Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Fetelor sa stitica si mie mi-a completat ginecologul carnetul gravidei cand am fost la eco de 6s si acolo mi-a si capsat pozica. Mi-a spus sa-l iau cu mine la fiecare consultatie, insa acum is curioasa daca o sa se tina de cuvant si o sa fie sarguincioasa la scris

Vivela, cred ca e normal sa ai emotii chiar si la o interventie minora. Sanatate multa lui David! P.S. Numele imi place si mie, acum tre sa-l conving pe deplin si pe sot, ca el e-n dubii

Mira fericita 12+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Alyna, esti intotdeauna bine-venita in rindul nostru! Poate ne ajuti si tu cu sfaturi!:)
Am vazut o frumusete de baiat insa ma intreb daca are numai 2 ani jumate... ca are asa niste trasaturi de barbatutz...mai, mai!

Mary 11+

evolutia lui bebe
[/quote]

Multumesc frumos!Sper sa pot ajuta macar putin cu experienta din sarcina mea!
Cat despre pitikul meu.....mama-mama ce barbatel e!Nervos de numa'!

Am vazut ca vorbeati de carnetul de gravi.Eu n-am avut insa mi-am notat mereu ceea ce consideram mai important+ecografii, analize...etc.
Am scris intr-o agenda mare cam tot pana la 2 anisori.De atunci n-am prea mai avut tp sa scriu dar am de gand sa continuu caci acum a inceput sa parleasca si......sunt cuvinte pe care n-as vrea sa le uit cum le pronunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mommy- felicitari de eco, ma bucur de astfel de vesti bune, eu pana pe 14 dec mai am...
Vivela - sanatate lui David!
Fetelor va urez sa aduceti numai vesti bune de la eco, analize si tot ce mai faceti.
O seara buna!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ziua buna tuturor!

Vad ca e rost de party!!!

LA MULTI ANI ROXY !!!!
Sanatate si fericire cat cuprinde!

MiraFelicitari pentru ziua frumoasa de azi !

Alyna, m-am uitat si eu acum la pozele voastre si m-a luat dorul de copilaria in care mergeam la tara, la bunici, stateam non stop afara cu alti copii, ce frumos era!
Imi pare rau ca nu le pot oferi si copiilor mei libertatea copilariei mele.

VivelaSanatate multa lui David!

Pe aici nu se poarta cu carnetul acela; am dosar la medic, scrie el acolo de fiecare data ce gaseste (uau, si ce de mai scrie) si atat;

Am trebaluit azi toata ziua, acum fac o pauza si la treaba iar.

O zi minunata tuturor!

Ioana
6 ani + 6 ani + 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina.smile spune:

Salutare mamici,

ma primiti si pe mine in clubul vostru de ?
Va urmaresc de ceva timp, dar abia azi mi-am facut curaj sa scriu, dupa ce m-am intors de la eco, unde i-am auzit bataile inimii pt prima data.
Avem 7 saptamani si o zi, dar inca nu-mi vine sa cred - e prima sarcina, asteptata.
DPN 29.06.10

Multa sanatate va doresc si abia astept sa ne imprietenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ROXY
Cu intarziere si scuzele de rigoare, ANAMARIA
Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

MIRA, felicitari pentru Maya Alexandra, ce nume frumos!

Incep sa fiu si eu nerabdatoare sa aflu sexul bebelusului, nu de alta dar vreau sa-mi pun si eu carucior cu numele, ca avem nume pregatite pentru ambele sexe (cel putin primul nume, la al 2-lea mai negociem cu sotul).

CRIS, apropo de burtica, si a mea mi se pare ca e mare mare, acum clar se vede ca sunt gravida, cand am fost sa duc rezultatele analizelor la medicul de familie un batranel de treaba mi-a oferit locul lui in timp ce asteptam.

VIVELA, sanatate lui David!

Eu nu prea am vesti, sunt bine, greturi am foarte rar si nu puternice, doar ca mi s-a facut rau duminica la biserica, insa sunt obisnuita din sarcina anterioara, aveam episoade de astea in care ma lua transpiratia, mi se infundau urechile si vedeam alb in fata ochilor, cred ca e ori scadere de glicemie ori de tensiune (in dimineata aia uitasem sa-mi beau cafeaua). Astept cu interes ziua de luni, cand am programare la noua doctorita, sa vad cum e.

Monica, mami de Luca Andrei si 11+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

fetelor mi-su iesit analizele si se pare ca am anemie ,hemoglobina e 10.88(12-17)HCT 32.17(36-54)dr de aici din gl mi-a dat ceva ce contine fier dar am zis totusi sa astept si parerea dr din buc cand ma duc la el peste 1 sapt la morfofetala de 13 sapt si eventual sa repet hemoleucograma la buc ca nu m-as mira sa fie diferente.Am citit la subiectul anemie in sarcina si m-am cam speriat,voi ce parere aveti?
pupici burtici

12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

ROXY
Cu intarziere si scuzele de rigoare, ANAMARIA

La multi ani Roxy!
La multi ani AnaMaria!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be
am in burtica, se pare, o

Felicitari!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be
am in burtica, se pare, o

Felicitari!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Ayla (Monica) ne bucuram ca inca "vii" pe la noi! Multumim si te iubim!

Mary 11+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput