Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Fetelor..... M-am intors!!!! Azi am simtit ce nu am mai simtit niciodata in viata mea. Am iesit de la clinica cu un zambet larg pe fata de parca mi-ar fi fixat cineva colturile gurii cu superglue Iar acum tot asa sunt!!!!

Deci: am in burtica, se pare, o (in proportide de 90%) snatoasa tun, de 63 de grame, incapatanata foc ca mama ei. Tare greu a stat la masurat pliul nucal. Pana la urma e ok: 1.5 mm. Exact cand a pus doctora sonda pe burtica era foarte vioaie si ne facea din manuta, dadea din picioruse, isi sugea un degetel, se intindea. Apoi... a adormit si nu a vrut sa se mai miste o bucata de vreme oricat am rugat-o. Apoi insa, a cedat la rugamintile noastre si a inceput iar veselia. Totul e in parametrii normali, iar varsta ecografica e cu 2 zile mai mare

Va doresc sa aveti parte de aceeasi bucurie la prima ecografie in care va veti vedea puiutii in intregime. Va pup burtici!!!! E adevarat ca nimic nu se compara cu dragostea de mama

Mira fericita 12+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Felicitari, Mommyyyyyyyyyyyy! Ce vesti frumoase....si emotionante! Sa ai o bebeluna frumoasa si sanatoasa!BRAVO!

ALI, mami de Vlady si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Felicitari Mira!!!!!!! Asa eram si eu, zburam. Bravooo. Ti-ai pus si carutz roz! Numele bebelinei e foarte foarte frumos.

Ana 12+
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele
Nu am mai reusit sa intru de 3 zile, doar bucatareala, Mircea, iesiri in parc etc. Pot spune si eu acum ca-l simt pe bb din ce in ce mai des si mai clar, nu mai exista riscul de confuzie, ca o fi bb, ca n-o fi

Ioana 5255 merci de raspuns, mie dr nu mi-a spus ca ar fi o probl daca il ridic pe Mirci si ma linisteam cu gandul asta. Dar uneori ma doare si burta si operatia dupa ce fac efort cu el. O sa incerc sa nu mai exagerez. Simpatica Alexandra ca sare patul…mi se pare nostim. SI Mirci incearca dar nu-I iese si ramane suspendat cu un picior in aer…Bine, el nu prea sta in pat. Doar cand duc gunoiul sau dau cu mopul il pun si iese cu scandal..
Monyca.C fellicitari pentru masuratori!
Moni_orsuccess cu doctorita, sper sa fie bine!
zuzulici multumim de explicatii. Pana la urma cam asta facem si noi, genul asta de efort. Cum vrea Dumnezeu, sunt unele chestii pe care nu poti sa le eviti! Nasol cu doctorul, cred ca toti trec prin perioade de blazare profesionala la un anumit moment. Din pacate. Uite ce efecte poate avea uneori
Alyshuca sper s anu fie de rau augur durerile ca la CM. Si eu am avut des la inceputul sarcinii…eu ziceam ca de la efortul cu Mirci. sa fim optimiste! Mie de col nu mi-a spus nimic, la nici o eco… Sanatate lui Vlady!
Cristina si eu am o burta imensa. O sa-l rog pe Bogdan sa-mi faca poze sa le pun…LA Mirci nici la 20 de sapt nu aveam burta asta… Cred ca unde sunt si sarcinile una dupa alta, muschii slabiti…
NicoletaB eu la prima sarcina nu am avut carnet de gravi. Cred ca nici acum nu voi avea. Forumul asta e pe post de caiet de gravi la mine
veronicach nu m-as fi gandit ca suna asa numele tau. Stai linistita ca nu se observa!
Roxy sa fii sanatoasa fericita, tu si bb din burtica!! O zi minunata!
Mommy-to-be felicitari pentru vestile bune si pentru carucior. Ce frumos!!! Maine ma duc si eu, mama ce emotii am!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

noi am fost la eco sa ne asiguram ca totul e bine si i-am ascultat inimioara. ne-am topit de tot cand am auzit-o. si la noi e mai mare cu 2 zile varsta ecografica si ne-am bucurat mult cand am vazut cat de vioi e bb cum dadea din manute.
asa ca am mai scapat de o grija. am inteles ca daca are activitate cardiaca scad mult sansele sa se mai intample ceva rau asa ca doamne ajuta sa fie bine pana la final. eu inca mai am dureri de burtica care ma panicheaza si acum dar sper sa treaca o data. si parca s-au mai atenuat si greturile, am ramas doar cu sanii tensionati in rest o stare generala destul de buna.
feliciari tuturor pt vestile bune de la eco.
zuzulici imi pare tare rau pt pierderea ta si iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe cat mai repede.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Fetelor..... M-am intors!!!! Azi am simtit ce nu am mai simtit niciodata in viata mea. Am iesit de la clinica cu un zambet larg pe fata de parca mi-ar fi fixat cineva colturile gurii cu superglue Iar acum tot asa sunt!!!!

Deci: am in burtica, se pare, o (in proportide de 90%) snatoasa tun, de 63 de grame, incapatanata foc ca mama ei. Tare greu a stat la masurat pliul nucal. Pana la urma e ok: 1.5 mm. Exact cand a pus doctora sonda pe burtica era foarte vioaie si ne facea din manuta, dadea din picioruse, isi sugea un degetel, se intindea. Apoi... a adormit si nu a vrut sa se mai miste o bucata de vreme oricat am rugat-o. Apoi insa, a cedat la rugamintile noastre si a inceput iar veselia. Totul e in parametrii normali, iar varsta ecografica e cu 2 zile mai mare

Va doresc sa aveti parte de aceeasi bucurie la prima ecografie in care va veti vedea puiutii in intregime. Va pup burtici!!!! E adevarat ca nimic nu se compara cu dragostea de mama

minunea mea

Felicitaaaari!
Sa fie sanatoasa bebelina si sa aveti parte de aceleasi bucurii de la micutza intotdeauna! Urmeaza sa plec la o petrecere dar am intrat sa vad ce ne spui despre puiul din burtica ta! Sa fiti cu totii sanatosi si mai ales tu, acum, cind bintuie gripele!

Pe mine a inceput sa ma zgirie in gitutz si nu imi place, am baut un ceai de tei despre care vad ca nu e foarte indicat in sarcina... Voi, cind ati fost racite sau daca sunteti, ce luati? Ca nu sunt prea multe indicate... adik nu sunt decit foarte putine. Sa ne spuneti, daca stiti, ce e util in raceala si la ce fel de ceaiuri apelati.
Pupici burtici!
Si eu sunt programata la eco de 12 saptamini chiar vineri... Abia asteeept! Dezvolt emotii de pe-acum, ... la ideea ca era cam micutz ultima data.

Ce lungime are Maya? Cit a crescut pina acum?

Mary 11+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Mommy_to_be: Vreau sa te intreb cit a durat echo? E asa cum spun fetele, aprox 30 min? Faci si bitestul? Adik testul de singe, de dupa echo de 12 sapt?
Pooop!

Mary 11+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Alysh, Ana, Laurita, Mary, va multumesc muuuuult de urari

Flory, felicitari si tie pentru eco si rezultate bune de la eco. Iti inteleg pe deplin emotia Ma bucur ca ti-au mai trecut si greturile si te simti mai bine!

Mary La clinica unde merg eu se face ecografia de 12 sapt si apoi se ia sange pt bitest. Eu insa nu am vrut bitest. Din varii motive, asa ca nu l-am facut. Si nu o sa fac nici triplu, chiar daca doctora care-mi urmareste sarcina mi-a zis ca ala e "obligatoriu". Eu am stat cam 30 de minute cred, la eco. Da la mine a si asteptat-o ceva pe Maya sa se intoarca In ceea ce priveste lungimea totala, nu mi-a spus si nici scris, insa nu-mi fac probleme de niciun fel. Abia astept sa vii si tu cu vestile bune de la eco de 12 sapt! iti inteleg emotia!!!! Dar nu trebuie nicicum sa fie una negativa

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

buna seara gravidutelor
imi pare foarte rau ca nu pot tine pasul cu voi,netul merge foarte greu si nu pot intra in fiecare zi.
maine seara am programare la eco.sper sa va aduc vesti bune.
va pup
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Roxy, la multi ani fericiti, sa fii sanatoasa

Mira, felicitari pentru bebelina . foarte frumos numele ales.

Cred ca eu sunt singura cu carnet de gravida completat. nu stiu la ce foloseste, eu il tin ca pe o amintire . il completeaza dr. ginecolog la fiecare vizita, trece varsta sarcinii, tensiunea arteriala, observatii cu privire la bb si la mine, in cateva cuvinte, eventual recomandari pana la vizita urmatoare. eu in carnetel mi-am pastrat si pozele de la eco, le-am capsat.

eu n-am mai intrat asa des in ultima vreme, am avut ceva emotii ca ieri l-am operat pe David de polipi. a fost ceva simplu, dar na, numai mama sa nu fii ca iti faci griji si pt mai putin de atat. acum e bine, chiar se vad rezultate spectaculoase.

va pup .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput