Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

danyelenea, multumim de oferta ufff, ma speriam tare daca nu raspundea nimeni, sa nu aiba fetele mele succes in cauza lipsei mele de talent la petzit. asa, asa, sportiv e ff bine, mai ales daca alege un sport d-asta de se umple de bani..

mariucasara, imi pare rau de mica ta ca e racita. o sa treaca, nu te lasa prada isteriei generale cu gripa noua. ana mea are mai tot timpul muci, fara alte simptome, asa ca suntem cam obisnuiti. sapt asta am bagat-o pe vitC cu zinc (3/zi) si sirop de plante anti-raceala (de la Farex).

dastefa, votez Miruna sau Adela.Mai mult Miruna

nicolcris, si fetele care purtatzi rochite. le purtatzi cu colanti sau dres, ca pe mine ma mananca piele de pe burta de la dres/sintetice..... iar colantii de bumbac au elasticul cam strans, asa ca... m-am saturat de pantalonii ashtia de gravi....ma rog, nu ies prea mult, dar..

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata

legat de haina de iarna-eu am de la Daria o pelerina f larga care merge lejer pana la sf sarcinii.Problema e ca nu e f groasa dar am loc destul sa pun pe sub ea si 5 plovere.Totusi daca avem "noroc" de o iarna cu - 20 gr cred ca dau buzna in primul magazin si cumpar ce apuc

lorex si mie mi s-a intamplat sa pun intrebari si sa primesc doar 1-2 raspunsuri dar asa cum a spus si cris_dogorel ori nu stiau fetele ce sa spuna ori poate cele ce-mi puteau spune ceva au ratat intrebarea( eu recunosc ca nu apuc intotdeauna sa citesc tot) Deci fii mai insistenta si revin-o cu intrebarea si sa nu fii suparata

adina_bulina sa dea DD sa vii cu vesti bune.Si diseara asteptam un semn de la tine sa ne spui ce a zis dr

noi aseara am avut o sedinta de negocieri in privinta numelui buburuzei.Din 18 nume cate aveam initial pe lista am ramas la 4 si aici discutia s-a incheiat ca era deja f tarziu.Voua care va place cel mai mult dintre:Miruna ,Roberta, Denisa, Adela...si mai stim ca vom pune doar un singur nume

Mihaela 28+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Eu intotdeauna asociez numele cu persoana: Roberta e si la mine pe lista , sotul e Robert si am zis ca ar fi frumos, Adela mi-a foarte drag, asa o chema pe draga mea bunicuta, o doamna deosebita, iar pe nepotica mea de la frate o cheama Adelina de la Adela, Miruna de asemenea e un nume foarte frumos, de Denisa mai putin ma simt atrasa dar fiecare cum simte.
Foarte frumos numele Stefania, la Bogdana te-ai gandit?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Hai ca sunt prezenta la schimbul 2

nicolcris22 Intepatura o am si eu dar la mine nu e constrant. Tine cam un minut 2 .. depinde .. dar mi se taie respiratia stiu ca e bebe .. Asta e trece. Iar dupa paltonasul ala baby-doll ma tot uit si eu pe net tot de la mini-prix ... Pe net am vazut ca numai au stoc. Bine ca ai zis de romana. Poate trag si eu o fuga. Si eu tot rochite sarafane si alte de genu port. Sunt un mare fan de muult de nu neaparat de acum. Cred ca asa o sa trecem iarna. Am eu niste pantaloni de gravi dar parca tot mai bn ma inteleg cu o pereche de colanti si o rochita

Hai va ! Azi ma simt f bine ca a iesit soarele

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Netzaaaaaaaaaaaa!!!

Ce fac fetele ...harnicutze ca de obicei ....

Eu m-am trezit la 11 ... ...si parca inca nu sunt treaza de tot ...

bAly, bine ai revenit ...lasa ca anemia se trateaza cu supliment ... sa fii sanatoasa in rest si sa nu se atinga de tine gripa asta urata ...stiu ca ai mai tras o sperietura mai demult.

Dastefa ....eu sunt pentru MIRUNA ...e si pe lista mea ...

Cris_mario spor la treaba ...ai grija sa nu te obosesti prea tare si sa ii faci rau lui bebe ...

Mariucasara ...offf sper sa se faca cat mai repede bine Sara...

Satulica foarte frumoase poze ...ce brtica mica si draguta ai

Cris_dogarel ...eu zic ca ai talent la petit ca la cum ai prezentat, daca aveam baiat ma bagam si eu ..

Evyme ma bucur ca ti-ai gasit gecuta sa tina cald la burtica ...

Offf...si daca am uitat pe cineva imi cer scuze ...neuronul de gravida e de vina

Va pup pe toate pe burtica !!

