Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicolcris22 Neata mamici! Mult succes fetelor care merg la doctor....multa sanatate la bebei si fiti optimiste! Eu de ieri dupa-amaiza am o durere-intepatura care imi opreste respiratia in partea dreapta sub coaste....parca as fi balonata,sau parca as avea o umflatura acolo.Cred ca bebe s-a pozitionat altfel si ma apasa...si nu vrea sa cedeze,m-am sucit pe toate partile, doar doar m-o lasa durerea....se pare ca nu vrea sa se mute pe partea cealalta! Voi ati patit asa ceva? Pupici si o zi superba!!! ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Eu! Eu! Aveam o durere de ficat si la eco am gasit si cauza: bebe ingramadit pe partea dreapta cu toate membrele si spatele in coatele si in ficatul meu
![](icon_smile_big.gif)
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui nicolcris22 Neata mamici! Mult succes fetelor care merg la doctor....multa sanatate la bebei si fiti optimiste! Eu de ieri dupa-amaiza am o durere-intepatura care imi opreste respiratia in partea dreapta sub coaste....parca as fi balonata,sau parca as avea o umflatura acolo.Cred ca bebe s-a pozitionat altfel si ma apasa...si nu vrea sa cedeze,m-am sucit pe toate partile, doar doar m-o lasa durerea....se pare ca nu vrea sa se mute pe partea cealalta! Voi ati patit asa ceva? ![]() O sa te lase in curand, daca nu, suna la medic si pune-i o intrebare. Pupici si o zi superba!!! ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Si eu am simtit aceasta durere, cam o saptamana, acum 2-3 sapt. Nu stiu nici acum cauza, dar citind pe net, dintr-una in alta, ajunsesem ca impreuna cu greturi si dureri de cap, se inscriu in simptomele preemclamsiei... parca asa ii zicea
![](alcool.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
nicolcris22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Eu! Eu! Aveam o durere de ficat si la eco am gasit si cauza: bebe ingramadit pe partea dreapta cu toate membrele si spatele in coatele si in ficatul meu ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si ![]() ![]() |
Banuiam eu ca asta ar trebui sa fie
![](icon_smile_big.gif)
Pupici!
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
satulica spune:
buna dimineata si de la noi
adina_bulina, pentru bebelina ta draga... te asteptam cu vesti bune!
danasor, multumesc si eu de reteta ; n-am mai mancat nici eu cioco de casa de cand eram o fetita mica la mama mea
abia astept sa fac si eu; am salvat reteta
mariucasara, iti doresc insanatosire grabnica pentru micuta Sara! pe o vreme ca asta repede se mai imbolnavesc micutii nostri... tu ii dai vreun siropel pentru imunitate sau cu vitamine, da?
azi cred ca ma apuc sa desfac si eu pachetele cu primele hainute ale lui marcu, ca prea mi-ati facut chef in ultima vreme nu de alta, dar ca sa vad si eu ce am si ce-ar mai trebui luat
mami de Marcu (04.02.2006) si
28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
dastefa spune:
buna dimineata
legat de haina de iarna-eu am de la Daria o pelerina f larga care merge lejer pana la sf sarcinii.Problema e ca nu e f groasa dar am loc destul sa pun pe sub ea si 5 plovere.Totusi daca avem "noroc" de o iarna cu - 20 gr cred ca dau buzna in primul magazin si cumpar ce apuc
lorex si mie mi s-a intamplat sa pun intrebari si sa primesc doar 1-2 raspunsuri dar asa cum a spus si cris_dogorel ori nu stiau fetele ce sa spuna ori poate cele ce-mi puteau spune ceva au ratat intrebarea( eu recunosc ca nu apuc intotdeauna sa citesc tot) Deci fii mai insistenta si revin-o cu intrebarea si sa nu fii suparata
adina_bulina sa dea DD sa vii cu vesti bune.Si diseara asteptam un semn de la tine sa ne spui ce a zis dr
noi aseara am avut o sedinta de negocieri in privinta numelui buburuzei.Din 18 nume cate aveam initial pe lista am ramas la 4 si aici discutia s-a incheiat ca era deja f tarziu.Voua care va place cel mai mult dintre:Miruna ,Roberta, Denisa, Adela...si mai stim ca vom pune doar un singur nume
Mihaela 28+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
Andre_lina spune:
mie imi place MIRUNA! 33+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/evyme/evyme.jpg)
evyme spune:
Neata fetele!
adina_bulina te asteptam cu vesti bune de la dr.
dastefa eu votez pentru adela (cand inca nu stiam ce o sa fie bebe il aveam si eu pe lista de nume )
haina de iarna si eu am cautat ceva care sa poata fi folosit si dupa nastere, n-am gasit exact ce mi-am dorit, dar m-am oprit la o geaca de fas mai grosuta (eu sunt tare friguroasa) care are nasturii cusuti mai in interior, si m-am gandit ca voi putea muta nasturii in functie de cat creste burtica, iar apoi sa-i cos la loc... 26+
poze 26 sapt
trusou bebe
nicolcris22 spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata legat de haina de iarna-eu am de la Daria o pelerina f larga care merge lejer pana la sf sarcinii.Problema e ca nu e f groasa dar am loc destul sa pun pe sub ea si 5 plovere.Totusi daca avem "noroc" de o iarna cu - 20 gr cred ca dau buzna in primul magazin si cumpar ce apuc lorex si mie mi s-a intamplat sa pun intrebari si sa primesc doar 1-2 raspunsuri dar asa cum a spus si cris_dogorel ori nu stiau fetele ce sa spuna ori poate cele ce-mi puteau spune ceva au ratat intrebarea( eu recunosc ca nu apuc intotdeauna sa citesc tot) Deci fii mai insistenta si revin-o cu intrebarea ![]() adina_bulina sa dea DD sa vii cu vesti bune.Si diseara asteptam un semn de la tine sa ne spui ce a zis dr noi aseara am avut o sedinta de negocieri in privinta numelui buburuzei.Din 18 ![]() Mihaela ![]() ![]() ![]() asa creste Daria creste burtica |
Mie imi place Roberta, daca as fi avut fetita ii puneam Maria Roberta!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
nicolcris22 spune:
In legatura cu haina de iarna...eu mi-am luat un paltonas, gen baby-doll cu nasturi care se termina sub sani de la MIni-prix din romana la 110, nu e foarte gros, dar merge...eu vroiam ceva in genu pt ca port rochite, sarafane in perioda asta si acasa mai aveam doar canadiene care nu prea se potriveau si nici nu o sa-mi mai vina mult timp.Si aveau foarte multe modele, multe culori...si masuri mai mari si mai mici.O sa-l pot purta si dupa sarcina. 28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
cris_mario spune:
burticiiii...off am lipsit cateva ore k nu a mers netul.......ati scris cv si ma bucur...am de recuperat
pana akm am facut treabaaaaa multa,curatenia de sambata o fac azi ptr k maine e sambata mortilor si facem coliva,impartim,mai tarz vine soacra la noi asa k m-am organizat de azi
Mario Andrei 16.08.2005 24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze