Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
bAly spune:
Adina_Bulina sa dea Doamne Doamne sa te intorci numai si numai cu vesti bune miine de la dr.
Alexutzzaaaaa, La Multi Ani! chiar daca cu ceva intirziere de aici Sa fii sanatoasa si iubita toata viata ta, sarcina usurica in continuare, nastere usoara incununata de un bb sanatos si muuuulta muuuulta fericre!
Noi suntem ok, mai putin faptul ca mi-a iesit anemie la analizele de saptamina trecuta. Asta sa fie cea mai mare pb a mea, ca se rezolva usor cu supliment de Fe.
Vise placute si ne 'auzim' dimineata.
Vine Surpriza
Alina 26+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
cristies spune:
Neata, dau eu cafeluta cu mult laptic sau o ciocolata calda dupa caz.
Sunt happy ca azi incepe week-end-ul.
bAly, bine ai revenit. Nu te-am mai vazut de mult. Ce mai faceti?
My_lady, la mine insomnie mai mare decat ce am acum ar insemna sa nu dorm deloc. Daca asta ma asteapta, atunci vai de voi .
Micky_mica cum mai sunteti? Am vazut a mai ai 69 de zile si vine bebe.
Sa aveti o zi buna si frumoasa!!!!
29+
cris.dogarel spune:
neatzaaa
cristies, saru'mana de cafelutza. ff buna. subscriu la treaba cu insomnia.. pai chiar ca o sa facem schimbul III cu intensitate. eu nu scriu noaptea ca ar trebui sa cobor la parter si face scara scartz, scoala lumea. dar de dormit.... nu prea. mai nou bb are mushchi din ce in ce mai puternici si vrea sa-i arate lui mami,asa ca ... ne distram noaptea noi doua
cris_mario, faine hainutze. si eu la Ana am primit de la nepot, destule bleu, dar ii statea asa de binee, mai ales ca la inceput maj bb au ochi albastri si sunt albi/roz la piele. la fel si culorile mai inchise, gen maro sau chiar negru, arata altfel decat pe noi.. cat despre cele care scriai ca sunt prea mici, speri sa nu-i vina.... si eu am aceeasi senzatie acum: parca Ana nu a fost niciodata asa de mica ...insa v-am mai zis ca am vazut de curand doi bb abia nascutzi si.... nu-mi venea sa cred cat sunt d mici
lorex, . vrem sa te simti bine cu noi. cateodata insa nimeni nu stie ce sa raspunda la uneele intrebari sau nu au experienta respectiva. toate am pus, cred, unele probleme la care nu s-a raspuns, dar sunt si unele care rrevin in discutzii odata la ceva timp, in functie de cui i se mai intampla, asa ca, si.....baga-te in vorba TARE, trimite ? ? de 3 ori (io asa mai fac, pana observa fetele)
pozitia de nani a lui bb: eu pe ana o puneam pe parti sau spate si o gaseam invariabil pe burtica, cu degetul in gura. am renuntat sa mai incerc, mai ales ca asa a facut din ziua 2, iar dr. mi-a zis ca asa doarme ea bine, s-o las..insa chestia cu turtitul capului e adev. am coleg care si acum se tunde ...asimetric ca sa nu i se vada prea tare teshitura...deci trebuie verificat si schimbat des (dupa papa, schimbat)
aparate de monitorizat: cand am fost la babyexpo am primit de la ROMTELECOM oferta de monitoare: audio ofera gartis celor cu abonament de tel la ei (cand nashti mergi cu certif. de nashtere la magaz, lor si-ti dau). cele video sunt "doar" 2 milioane in cadrul aceluiashi program la ei.
adina bulina, tinem pumnii, sa fie totul bine cu bb te asteptam cu veshti bune dupa amiaza
micki mika, pai doar aha, o bezea?? ce mai faci??
baly, ma bucur ca esti bine, anemia se rezolva ea acum, sau dupa... a mai trecut isteria cu A/H1N1 la voi. ca la noi d-abia incepe (isteria.. ca gripa nu cin stie ce ..)
Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)
cris.dogarel spune:
aaa, daca tot va incuscritzi... am si io doua fete de dat nu ca-s ale mele, dar is frumoase de pica si mami si tati s-au apucat deja de zestre(deshi nu va stiu materialiste, da' cand o sa ajungetzi soacre mari, cine stie..)
avem un "defect", insa, noi fetele din familie: vorbiiiiiim, cu pauza cand dormim doar (Ana nici cand mananca nu prea poate sa se opreasca...deocamdata)
ashteptam oferte serioase, de baietzi frumoshi, deshtepti si devrreme acasa
danasor spune:
Intr-un avion, o tipa stranuta dupa care ia o batista si se sterge intre picioare. Mai stranuta o data si din nou se sterge intre picioare . A treia oara face la fel, la care un domn oripilat de langa ea o intreba:
-D-soara, nu va suparati dar de ce va stergeti intre picioare dupa ce stranutati?!?!
-Stiti, d-le, sufar de o boala: de cate ori stranut am orgasm.
-Uau!! Nu am mai auzit asa ceva, este foarte grav!! Si ce luati pentru asta?
-Piper.
28+
myky791 spune:
buna tuturor gravidutelor! sunt foaaaaaaaaaaarte multe gravidutze. ma inscriu si eu la lista cu o burtica de 27+.
plateea spune:
neata, fetelor...
sa nu aruncati cu nimic dupa mine, nu de alta, da la cat sunt de amarata, nu mai vreau si cucuie in cap!
eu am lipsit asa mult mai intai pt ca n-am avut net o saptamana, apoi din cauza ca de vinerea trecuta am facut o criza urata de colecist, apoi am racit, si abia acum sunt cat de cat pe picioare, dar dupa ce am tras ieri un bocet groaznic din cauza analizelor, care fie vb intre noi, sunt infioratoare. (nu ma gandesc prea mult, ca iar incep sa bocesc). singura parte buna e ca bebe pare sa fie ok, si sper sa nu il afectez prea tare cu medicamentele pe care le iau ca sa ma pun pe picioare.
va pup dulce pe fiecare dintre voi. mi-ati lipsit, si abia aseara am ajuns la zi cu cititul. harnicute fete are mama!
chiar m-am bucurat si m-am intristat cu voi pt fiecare echo, si hainuta, si poveste, si sper de acum sa pot sa intru sa nu mai somez la incercarea de a depasi 333 de capitole...
pt mamici si pe burtici!
o zi frumoasa sa aveti!
28+ cu
danyelana spune:
Neatza la burtici si multumim de
Noua ieri ne-a mers tare prost net-ul si de aia nu am prea intrat.
De ieri dormim in camera baiatului pt ca pe a noastra am golit-o ca sa poata incepe tati reparatiile si modificarile si nu am dormit prea bine. Sunt obisnuita in patul meu dar ce sa fac,trebuie sa rezist.
Citesc din urma si revin.
Pupici la burtici
Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
plateea, bine ai revenit la noiti-am dus lipsa, dar imi pare rau ca ai lipsit "motivat" pai, cum ai reushit sa le faci pe toate?? ce trat. iei, ce analize au ieshit aiurea?? bine ca e bb bine, ca ale tale trec. asa ca nu mai plange, daca bb tot e bine, nu-l deranja tu