Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

miremia si Vi4i, va asteptam cu vesti bune de la eco!

ofe_27, petrecere frumoasa! la multi ani, sotului si... ai grija sa nu-l obosesti pe bebe prea tare!

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Vi4i da grecii astia sunt inapoiati rau de folosesc numai numele socrului si atat .. ar trebui sa te lase sa mai pui un nume .. pt ca vb ta este pana l aurma bebe al tau nu?? Si tu nu esti grecoaica .. si mai vine si el in Romania sau poate de ce nu va veti stabili aici .. ce o sa faceti?? Ii trebuie si lui un nume de al nostru .. .. Mai ales daca nu iti place pers .. Cand iti strigi comoara te gandesti numai la socru .. .. Ooof !! Bafta poate reusesti sa-ti convingi sotul

25+ Yannis Andrei

pai iata asa in fiecare zi ma gandesc cat de prostesc e si problema e ca nu-mi place numeleeeeeeeee si GATA!!!! de aia aici toti au acelasi nume practic,unde te intorci auzi numai Kostas,Christos,Maria si etc. nimic nou!!!,numai sotul cati verisori are cu acelasi nume ca al lui....
- "kostas vine la noi"
-"care kostas???"
-"pai Kostas lui Kostas din partea lui Kostas"

si stau si ma gandesc cu ce e mai rau tatal meu???? si daca pe sot toti il obliga sa puna numele lui taicsu atunci ii pun si eu numele lui taicmiu!!!! ca mi-e mult mai drag ION(Nelu,Nicu,Nelutu,Ionica) numai cum pot sa-mi dezmierd bebeul asa mai romaneste!!! si inca aici in Greece cea mai mare companie de ciocolata se numeste ION!!! voi avea ciocolituta mea!!

25+ Dionisios

baby in burtica

Mergi la inceput

nicolcris22, si eu am implinit 28 de sapt, sunt in sapt 29 deci, si tot la fel spun, ca si mama ta, ca am 6 luni si un pic ; la 31 de sapt implinite vom avea 7 luni pline... si tot asa; eu asa socotesc, sper ca e bine ; dupa cum zici tu, ar insemna ca la 36 de sapt implinite, cand ai 8 luni pline, sa spui ca ai 9 luni.... m-am incurcat cumva in cifre?!

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

analessya13 eu sunt cu 2 saptamani in urma (aproximativ) fata de UM. Dr meu a spus ca se poate sa fi ramas insarcinata mai tarziu si nu cum a ramas toata lumea (in a 14-a zi) Adica se poate ca perioada de ovulatie sa fie cu putin inainte de ciclu .. Nu disper pt ca la masuratori a fost ok ... nu este nicio problema cu el ... Iar eu ma iau dupa sapt date de eco ... numai calculez dupa UM ca nu are rost. Asa ca nu te stresa .. Imp e sa fie sanatos ..Iar tu sa fi linistita

25+ Yannis Andrei

Apropo de U.M. si de calculul varstei dupa ea...ma tot contrazic cu mama( care pe vremea ei nu exista asa ceva...adica nu se calcula din prima zi a ultimei menstruatii)...nu stiu cum se calcula...ca mama imi tot spue sa tin maine data aproximativa cand s-a produs conceptia...si faptul ca ciclul meu era regulat venea la 28 zile ...in a 14-a zi...asa ca bebe oricum e cu 2 saptamani in urma dupa calculul conceptiei...si daca mai adaugam 3 zile pana prinde viata embrionul....asa ar trebui sa nasc pe 5 februarie dk conceptia s-a facut pe 5 mai la mine.Iar DPN este 27 ian...sunt curioasa cum va fi pana la final. Oricum am inteles ca in sarcina o luna nu are fix 4 saptamani,nu?
Daca acum am implinit 28 saptamani X 4 inseamna 7 luni, dar mama zice ca nu, 7 luni ai cand intri in a 8-a....m-a innebunit!!!
fetele...voi ce parere aveti?

Pupici si weekand placut
La multi ani de Sf Mihail si Gavril!!!!!

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mama ta are dreptate. Deci ... Ai 7 luni implinite si intri in a 8-a .. E ca la anii nostrii ... Zic in cazul meu .. Am 22 si am intrat in 23 Oricum e cam complicat sa stai sa explici tuturor chestiile astea .. Eu prefer sa spun cate sapt am e mai simplu ... Si gata! Nu dau prea multe explicatii .. Toata lumea stie ca tre sa nasti la 40 ..

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

ah... si cum v-am spus, azi m-am apucat de despachetat hainutele de la marcu - doamne, ce de lucrusoare se strang, nu-ti vine a crede! le-am sortat, le-am pus bine, am vazut cam ce-ar mai lipsi, totusi nu se poate sa nu aiba si bebe ceva nou, nu?! am pregatit chiar si lucrusoare pentru iesirea din spital, asta daca nu mai inlocuiesc pe parcurs cu altceva am pus o pozica www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">aici cu hainutele pt spital; poza e chiar la sfarsitul paginii, in jos

Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Weekend placut dragelor!
La multi ani tuturor, mamici,tatici si bebici care isi sarbatoresc ziua numelui duminica. Petrecere frumoasa!

Eu o sa am un weekend prelungit, am concediu luni. Ma intorc marti cu forte proaspete de recuperat capitole .

Mergi la inceput

Eu am noroc we asta .. Am 4 sarbatoriti (mama, tataie, sotul si nasa de bebe al meu) dar eu nu pregatesc nimic. traiasca mamaie .. Nu de alta dar mergem cu mic cu mare la cei mai mari ca doar nu ii puneam pe ei pe drumuri nu?? ...

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

satulica...ce frumosi sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ptiu ce silueta esti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si marcu e frumos si sotul tau...........
sa fiti sanatosi!!!!!!

pai apropos de DPN si ovulatie........

cilcul meu a fost in 7 aprilie.......eu am ovulat in 29 sau 30 aprilie.....................

dpn-ul meu e in 16 ianuarie...........so????????????????????????

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor dar de unde stiti voi cand ati ovulat??? Serios acum .. Eu habar nu am dupe ce v-ati dat seama ?? Sau stiti exact data cand l-ati conceput??

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

URGENT - va rog din suflet sa o ajutati pe colega noastra de odisee Lacramioara2 cu o programare la echo la Dr. Herghelegiu. Cine este dispus sa cedeze programarea sau o poate ajuta altfel sa ajunga la dr. - va rog PM user Lacramioara2.
Multumim

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput