Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

n-am citit pana la capat mesajele.............

aha inteleg eu andrelina...deci te-ai bronzat...............
eu nu...................

pai si daca s-ar vedea, nu m-ar deranja..................
dar am vazut pe foarte multe burticutze......si ma gandeam eu asa............doar la mine nu se vede?
da de ce nu se vede?
de aia v-am intrebat..............

mersi mult pt raspunsuri....................

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mariuca, ce spui tu de sara si eu cred ca-i o viroza obisnuita daca nu are febra nu-ti fa griji prea mari.
Insanatosire grabnica!

Nicole, si eu am simptomele tale, mai mereu ma doare in dreapta sub coaste, dar stiu ca e vezica biliara care ma cam necajeste cam mult de cand sunt insarcinata.
Cand ma doare mai tare iau no-spa ca stiu ca-i bun si pt contractii si beau mult ceai de galbenele.
Uneori am nopti grele, nu pot dormi nici pe dreapta, nici pe stanga, nici pe spate.

23

vai lorex si tu ai abea 23 de saptamani...eu pana la 25 nu am avut nici o problema, nici cu contractii, nici cu dureri...ma mai durea spatele dk faceam multa treaba. Acum vad ca a mai cedat durerea, cred ca bebe s-a pozitionat altfel, ca mi-e bine.Si alta faza eu dorm super bine pe spate....bebe nu face galagie la pozitia asta. Totusi evit sa stau mult pe spate ca am inteles ca nu-i bine....dar de multe ori ma trezesc dimineata pe spate.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

si noi azi mergem la ECO sa vedem care mai e situatia cu lichidul amniotic,aveam eu programarea pe luni da nu am rezistat si am schimbat azi la 19.00!!! sper ca nu a scazut mai mult si chiar sper ca a revenit la normal!!!!

sa fie bine ca ma doare inimioara sa-l stiu acolo inghebusit intr-un coltisor dincauza ca nu are destul lichid!!!!

25+ Dionisios

baby in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

analessya13 eu sunt cu 2 saptamani in urma (aproximativ) fata de UM. Dr meu a spus ca se poate sa fi ramas insarcinata mai tarziu si nu cum a ramas toata lumea (in a 14-a zi) Adica se poate ca perioada de ovulatie sa fie cu putin inainte de ciclu .. Nu disper pt ca la masuratori a fost ok ... nu este nicio problema cu el ... Iar eu ma iau dupa sapt date de eco ... numai calculez dupa UM ca nu are rost. Asa ca nu te stresa .. Imp e sa fie sanatos ..Iar tu sa fi linistita

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Ciao fetele dragutzele,

Eu am intrat doar sa va salut, deoarece pentru mine in 15 min incepe weekendul si va fii unul foarte ocupat -stiti voi pregatiri pt ziua sotului, iar duminica sper sa apuc sa ma odihnesc.

V-am pupat si intru luni!Sper sa va gasesc pe la capitolul 45-46
Weekend fain tuturor!

26+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Vi4i da grecii astia sunt inapoiati rau de folosesc numai numele socrului si atat .. ar trebui sa te lase sa mai pui un nume .. pt ca vb ta este pana l aurma bebe al tau nu?? Si tu nu esti grecoaica .. si mai vine si el in Romania sau poate de ce nu va veti stabili aici .. ce o sa faceti?? Ii trebuie si lui un nume de al nostru .. .. Mai ales daca nu iti place pers .. Cand iti strigi comoara te gandesti numai la socru .. .. Ooof !! Bafta poate reusesti sa-ti convingi sotul

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

buna fetili!
noi stam cuninti mai toata ziua in pat ca sa nu mai avem complicatii si am mult de citit din urma....ati inceput sa scrieti 10 pagini pe ziiar eu nu am reusit sa le citesc...azi vin cu o probleme mai mica-mare!duminica este ziua nasei care il va boteza pe bb(mihaela)si o serbeaza maine...problema mea cea mai mare este ca NU AM NICI CEA MAI MICA IDEE CE CADOU AS PUTEA SA-I CUMPAR......nu-mi trece nimic prin capatana mea bleaga ce ar fii cel mai potrivit ptr ea.este o tipa finuta,tinerica si cu gusturi rafinate...dar nu cheltuieste foarte mult pe lucrusoare(adica exagerat de mult).este mai realista...va rog din sufletel sa ne ajutati
si ptr toate

22s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

asa cum timpul s-a racit eu ca cadou as cumpara o esarfa frumoasa,ca la toate doamnele le place sa puna ceva frumos la gat!!!

adica eu la toate zilele de nastere la care am fost pana acum am facut cadou esarfa si toti erau multumiti!!!

