Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

nicolcris22 si eu tot mica .. si mi-e asa drag cand ma uit in oglinda mica si cu ditamai burtica ... Cateodata mi-e ciuda ca nu e vara sa port rochite subtiri sa se vada bn burtica

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Buna burtici, greu mai tin pasul cu voi...

andrelina - Ce scumpel e bebe, cum sta el cu manutza la guritza, manca-l-ar mama pe el de dragalas.

Alexutzza - hai sa te urez si eu cu intarziere, ca sa te mai bucuri putin LA MULTI ANI , sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai parte de tot ce e mai bun alaturi de tati si bebe

Beatrice1982 - Si eu patesc la fel, numai de la un san mai gasesc pete pe tricou, de la celalalt nici un semn. Tot e bine si asa decat deloc.

al3csa - Ce bine te inteleg si eu am patit la fel... acum cand mai am 5 zile de munca s-au trezit sa ma puna la zid cu toate cate am facut in ultimul an. Macar asa nu o sa-mi para rau ca plec si nu o sa mai regret atat despartirea de colegi.

dastefa - Optez pentru Miruna, dar depinde si ce suna mai bine cu numele de familie... cu toate ca oricum se marita si-l schimba .

Am reusit si eu aseara sa-mi gasesc o gecutza de iarna, e asa de pufoasa si de calduroasa .
Mai am de cautat si niste cizmulite, poate sapatamana viitoare.

Iar a intrat soarele in nori...

Dana 28+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22
Si eu am achizitionat niste rochite, sarafan, plovoras, crosetate...foarte misto si o sa le pot purta si dupa nastere....am fost la C&A si nu stiam ce sa aleg...aveau o gramada de modele...am noroc ca-s mica de inaltime si mie imi vin mai lungi acopera burtica , tin si cald...si le port cu helanca, majoritatea sunt cu maneca scurta sau 3 sferturi.Sunt tare incantata de ele.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Si eu tot cu bluze de-astea lungi si colanti ma imbrac; mai am o salopeta de raiat si o pereche de pantaloni cu banda d-aia lata in talie si gata garderoba!

al3csa si mie mi se pare cel mai tare mall Afi; ai ce vedea in el

26+
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cami doamne ajuta-i la alina........................
ma rog sa fie bine..............
doamne ajuta-i!!!!!!!!!

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

aveti idee la mine de ce nu se vede linia neagra???????????????

am vazut la andrelina ce fain i se vede................

la mine nu................

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Bea cred ca la linia de la burtica te referi ... nici la mine nu se vede ... si nici nu mi s-au accentuat pistruii si nici nu mi-au aparut pete cred ca depinde de fiecare. Nu este obligatoriu sa se accentueze

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Linia de pe burtica nu apare la toata lumea. Eu m-am si speriat cand a aparut... dar am aflat ca trece.
E mai pronuntata la pielea cu pigment mai inchis, cum am eu, o piele spre masliniu, si am mai citit ca depinde de cantitatea de acid folic din organismul mamei, dar inca nu e dovedit 100%. Daca nu ai acid folic suficient s-ar zice ca e mai vizibila... na, asta am citit pe aici pe net.
Si ca se accentueaza daca te expui la UV. Eu m-am expus...prin urmare e f vizibila dar parca am avut-o dintotdeauna.

Cert e ca a inceput sa apara si de la buric in sus!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

adina bulina doamne ajuta sa fie bine inima la bebe...........sa vii cu vesti bune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

la mine cred ca se vede mai sus de buric.................
te-ai expus la uv??????
la ce uv andrelina??????????????

poate s-o vedea mai bine de acu incolo..................nu???????????????

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mariuca, ce spui tu de sara si eu cred ca-i o viroza obisnuita daca nu are febra nu-ti fa griji prea mari.
Insanatosire grabnica!

Nicole, si eu am simptomele tale, mai mereu ma doare in dreapta sub coaste, dar stiu ca e vezica biliara care ma cam necajeste cam mult de cand sunt insarcinata.
Cand ma doare mai tare iau no-spa ca stiu ca-i bun si pt contractii si beau mult ceai de galbenele.
Uneori am nopti grele, nu pot dormi nici pe dreapta, nici pe stanga, nici pe spate.

23

Mergi la inceput