Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna burtici!

Azi mergem si noi la eco, sa o vedem pe micuta.

Beatrice UV adica ultraviolete.

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

beatrice nici la mine nu se vede linia mai pronuntata pe burtik desi la Daria era f evidenta.

Mihaela 28+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna tuturor gravidutelor! sunt foaaaaaaaaaaarte multe gravidutze. ma inscriu si eu la lista cu o burtica de 27+.

Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Poate lasi datele tale sa te treaca fetele pricepute pe prima pagina. Bebe e baietel sau fetita?

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

adina bulina doamne ajuta sa fie bine inima la bebe...........sa vii cu vesti bune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

la mine cred ca se vede mai sus de buric.................
te-ai expus la uv??????
la ce uv andrelina??????????????

poate s-o vedea mai bine de acu incolo..................nu???????????????

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Pai am fost la mare si m-am bronzat pe burtoi in august...parca?!! si s-a accentuat acolo...ce bine era si apa aia caldaaaaa....

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Linia de pe burtica nu apare la toata lumea. Eu m-am si speriat cand a aparut... dar am aflat ca trece.
E mai pronuntata la pielea cu pigment mai inchis, cum am eu, o piele spre masliniu, si am mai citit ca depinde de cantitatea de acid folic din organismul mamei, dar inca nu e dovedit 100%. Daca nu ai acid folic suficient s-ar zice ca e mai vizibila... na, asta am citit pe aici pe net.
Si ca se accentueaza daca te expui la UV. Eu m-am expus...prin urmare e f vizibila dar parca am avut-o dintotdeauna.

Cert e ca a inceput sa apara si de la buric in sus!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Si la mine se vede foarte bine linia si nu-mi place deloc....am si o prietena blonda naturala cu ochi albastrii care o avea foarte inchisa ...si nici ea nu o suporta.Eu am luat mult acid folic inainte sa raman gravida cu 4 luni, plus inca 3 dupa....deci nu prea cred chestia cu lipsa de acid folic.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

La mare am fost si eu .. si am fost si la munte la plaja .. si eu am tenul masliniu si tot nu am dunga. Deci cred ca tine de "materialul" fiecareia. Eu auzisem ca in functie de comoara din burtica se accentueaza sau nu .. Acum Dumnezeu stie ..

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna fetili!
noi stam cuninti mai toata ziua in pat ca sa nu mai avem complicatii si am mult de citit din urma....ati inceput sa scrieti 10 pagini pe ziiar eu nu am reusit sa le citesc...azi vin cu o probleme mai mica-mare!duminica este ziua nasei care il va boteza pe bb(mihaela)si o serbeaza maine...problema mea cea mai mare este ca NU AM NICI CEA MAI MICA IDEE CE CADOU AS PUTEA SA-I CUMPAR......nu-mi trece nimic prin capatana mea bleaga ce ar fii cel mai potrivit ptr ea.este o tipa finuta,tinerica si cu gusturi rafinate...dar nu cheltuieste foarte mult pe lucrusoare(adica exagerat de mult).este mai realista...va rog din sufletel sa ne ajutati
si ptr toate

22s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

adina bulina sper ca ai sa vii cu vesti bune de la ECO si ca uratele alea de probleme au disparut!!!

am vazut ca cineva a intrebat de aparate de monitorizare- pai de ala cu video e cam scump,nu???? cel putin aici!!! eu am sa cumpar de la Avent ca am inteles ca e bun si e cam la 80 eu si ala de la Chico e cam 60 eu dar nu e garantat e ca e bun!!!!

myky791 bine ai venit si lasa datele tale aici ca sa poate una din fetele mai pricepute sa te inscrie pe lista!!

plateea ce analize????? nu cred ca e chiar asa de urat,eu sper..... si nu plange si nu te stresa mai ales ca bebeul tau e bine!!!! celelalte trec!!!! sa treaca si sa vii cu vesti bune cat mai curand!!!!

mariucasara pe Sara!!!

destafa votez p-u Roberta,imi pare un nume frumos!!!!
sunt geloasa pe voi ca puteti sa alegeti numele bebe-ului vostru,ca eu aici tre sa merg pe traditie prosteasca greceasca si sunt obligata sa pun numele socrului(si dupa cum se poarta cu mine....)
si tot inca ma rog sa-l conving pe sot sa punem un al 2-lea nume,p-u mine,ca totusi e bebeul meu!!!!!

beatrice si la mine nu se vede linia neagra,si asa stiu si eu ca nu la toate apare!!!!

fetele care au dureri,le am si eu si ma deranjeaza si pe mine

25+ Dionisios

baby in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna burtici!

Azi mergem si noi la eco, sa o vedem pe micuta.

Beatrice UV adica ultraviolete.

Mirela 28+

am inteles eu ce sunt alea..............
dar unde????????????????????
acu iarna?
ori la soare vara ce a fost....ori ai fost la solar???????????

asta nu intelegeam eu

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna burtici. Eu nu prea obisnuiesc sa va scriu, dar nu lipsesc de la apel cu cititul.

Am fost aseara la control si eco. Colul e inchis si lung, eu am pus 13 kg in plus, bebe cantareste in jur de 950 de g, avem 27 s data dupa UM, insa ecografic suntem mereu in urma cu 1 saptamana.

Dr a zis ca nu inseamna nimic, pt ca testul integrat a iesit negativ, iar morfologica la fel nu a evidentiat nimic. Am facut de 2 ori eco morfologica.

Eu sunt oricum preocupata, de-abia astept sa nasc, imi pare rau ca am avut pana acum o sarcina frumoasa si usoara, dar nu au lipsit filmuletele din capul meu. Am mai scris ca la inceputul sarcinii am facut mononucleoza (popular "boala sarutului") dar ca virus au spus medicii ca nu creeaza probl in sarcina.

In fine, eu va vad pe voi ca aveti bebei deasupra mediei si mi se face inima cat un purice.

Stiu ca era o mamica care la primul baietel s-a confruntat la fel cu masuratori mereu in urma cu o saptamana. Ma poate linisti si pe mine cineva?

Ah, am tratament de la gine pt caderea parului si se pare ca functioneaza. Eu de 3 sapt ma spal doar o singura data pe sapt dupa ce stau cu o masca pe par vreo 2 ore (ou-ulei masline). Integratorul alimentar e pe baza de omega 3 si se cheama Gravi DHA.

Mergi la inceput