan. Si in sfarsit a vazut asa copilul, i-am vazut inimioara pulsand, i-am vazut piciorusele, o manuta, l-a masurat si e in grafic, de 11 sapt., dar atat, nu tu cate batai de inima are, nu tu ce lungime are colul, nimic. Ma rog, au mai fost contre pe care nu are sens sa le discut aici, concluzia e ca voi incerca sa-mi fac programare la altcineva pe cand o sa am 12-13 sapt., sper ca am facut alegerea buna de data asta.

Cam atat pentru acum, nu prea am chef de vorba. Mult succes burticilor care merg la eco!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Si eu sunt in dilema k si tine...mie nu a vrut sa-mi dea nr de tel...a zis k dc am vreo problema sa sun la cabinet...dar la cabinet e program decat lunea si miercurea intre 17 si 20...deci sa-mi tin grijile pana atunci.Nu stiu ce sa fac...la 4 luni e cam aiurea sa-ti schimbi ginecologul....ma mai gandesc pana luna viitoare

14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc fetelor!
moni- nasol cu medicul asta al tau

aici, bani sa ai, ca gasesti la aparate de eco performante....

si acum test de semnatura

6+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev176pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRIS, nu e aiurea nicicand sa ti-l schimbi, e dreptul tau, eu sarcina trecuta mi l-am schimbat la 8 luni, fortata de imprejurari, pentru ca m-am mutat de la Bucuresti la Oradea. Si iti garantez eu ca te primesc la orice varsta a sarcinii pentru ca pe ei ii intereseaza in primul rand nasterea, grosul buzunarului atunci si-l umplu. Si pe mine m-ar deranja sa nu am mobilul ginecologului mai ales daca asa rar are program la cabinet si n-ai cum sa dai de el altcumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna ziua tuturor!
Imi pare nespus de rau pentru toate fetele care au avut necazuri,stiu ce inseamna asta...am trecut si eu prin asa ceva la prima sarcina...in 2000.E greu,e dureros,dar Dumnezeu are grija de toti si de toate!
Eu sunt bine,se pare ca o sa am o fetita....80% asa mi-a zis d-na de la eco!!!
Va pup,o zi placuta....trebuie sa ma apuc de lucru ca ma da seful afara!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Nicoleta, sa ai parte de o intalnire frumoasa si plina numai de emotii placute. Te asteptam cu vestile bune despre micuta mogaldeata.

Cris_09, haios tare bancul... Cat despre medic, asa cum ti-a zis si Moni, iti repet si eu: nu e niciodata prea tarziu sa schimbi medicul. Eu de exemplu in prima sarcina am ajuns la dr. pe la 6 luni Pana atunci mai fusesem la alt dr. la confirmarea sarcinii la 5 sapt. In rest, doar la ecografii in perioadele cheie (12 sapt, 16 sapt si 21 sapt). Si cu toate astea m-a primit. Eu te sfatuiesc sa cauti un medic bun din toate punctele de vedere si sa te muti fara nici-un stres.

Moni_or, imi pare rau ca nu sunteti pe aceleasi lungimi de unda tu si cu dr. tau. Dar daca totusi e un bun profesionist si ai incredere in el din acest punct de vedere, te-ai putea gandi si la varianta ca doar ecografiile sa le faci la un alt medic. Si in cazul in care nici profesionalismul medicului actual, nici alte sentimente (de exemplu nasterea primului tot cu el?) nu te motiveaza sa ramai la el, atunci eu tin pumnii sa-ti gasesti un medic deosebit (nu stiu de ce, dar inclin sa cred ca femeile sunt mai bune -sufleteste vorbind- ).

Alee, trai pe vatrai...auzi sa dormi asa muuult. Te vad eu cand va veni bebe. Profita acum cat mai poti

Eu am profitat acum sa scriu in pauza de pranz... ca doarme neastamparatul meu. Pe seara ii fac ultima injectie (pardon, ultima incarcare cu apa a avionului), dar presimt ca nu-i va conveni. Iar noi nu vom mai avea momeli de pus baiatul la punct. De genu': "Daca nu stai cuminte nu mai punem apa la avion"; "Daca nu strangi jucariile, nu mai punem apa la avion"; "Daca nu faci nani acum, nu mai pun apa la avion"... si cate si mai cate.

Mai voiam sa scriu ceva/cuiva, dar am uitat... Revin mai tarziu daca nu se trezeste.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput