Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
Aniska80 spune:
Buna dimineata fetelor!
La multi ani celor care si-au serbat zilele acestea aniversarile!
Zuzulici imi pare tare rau de necazul tau,dar nu te descuraja...fa-te bine si lupta in continuare!
Va pup,o zi placuta!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si13+
mommy_to_be spune:
Roxy LA MULTI ANI!!!! Plini de bucurii sa fie!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata din plin alaturi de bebe de acum si de toti cei dragi tie!!!!!!!!!!!!
Fetelor, eu sunt La 12:00 am ecografia de 12 saptamani. Am niste emotii si niste fluturasi in stomac cum n-am avut de la primele intalniri cu sotul Doamne ajuta sa fie bine!!!! Cand ma intorc va transmit un raport complet, pe care sper si eu sa-l primesc.
toate burticile!!!!!!!
Mira 12+
minunea mea
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neata' fetelor! O zi frumoasa va doresc! Ieri am fost la medicul de familie ca sa fiu luata in evidenta ca si graviduta. Mi-a dat adeverinta pt serviciu, dar o pastrez caci vreau sa o inmanez la serviciu mai incolo. Cine completeaza carnetelul gravidei si la ce foloseste. Ea mi-a spus ca medicul ginecolog. Asa e? 7+ |
Nicoleta, cu carnetul gravidei si eu am avut de dus munca de lamurire! Ginecologul spune ca medicul de familie, medicul spune ca ginecologul, si tot asa!!! Mie mi l-a completat M. fam. pina la urma pentru ca e si cumnata mea, si mai ales pentru ca aveam nevoie la munca, pentru medicul de medicina muncii. Unii spun ca ar fi de competenta medicului de medicina muncii.... deeeci., da si tu o ciocolata ca sa ti-l completeze cineva si sa ti-l parafeze medicul de familie; parerea mea.
Goodluck!
Mary 11+
evolutia lui bebe
Alysh spune:
Mommy, abia asteptam vesti! Bafta multa! Asa e, te indragostesti de bebe.....mai ceva ca de sot, crede-ma
Si de la mine un LA MULTI ANI pt Roxy!
ALI, mami de Vlady si 8+
rosanne spune:
Cristina, Aniska80, mommy_to_be, Happy, Alish multumesc din suflet pentru urari
Azi facem 15 saptamani...si in sfarsit incepe sa se vada burtica....sunt fericita ca incepe sa creasca
Roxy 15+ cu Natalia
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
cusa spune:
Buna mamici si viitoare mamici!
va pup pe toate si ROXY iti doresc din tot sufletul si sa iti dea Dzeu tot ce iti doresti alaturi de familia ta!
Cornelia
12+
NicoletaB spune:
Eu incerc toate culorile din gama pana ma voi hotari la una.
Mommy- sa vi cu vesti bune de la eco!
Madamar- sa inteleg ca acest carnet mi-l vor cere la munca? Eu inca nu am anuntat.
Roxy- La multi ani!
7+
tigruta spune:
Roxy LA MULTI ANI si de la mine..sa fii sanatoasa alaturi de familie..
Madamar atunci ce importanta mai are carnetul de gravida daca nu il completeaza nimeni?
Mommy te asteptam sa ne impartasesti cum a fost intalnirea cu bebe..ce dragut..abia astept sa merg si eu, doar ca mai am un pic de asteptat pana la inceputul lui decembrie..
Monyca.C este superba fetita ta, doamne ce scumpica e.., bine si mamicuta la fel..am admirat pozele, sunt foarte reusite..
O zi buna va doresc..
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Eu incerc toate culorile din gama pana ma voi hotari la una. Mommy- sa vi cu vesti bune de la eco! Madamar- sa inteleg ca acest carnet mi-l vor cere la munca? Eu inca nu am anuntat. Roxy- La multi ani! 7+ |
Nu cred ca il va cere nimeni la munca, doar daca ai nevoie de reducerea programului de lucru... asa ca, stai cuminte, nu foloseste la nimic in plus!
Mary 11+
evolutia lui bebe