Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
tigruta spune:
Buna dimineata dragelor..am aparut si eu la o cafeluta cu lapte..
Si eu am usoare senzatii ca la CM dar incerc sa nu ma ingrijorez, desi imi cam dau emotii..sper sa treaca..
o zi frumoasa burtici..
Monyca.C spune:
Fetelor stiti cumva pana in ce luna putem face analizele listeria, toxoplasmoza, CMV ?
exista un termen ?
fericita 16+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
NicoletaB spune:
Eu le-am facut inainte de sarcina si o sa mai repet toxoplasma mi-a zis doctora.
O sa o fac zilele astea.
7+
gabriella_t spune:
Ziua buna si de la noi.....
Multumesc tuturor pt urari, am petrecut la dublu si sotul e Gabriel.
Imi pare rau tare sa citesc vesti atat de rele...dar parca nu trece o saptamana sa nu avem vreo veste rea...imi doresc din tot sufletul sa venim de acum in colo numai cu vesti extraordinare.
Bun venit noilor burtici ...sarcini usoare si fara probleme.
Noi am avut un weekend taaaare lung am sarbatorit si am mancat ca niste porcusori(eu mai putin).
Am fost si eu vineri la eco...bebe are 7 cm si e zglobiu de mama mama, dadea din manute si picioare de parca era bagat la 220 .La eco a zis ca e mai mare cu cateva zile fata de cat ar trebui sa fie.
Mie dr mi-a zis ca o sa repet in fiecare luna toxoplasmoza si CMV pt ca nu am anticorpi, cred ca aceste analize ar trebui facute cat de repede posibil pt ca riscul de malformatii e mare.
De luat in greutate nici nu mai zic...dupa ce am slabit 3 kg acul de la cantar parca a intpenit ...nici macar o suta de grame nu am pus..dar bine ca bebe se descurca...si dr a zis sa nu ma preocup ca am timp sa recuperez.
Am avut ieri niste dureri in partea stanga...si dupa ce am vazut discutiile cu ridicatul copiilor am facut legatura ca eu duminica am tinut in brate fetita unei prietene...avea cam 2 anisori...e posibil sa fie din cauza asta.
Aveti grija de voi pt ca de noi depinde bebe din burtica.
Va pupacesc pe toate si va doresc multa liniste.
11+
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monyca.C Fetelor stiti cumva pana in ce luna putem face analizele listeria, toxoplasmoza, CMV ? exista un termen ? fericita 16+ cu NICOLAS Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) poze cu printesa mea si nu numai |
14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alyna24
Andrada, ce-mi mai aduc aminte cat de nerabdatoare ai fost la Antonio...Si iaca ca tot ti-am luat-o inainte! Daca ma gandesc bine, primul meu DPN a fost tot 11.05.UM am avut 05.08, deci pe-aproape.Asa ca.....daca ai noroc....poate nasti ca mine pe 22.04 si atunci visul tau se adevereste. Oricum.....sanatos sa fie! VA DORESC TUTUROR SARCINA CAT MAI USOARA SI SAVURATI DIN PLIN FIECARE MOMENT!PERIOADA ACEASTA E MINUNATA! pe toate. PS:Ma scuzati ca am intrat sa scriu aici dar......Perioada Mai-Iunie inseamna mult pt mine, chiar daca am nascut in 2007. Andrada, Antonio e bine?Am auzit ceva despre doctorul lui ca ar avea gripa asta..... Alyna @ DAVID(22 Aprilie 2007) |
Alyna, esti intotdeauna bine-venita in rindul nostru! Poate ne ajuti si tu cu sfaturi!:)
Am vazut o frumusete de baiat insa ma intreb daca are numai 2 ani jumate... ca are asa niste trasaturi de barbatutz...mai, mai!
Mary 11+
evolutia lui bebe
M&M spune:
..mie de ieri " mi-a explodat " burtica!...Am o senzatie atat de ciudata , simt ca nu pot sa respir la cat de intinsi sunt muschii...Si cand ma gandesc ca sarcina trecuta aveam burtica ca acum abia la 5 luni..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
yelloweyes spune:
Buna seara fetelor! sunt noua si am scris mai rar ca nu pot urmari in fiecare zi si cand urmaresc e inchis subiectul. eu sunt in 9 saptamani, nu am greturi dar am niste arsuri de mama focului. De ce alimente trebuie sa ma feresc?
Va doresc sarcini usoare in continuare!
9+
arturicii spune:
La mine de-abia vad eu ca a crescut un pic burta iar la sarcina anterioara era clar ca sunt insarcinata. M-as bucura sa nu am burtoi si acum ca data trecuta cand intram undeva intra intai burta apoi si restul...
Intrebare, poate aiurea, poate stupida, dar....
Din cate retinusem eu, toxo, listeria si ce or mai fi ele analize, reprezinta o imunitate pe care o ai sau nu... Adica ma pot oare baza pe ce stiu de la analizele din sarcina anterioara sau s-ar fi putut modifica ceva?
Imi cer scuze ca poate pare o prostie intrebarea insa...
Multumesc,
Ioana
, + 15+
Alinutzaa spune:
Buna seara
Ioana da, te poti baza pe analizele facute la prima sarcina, in ideea ca o data imunitatea obtinuta, nu o mai pierzi. Eu la prima sarcina am facut absolut toate analizele posibile, nu cred ca am ratat ceva. La sarcina asta m-am dus cu analizele de la prima in dinti asa ca nu am mai repetat decat CMV si listeria, ca la astea n-am imunitate, la restul din fericire am.
yelloweyes imi pare rau de arsuri. Din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau cred ca o sa afli pe pielea ta ce alimente iti provoaca arsurile. Ai incercat cu pastile antiaciditate?
monica analizele le poti face in principiu cand vrei tu, ideea e ca cu cat mai repede cu atat mai bine.
Legat de pozitiile de somn, eu acum inca mai pot dormi in orice pozitie, inclusiv pe burta (dar cu un picior indoit asa ca nu sunt total pe burta). Le prima sarcina a devenit mai complicat cu dormitul in ultimul trimestru ca imi gaseam cu greu pozitia si de obicei dormeam pe o parte si cu o perna intre picioare. Iar in ultima luna...a fost chin pentru ca nu reuseam sa ma mai intorc de pe o parte pe alta asa...pur si simplu. Trebuia sa imi sustin burta cu mana pentru ca altfel aveam senzatia ca o las in urma. Eu am nascut la 42 de saptmaani si am prins si canicula aceea cumplita din iulie 2007 de stateam cu prosopul ud pe burta si cu ventilatorul indreptat spre mine non stop. He heeeee, ce vremuri. Acum ma bucur ca nu o sa mai prind caldurile alea mari cu burta mare.
M-am intins cat o placinta. Gata, fug la treburi.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+
Handmade by Alina