Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
zuzulici spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari. Asa cum am mai zis imi este usor ca mai am un puiut acasa de care trebuie sa ma ocup si-mi umple casa cu rasete, tipete si bucurii.
Dureri de burta nu am avut deloc doar schimbarea culorii secretiei de marti in galbena, miercuri seara spre joi maroniu deschis, si tot asa pana sambata s-a transformat in sange si cheaguri. De vineri seara cand secretia maronie s-a transformat mai mult in sange au inceput si durerile ca de menstruatie plus ca in timpul somnului de dupa amiaza am avut si doua contractii foarte puternice ca si cum as fi avut 7 luni nu 2.Am stat internata de vineri pana sambata si ca tratament aveam injectii cu antispastice si utrogestan de luat oral.Daca as fi stat cuminte de marti numai in pat poate ca bebelusul meu ar fi avut sanse.
Eu inca nu am apucat sa vorbesc cu doctorul meu,pentru ca era plecat din oras, iar pentru controlat si curatat am avut 2 doctori colegi cu doctorul meu de la care nu am primit prea multe informatii referitor la avortul pe care l-am avut.
Stand la etaj , coboram si urcam cu fetiza zi de zi de vreo 4 ori cel putin. Apoi se adauga schimbatul si spalatul, caci dupa ce facea la olita treaba mare o luam in brate si o spalam si cat asteptam sa vina apa calda la robinet chiar simteam ceva dureri, urmau mesele cu urcatul/dat jos de pe scaun,jocul si dansul nelipsit caci e topita dupa muzica si dans in brate, plus baita seara. Cam astea sunt activitatile ce implica caratul fetitei. Mai adaugam statul in picioare cand faceam mancare si noi suntem 7 ( cu socrii, strabunic si cumnata)si de obicei eu gatesc.
Eu sunt bine acum astept sa vad analize si ziua controlului cand poate o sa aflu mai multe . Sunt cam suparata pe doctorul meu caci joi cand am fost la el inafara de dezlipirea placentei si lichidul care se vedea intre sacul embrionar si uter nu mi-a mai zis nimic. Nici macar inimioara nu i-am auzit-o.
Prima sarcina a fost de nota 20 adica nici o problema ,iar la nastere totul a fost ok cu doctorul meu numai ca acum cand a aparut o problema nu mi-a placut cum a tratat problema.In rest in spital chiar a contat ca am fost pacienta lui, dar asta stiam de la nastere.
Va si sa ne auzim cu bine. O sa mai intru din cand in cand sa va sustin.
moni_or spune:
ZUZULICI imi pare tare rau pentru pierderea ta...
DORMITUL PE DREAPTA - voi chiar puteti sa va controlati in somn? Ca asa, eu ma pun pe stanga cand adorm, dar de trezit nu ma trezesc in aceeasi pozitie. Oricum, cred ca se aplica atunci cand e burtica mai mare.
Nici eu n-am cum sa nu-l ridic deloc pe Luca, am mai redus acum, pe scari la schimbat ori il mai duce sotul ori incerc sa-l tin de manute, dar in si din scaunul de masa, in si din patut, pe masa de infasat, in si din vana tot il mai car, ce sa fac. Asta e, cum o vrea Dumnezeu.
AMALIA, tin pumnii sa fie alarma falsa, nu ti-a facut si o endovaginala?
MONYCA, felicitari pentru putza!
Eu dupa indelungi cercetari am luat o decizie cu privire la noua doctorita, mi=am facut programare la ea pe lunea viitoare, sper sa fi luat decizia cea mai buna.
Monica, mami de Luca Andrei si 11+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Madamar spune:
Noapte buna fetele! Sa aveti liniste si somn bun, pe care parte a-ti putea deocamdata!
Am citit ca medicii recomanda de la inceput, dormitul pe stinga pentru ca mai tirziu sa intre in obisnuinta. Am citit si despre presiunea ce se exercita asupra venei cave si asupra ficatului, in cazul dormitului pe dreapta si despre imposibilitatea din ultimul trimestru de a dormi pe spate chiar. Asa este? Burticile la a 2-a sarcina trebuie sa stie! Sa ne spuneti si noua!
. Pe miine! Sa auzim numai de bine!
Mary 11+
evolutia lui bebe
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or ZUZULICI imi pare tare rau pentru pierderea ta... DORMITUL PE DREAPTA - voi chiar puteti sa va controlati in somn? Ca asa, eu ma pun pe stanga cand adorm, dar de trezit nu ma trezesc in aceeasi pozitie. Oricum, cred ca se aplica atunci cand e burtica mai mare. Nici eu n-am cum sa nu-l ridic deloc pe Luca, am mai redus acum, pe scari la schimbat ori il mai duce sotul ori incerc sa-l tin de manute, dar in si din scaunul de masa, in si din patut, pe masa de infasat, in si din vana tot il mai car, ce sa fac. Asta e, cum o vrea Dumnezeu. AMALIA, tin pumnii sa fie alarma falsa, nu ti-a facut si o endovaginala? MONYCA, felicitari pentru putza! Eu dupa indelungi cercetari am luat o decizie cu privire la noua doctorita, mi=am facut programare la ea pe lunea viitoare, sper sa fi luat decizia cea mai buna. Monica, mami de Luca Andrei si 11+ Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
CARE E TREABA CU DORMITUL PE DREAPTA ????SI DOC MEA MI-A ZIS ASTA...DAR EXPLICATIA???
AST RASPUNS PE FULGUSORI NOV-DEC...K EU NU POT SA VA URMARESC MEREU?DANKE
36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
arturicii spune:
Buna tuturor,
Eu am o extrema durere de cap, o sa iau totusi o pastila ca nu mai rezist.
Despre dormitul pe stanga, eu asa am dormit toata sarcina anterioara si si acum... Si probabil de aceea (repet insa, eu am stat f mult in pat) burta mea, era...stramba. Si asa a ramas. Dar asta e.
In alta ordine de idei, a aflat azi ca una din cele 2 bone pe care le-am avut pe o perioada lunga de timp la baieti isi cauta acum de lucru.
Timp de 5 ani au avut parte gemenii nostri de o bona deosebita. Stabila, cu mult bun simt, harnica, iubitoare, punctuala.
A ajuns la noi in casa cand baietii aveau 3 luni si a stat cu noi pana am plecat noi peste mari si tari.
A devenit parte din familia noastra acum, gemenii o iubesc si dansa este topita dupa ei.
Cu mult drag o recomand si, daca aveti nevoie de o bona de calitate va rog sa imi spuneti sa va trimit numarul dansei de tel. Locuieste in zona Mag.Unirea din Bucuresti.
O zi frumoasa,
Ioana
, + 14+
NicoletaB spune:
Neata' burticoaselor!
Un ceiut, cafeluta si ceva de rontait va ofer cu drag.
Eu aseara am fost la doctora pt recoltat secretii si a ramas sa ne vedem dupa eco de 12 saptamani. Mi-a dat si nr ei de telefon. Pana acum sunt multumita.
Va urez si o zi buna!
7+
Alysh spune:
Buna dimineata fetelor,
Imi pare asa rau ca nu am timp sa va scriu....VLad e bolnavior acum si asteptam pediatra, e deja a 4-a zi de febra, probabil intram pe antibiotice.
Pe mine vad ca m-au apucat aceleasi senzatii la burtica asemanatoare celor de CM, exact cum au fost si la sarcina cu Vlad, cred ca ele mi-au scurtat colul..uff, ce nu-mi plac si ce emotii imi dau. Nu sunt dureri, e asa ca o senzatie vaga de cm...brr:(
Si eu il ridic pe Vlad, evit cat pot dar cum spuneau si fetele care au deja bebe, e inebitabil, il ridici la masa, il ridici cand il speli la fund, cand il pui in pat....in rest evit. Daca vrea neaparat in brate, ne punem in pat si ne imbratisam.
IMi pare tare rau de pierderea lui Zuzulici, foarte trist. Sa te intareasca Dumnezeu!
Arturici,as vrea sa-ti dau PM dar e neactivat, poti sa-l activezi te rog. Vroiam sa te intreb e bona, ce tarif ia si daca e dispusa sa vina part time. Poate imi raspunzi tu pe PM. Mersi
Laurita
ALI, mami de Vlady si 8+
OanaMar spune:
Buna dimineata fetelor.
Am tot citit postarile voastre insa abia acum am apucat si eu sa intru sa va scriu.
Dumnezeule ce rau imi pare de ceea ce am citit rau ...nu pot sa cred asa ceva.Imi pare rau, dar Dumnezeu o sa va intreasca pe cele care ati trecut prin asa ceva!!!
Am fost si eu iarasi la dr vineri ca sa masuram pliul nucal al lui bb, este 1,8 la 10 sapt si ceva.
Iarasi m=a bagat in ceata dr ca mi-a spus ca dupa UM as fi avut aproape 11 sapt dar eco arata ca aveam 12 sapt..deci bb e mai mare. Cand am intrebat cum e posibil mi-a spus ca poate am ovulat mai devreme...
n rest este totul bine,ma mai duc pe 10 dec. Pana atunci, incerc sa stau cat mai cuminte, sa nu ridic asa mult pe Alex si sa imi iau cele 4 utrogestane.
Va pup cu drag pe toate si sper sa nu mai citesc asalucruri triste
Alyna24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andradap Fug si eu la treaba… ca e casa cam vraiste. Desi, presimt ca nu va rezista mult curatenia mea. PS: Azi-noapte am visat ca am nascut, cu 3 saptamani mai devreme. Sic and eram eu in travaliu cu apa rupta ma tot tanguiam ca nu am apucat sa fac curatenie acasa in intampinarea lui bebe. Chiar si dupa ce nascusem mie imi statea mintea la praful de acasa… si asa m-am trezit din “cosmar”. Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Andrada, ce-mi mai aduc aminte cat de nerabdatoare ai fost la Antonio...Si iaca ca tot ti-am luat-o inainte!
Daca ma gandesc bine, primul meu DPN a fost tot 11.05.UM am avut 05.08, deci pe-aproape.Asa ca.....daca ai noroc....poate nasti ca mine pe 22.04 si atunci visul tau se adevereste.
Oricum.....sanatos sa fie!
VA DORESC TUTUROR SARCINA CAT MAI USOARA SI SAVURATI DIN PLIN FIECARE MOMENT!PERIOADA ACEASTA E MINUNATA! pe toate.
PS:Ma scuzati ca am intrat sa scriu aici dar......Perioada Mai-Iunie inseamna mult pt mine, chiar daca am nascut in 2007.
Andrada, Antonio e bine?Am auzit ceva despre doctorul lui ca ar avea gripa asta.....