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

cris.dogarel eu colanti mi-am luat bumbac cu licra si cu talie fff joasa si vin sub burtica exact unde nu este asa umflat. Oricum eu de obicei purtam s-m acum mi-am luat xl ca sa fiu sigura ca imi vin ... :P ... Si cu dresul la fel fac. Il bag acolo sub burtica .. Peste nu il suport nici eu. Iar pe sub rochite(pt ca am multe cu maneca scurta) port helanca. Blugi de gravi nu imi prea plac

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

danyelenea, multumim de oferta ufff, ma speriam tare daca nu raspundea nimeni, sa nu aiba fetele mele succes in cauza lipsei mele de talent la petzit. asa, asa, sportiv e ff bine, mai ales daca alege un sport d-asta de se umple de bani..

mariucasara, imi pare rau de mica ta ca e racita. o sa treaca, nu te lasa prada isteriei generale cu gripa noua. ana mea are mai tot timpul muci, fara alte simptome, asa ca suntem cam obisnuiti. sapt asta am bagat-o pe vitC cu zinc (3/zi) si sirop de plante anti-raceala (de la Farex).

dastefa, votez Miruna sau Adela.Mai mult Miruna

nicolcris, si fetele care purtatzi rochite. le purtatzi cu colanti sau dres, ca pe mine ma mananca piele de pe burta de la dres/sintetice..... iar colantii de bumbac au elasticul cam strans, asa ca... m-am saturat de pantalonii ashtia de gravi....ma rog, nu ies prea mult, dar..

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Eu port sarafanele cu dres 70 DEN sau colant special pt gravide, cu burta, mi-a facut si mie cineva rost foarte greu la 15 lei buc...prin oras erau subtiri 15 DEN si cam la 27 lei o pereche de ciorapi.Si mai am niste ciorapi luati de soacra mea anul trecut grosi si foarte moi, diverse culori care se intind si ii port asa peste burta sau sub burta...dar ma cam deranjeaza uneori sub burta.
In rest am o singura pereche de raiati speciali pt gravide dar ma plictisesc de ei...si se largesc si arata nasol.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

cris.dogarel eu colanti mi-am luat bumbac cu licra si cu talie fff joasa si vin sub burtica exact unde nu este asa umflat. Oricum eu de obicei purtam s-m acum mi-am luat xl ca sa fiu sigura ca imi vin ... :P ... Si cu dresul la fel fac. Il bag acolo sub burtica .. Peste nu il suport nici eu. Iar pe sub rochite(pt ca am multe cu maneca scurta) port helanca. Blugi de gravi nu imi prea plac

25+ Yannis Andrei

Si eu am achizitionat niste rochite, sarafan, plovoras, crosetate...foarte misto si o sa le pot purta si dupa nastere....am fost la C&A si nu stiam ce sa aleg...aveau o gramada de modele...am noroc ca-s mica de inaltime si mie imi vin mai lungi acopera burtica , tin si cald...si le port cu helanca, majoritatea sunt cu maneca scurta sau 3 sferturi.Sunt tare incantata de ele.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Multumim de urari! Am vorbit cu medicul Sarei, i-a prescris tratament cu sirop de tuse, picaturi de nas si la nevoie paracetamol sau nurofen, nu ne-a recomandat nici un fel de teste doar sa o tinem sub observatie acasa. Oricum ea suporta foarte usor virozele, si alte boli nu a avut. Pana acum nu i-am dat nimic pentru imunitate, decat miere, usturoi in mancare, si citrice. Cred ca ii voi lua echinaceea de la plafar si poate vitamina C. Acum tocmai rontaie la o lamaie.

cris.dogarel eu am scos elasticul de la colantii de bumbac si l-am inlocuit cu un siret pe care il leg sub burtica.

Fug si eu la curatenie.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

eu am gasit la un outlet in oras niste raiati cu talia joasa de la stradivarius, ii inchei sub burtica si sunt tare mandra de ei, mai ales ca am dat doar 36 Ron, am si o pereche de blugi de gravidute cu eleastic mare peste burtica, sunt frumusei si cu vreo doua rochite cu colanti trecem cele doua luni

28+

Mergi la inceput

Ca tot veni vb de cumparaturi .. Va recomand AFI PALACE .. Este cel mai tare mall .. Am fost aseara si nu ma mai saturam .. Este imens si f bn facut. Arata demential si gasesti acolo tot ce-ti pofteste inima. Sunt f multe magazine de bebei .. Cred ca asta face cat toate mall-urile sin buc. Merita !! Dar sa va rezervati macar 2-3 ore. Eu intr-o ora nu am vazut decat jumate

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput