Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata' fetelor!
O zi insorita va doresc!
Eu pe baricade la munci, mama lui de trafic!
Va pup!
Ops: Bine ai venit Corina!
Eu nu stiu sa deschid capitol nou, sa nu uite fetele sa te treaca pe listuta de gravidute!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Pana la noul capitol, luati o !

Si o zi superbissssima!

ALI, mami de Vlady si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna dimineata fetelor!
Va invit la o cafeluta sau un ceai,ce vreti voi sa beti!
Eu mi-am luat saptamana asta un concediu medical...sa mai stau si pe acasa,sa mai munceasca si altii!!!
Va pup,o zi usoara si insorita!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici frumoase si fericite!!!!

Vad ca nu ne prea pricepem la capitole noi. Eu as propune ca la fiecare inceput de capitol sa se regaseasca si instructiuni in acest sens ca sa putem pune toate osul la traba si sa nu primim avertisment de la administratorul de forum. Credeti ca e o idee ok?

Ayla... ce bine ca ai revenit printre noi! Chiar ma gandeam la tine pentru ca citesc mereu la sufletul crededintei. Ma bucur ca esti oarecum mai bine...

Corina, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen iti doresc.

Arturici, Moni-or, va multumesc si voua de felicitari

Eu ma simt in continuare foarte bine. Aseara am avut un soc cand m-am uitat in oglinda dupa ce am iesit de la dus, deoarece mi-au explodat sanii Da' nu ma plang, ca aveam nevoie.

Va pup burtici Sa aveti o zi superba.

Mira fericita 12+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello fetele|!
am mai aparut si eu dupa o lunga absenta
vin cu vesti bune de la eco
am o mogaldeata de 10 sapt... cu tot ce ii trebuie.. manutze.. picioruse... inima care bate k o locomotiva.. este totul ok... si dr. ne a zis ca probabil 50% ar fi putzos.... exact ce imi doresc eu ... a zis k poate imi zice cu exactitate luna viitoare....
sunt fff fericita!!!
atat despre noi

asa creste bebicu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neta fetele!
Ale chiar ma pregateam sa te strig daca nu apareai. Felicitari pentru eco. Practic nu ti-a spus nimic doctorita, hihi, 50 % erau sansele si inainte sa fie baietel...bine ca e totul perfect
moni_orsi eu am stari d-astea de slabiciune, tot caderi de tensiune sau glicemie...la astea am valori mici....
corina bine ai venit! felicitari pentru bb mult asteptat, sa fie sanatos!
Alyshuca
Ayla sper ca sunteti toti bine!
Vivela ma bucur ca David e bine dupa operatie..e normal sa te stresezi din orice, moama, nici nu vreau sa ma gandesc
Eu deja am inceput sa ascult colinde...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

laura.... da asta cu sexul stiam si eu ca ar fi 50% si 50% ca e si normal... dar dr. banuieste spre baiat
si am uitat sa zic ca are 31.7 mm

asa creste bebicu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Buna mamici!

NicoletaB si mommy_to_be, va multumesc pentru urari!

Eu vin deja cu prima intrebare (ca tot tre sa scriu cele 10 mesaje minime, ca sa scap de moderare)

Ce carti despre sarcina&bebe cititi sau ati citit si ce parere aveti despre acestea?

Eu sunt cu "Mama si copilul" (Capraru) si "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" in brate
Cred ca mai am cateva despre somnul piticilor si mancare, dar inca nu am ajuns sa le rasfoiesc.

Astept sfaturi si recomandari si va urez o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata burtici..am venit si eu la cafeluta..

Mommy vreau sa-ti spun ca m-am emotionat foarte tare cand am citit de bebe..ce frumos trebuie sa fie.. felicitari pt bebelina..abia ast sa merg si eu peste 3 saptamani.
tu ai avut un soc cand ti-ai vazut sanii, dar eu seara am un soc cand imi vad burta..zici ca am mai mult de 9 sapt..vreo 4 luni..aseara eram asa umflata, mai aveam un pic si explodam..

Flory felicitari si tie..e bine ca ai scapat si de greturi..

MAdamar eu stiu ca ai voie sa iei paracetamol la raceala..de ceaiuri nu prea stiu care sunt cele mai indicate..eu am baut de busuioc pt ca ma durea gatul si tuseam..

Corina bine ai venit..sarcina usoara si la termen..

Ayla ma bucur ca mai vii printre noi

aleesicoo felicitari pt bebe..si daca iti doresti poate o fi cu putza..

VA pup si o zi buna va doresc..

Mergi la inceput