25+ Dionisios

baby in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Am fost aseara la control si eco. Colul e inchis si lung, eu am pus 13 kg in plus, bebe cantareste in jur de 950 de g, avem 27 s data dupa UM, insa ecografic suntem mereu in urma cu 1 saptamana.

Dr a zis ca nu inseamna nimic, pt ca testul integrat a iesit negativ, iar morfologica la fel nu a evidentiat nimic. Am facut de 2 ori eco morfologica.

analessya13, si eu am avut aceeasi temere la prima sarcina; eram mereu in urma, ba la un moment dat aveam 36 sapt de sarcina si bebe a fost evaluat, cf. masuratorilor, la 33 sapt!!! si mi-a zis medicul ca bebe e cam micut, daca are 2 kg si un pic...; iti dai seama ce era in inima mea - socoteam cat ar putea sa mai ia pe sapt. acolo in burtica pana la termen, adica doar in 4 saptamani si ma temeam ca nu va avea nici 2800g macar; asta a fost si ultima eco; am nascut la 39 de sapt fix, deci 3 sapt dupa ecografie si bebe a cantarit 3200 g si a avut 50 cm, cu scor apgar 10 - deci.... acum la al doilea bebe am hotarat sa nu ma mai stresez deloc, cu toate ca sunt temeri si temeri, legate nu neaparat de greutate... dar cu ajutorul lui DD vom trece cu bine peste toate si vom avea un bebe sanatos in brate la sfarsitul celor 40 de sapt! aceasta iti doresc din suflet si tie si tuturor mamicilor! pt fiecare...

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Vi4i si eu tot la o esarfa sau un sal m-am gandit cand am citit mesajul. Sau o brosa mica din argint, sau, daca tot va fi nasa (mama spirituala) copilului, o icoana eventual cu sfantul protector (sf. Mihail si Gavril).

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

analessya13 eu sunt cu 2 saptamani in urma (aproximativ) fata de UM. Dr meu a spus ca se poate sa fi ramas insarcinata mai tarziu si nu cum a ramas toata lumea (in a 14-a zi) Adica se poate ca perioada de ovulatie sa fie cu putin inainte de ciclu .. Nu disper pt ca la masuratori a fost ok ... nu este nicio problema cu el ... Iar eu ma iau dupa sapt date de eco ... numai calculez dupa UM ca nu are rost. Asa ca nu te stresa .. Imp e sa fie sanatos ..Iar tu sa fi linistita

25+ Yannis Andrei

Apropo de U.M. si de calculul varstei dupa ea...ma tot contrazic cu mama( care pe vremea ei nu exista asa ceva...adica nu se calcula din prima zi a ultimei menstruatii)...nu stiu cum se calcula...ca mama imi tot spue sa tin maine data aproximativa cand s-a produs conceptia...si faptul ca ciclul meu era regulat venea la 28 zile ...in a 14-a zi...asa ca bebe oricum e cu 2 saptamani in urma dupa calculul conceptiei...si daca mai adaugam 3 zile pana prinde viata embrionul....asa ar trebui sa nasc pe 5 februarie dk conceptia s-a facut pe 5 mai la mine.Iar DPN este 27 ian...sunt curioasa cum va fi pana la final. Oricum am inteles ca in sarcina o luna nu are fix 4 saptamani,nu?
Daca acum am implinit 28 saptamani X 4 inseamna 7 luni, dar mama zice ca nu, 7 luni ai cand intri in a 8-a....m-a innebunit!!!
fetele...voi ce parere aveti?

Pupici si weekand placut
La multi ani de Sf Mihail si Gavril!!!!!

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput