Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!

bAly bine ai revenit! Ai dreptate anemia se rezolva cu un supliment de fier.

micki_mica doar atat? Cum esti?

Adina_Bulina ne rugam sa fie bine bebita si sa te linistesti

myky791 bine ai venit!

lorex. Sigur ca citeste toata lumea ce scri, nu fi suparata.

Eu sunt suparata tare. Sara mea a inceput sa tuseasca sec azi dimineata. Asta dupa ce luni s-a trezit cu ochi lacrimosi, muci aposi si febra moderata si a tinut-o asa luni si marti, miercuri nu a mai facut febra si ieri nu i-a mai curs nasul ca la robinet si am crezut ca orice ar fi fost e pe trecute. Acum tuseste si e ragusita. Sper sa ii treaca repede si sa fie o viroaza obisnuita.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Alexutzzza multa sanatate,nastere usoara,un bebe sanatos cuminte si norocos si tot ce-ti mai doresti

Si eu voi avea in februarie,deci la vreo 2-3 saptamani dupa ce nasc colocviul pt prezentarea lucrarii de Gr I.Sper sa fim cu toatele in stare sa trecem cu bine pt aceste examene

Daca nu vorbeati atat de mult de cumparaturi cred ca mai stateam linistita dar asa mi-ati facut pofta.Am luat-o azi la colindat prin magazine cu listuta in buzunar.N-am luat cine stie ce dar e un inceput

A cumparat cineva saltea pt patut lemn?cam cat ajunge?eu am un patut primit dar nu are saltea iar al Dariei e destul de mare ca sa-l mai foloseasca ea vrun an.Am vazut un patut cu tot cu salteluta la vreo 250 ron dar daca salteaua e mai mult de 100 prefer sa-l iau cu totul nou ca mi-a placut

Mihaela 28+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

dastefa...eu am luat o salteluta din carrefour saptamana trecuta, am dat 85 lei pe ea dar e simpla, cred ca din burete ca astia nu specifiacu din ce e....cica are 2 fete, una tare si una mai moale dar mi se par la fel...si ca dimensiuni este de 115x55x10-noi avem un patut mai ingust si chiar imi faceam griji ca nu gasim pe dimensiunea asta. Erau si mai scumpe unele mai mari un pic de 60x120 din fulgi cocos la 150 ron.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Ce perioada linistita si frumoasa, cu cumparaturi care mai de care! Foarte frumoase lucrusoare pentru bebei.
Noi stam slabut tare la acest capitol, sunt in faza de documentare inca, insa am inceput sa tricotez, am zis cat stau in pat sa fac ceva care sa ma faca sa ma simt utila. Am facut 2 pulovarase , parca as face hainute la papusi, e tare placut, mai ales ca vezi repede rezultatul muncii tale.
Voi ati luat aparat de monitorizare? as vrea sa stiu ce firma ar fi mai buna, sa aiba si camera cu infrarosu sa se vada bine noaptea.
Eu fizic ma simt foarte obosita, orice efort ma face sa gafai, si cand vorbesc la telefon, daca ma agit. Clinic suntem bine, tensiune buna, eco ok , control pe masa ok, numai starea de oboseala e greu de indurat, mai ales ca imi place sa fac lucrurile energic, repede.
vad ca sunteti multe ce sarbatoriti duminica, asa ca va dau si eu o idee: ciocolata de casa in folii de napolitana, se face foarte usor si poti s-o faci din timp cu 2,3 zile inainte sa nu ai si grija ei atunci, problema e daca iti ramane pana la sarbatoare
pt ciocolata ai nevoie de 500 g lapte praf ( am folosit Rucar e f bun), 1 pachet unt, 500g zahar, 1 pachet cacao sau cat de tare colorata o vrei si 150 ml apa. se pune apa cu zaharul la fiert, apoi untul pana se topeste si se ia de pe foc. Se adauga laptele praf cu cacao si se ameteca foarte bine, si gata cioco super buna. dupa preferinta puteti pune diferite esente si/sau nuci, alune, migdale ce va place. este grozava, si fara e-uri. dupa ce terminati de amestecat o turnati pe foi de napolitana, sunt foarte ieftine, ce marime a straturilor doriti.

27+

Danasor, ce frumos ca tricotezi plovarase pt fetita ta. Cand eram mai tanara tricotam si eu dar acum parca nu as avea curaj sa ma bag la ceva pt bebe.
Merci pt reteta de cioco de casa, nu am mai anat de cand eram mica.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

unde e schimbul 3 ??????

am pus si eu niste poze,cam multe stiu cu ceea ce am primit de la verisoara din partea sotului...ea are un baietel de un anisor..sunt si bleu printre ele,dar ce dak..merge

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Sunt foarte dragute hainutele...si mi se pare tare simpatic halatul de baie cu broscuta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Maine am programare la dr. Pop la 18. Rugati-va si pt bebe a mea sa fie bine. Poate dispar toate uratele alea de probleme la inimioara, ca ma topesc. Sa dea Dumnezeu sa va dau numai vesti bune. Toate cele bune si va multumesc ca sunteti alaturi de noi. Va citesc zilnic, dar nu mai am forta sa va scriu, in schimb ma gandesc la voi si la bebeii vostri. Va pup. Noapte buna si ingerasii sa va stea alaturi!

27+ Maria

Adina bulina, ma rog si eu pt micuta Maria sa fie bine. Ai incredere ca se vor rezolva toate problemele si in ianuarie ai sa ai in brate o minune de printesa sanatoasa si frumoasa.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am dormit iar ca niste bebelusi (eu si bebelusul)...
Bebe va multumeste de complimente si e rusinat tot...nu stia ca va avea atat succes la fete .

Bafta celor care merg la doctor, sa veniti cu vesti bune!

Se vede ca decenuela e la suceava, nu ati mai servit cafeaua la 4-5 dimineata.

Sa fie o zi de vis!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Off tot tusesc, ca urmare a racelii de acum 2 sapt... am luat stodal caci e voie si in sarcina. Mi-e mila de bebelus ca am tusit ceva in ultimul timp si pe langa zguduiala pe care o simte cred ca aude tare de tot tusea mea...., sper sa ma ierte si sa nu fie galagios cand o iesi.

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

neata tuturor...
va invit la cacao cu lapte..
am fost la cumparaturi saptamana asta, desi mi-au zis toti sa nu mai cumpar haine lui bebe ca o sa imi dea toti cadou, eu nu vreau sa ii ascult si am luat o gramada.
Promit ca o sa fac poze, dar nu am apucat sincer...

SUnt geloasa pe voi cu ecografiile, eu ma duc la spital din septembrie si acolo nici macar pe ecran nu mi-l mai arata...dar macar o sa am o surpriza cand va iesi :)

Ce zi frumoasa pare sa fie azi afara, sper sa va mai ridice moralul un pic burticilor triste. Va tin pumnii la dr azi, sa fie numai de bine.

32+ Luca Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

aaa, daca tot va incuscritzi... am si io doua fete de dat nu ca-s ale mele, dar is frumoase de pica si mami si tati s-au apucat deja de zestre(deshi nu va stiu materialiste, da' cand o sa ajungetzi soacre mari, cine stie..)
avem un "defect", insa, noi fetele din familie: vorbiiiiiim, cu pauza cand dormim doar (Ana nici cand mananca nu prea poate sa se opreasca...deocamdata)

ashteptam oferte serioase, de baietzi frumoshi, deshtepti si devrreme acasa

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Cris.dogarel daca e asa cavalerul Arthur ar vrea sa o petzeasca pe domnitza Ema. Frumos este ca am vazut eco si seamana cu mami, , destept este ca doar e al meu si ne apucam si noi de lucrat la casa. Ca daca voi dati zestre la fata sa ii dam si noi o casa sau o masina. Dar ca sa fim sinceri pana la capat cred ca noi vom fi sportivi (fotbal sau lupte) ca tare e activ. Acum domnitza va fi in siguranta cu asa cavaler. Ce zici?

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Neata mamici!

Mult succes fetelor care merg la doctor....multa sanatate la bebei si fiti optimiste!

Eu de ieri dupa-amaiza am o durere-intepatura care imi opreste respiratia in partea dreapta sub coaste....parca as fi balonata,sau parca as avea o umflatura acolo.Cred ca bebe s-a pozitionat altfel si ma apasa...si nu vrea sa cedeze,m-am sucit pe toate partile, doar doar m-o lasa durerea....se pare ca nu vrea sa se mute pe partea cealalta! Voi ati patit asa ceva?
Pupici si o zi superba!!!

Mergi la inceput