Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
bAly spune:
Noi suntem in general bine. Eu sunt cam nervoasa in perioada asta...deh hormonii de sarcina, de saracul barbata-miu mi-a zis aseara asa duios: 'stiu ca-s hormonii de vina, da nu temai lua de copii din orice' ![]()
Despre gripa: eu m-am linistit deocamdata; parerea mea e ca e o gripa obisnuita cu diferenta ca se transmite mult mai usor. Dupa cum stiti se pare ca noi am facut-o si dupa o saptamina de stres am trecut cu bine peste. sper sa fim ok si de acu incolo. Deci daca va incearca cumva tratati-o 'babaseste' cu lamii, ceaiuri, oscillo si siropuri de tuse naturale si veti fi ok.
La nume nu ne-am hotarit nici noi. Inca negociem si cautam.
Dunga aia neagra nu a aparut nici la mine deocamdata, dar mai are timp. Pe masura ce creste burta si pielea se intinde sunt si sanse mai mari sa apara si dungulitza. Oricum cu sau fara nu e nici o problema.
Vine Surpriza
Alina
26+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
vikinga spune:
Despre gripa mai e si un subiect la generale, acolo am scris si eu cite ceva din ce am discutat cu dr mei, ginecolog, pediatru, dr de familie, cunostinte dr, nevestele lor si tot asa
. ca sa nu mai repet mesajul pun direct linckul de la subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144462&whichpage=17Baly ce chestie ati avut chiar swineflu? Si tu insarcinata? Ma bucur ca sunteti toti bine si nu e dracul atit de negru. Ca pe mine subiectul asta m-a cam inebunit de cap zilele astea. Cum si noi avem deja 2 copii si cum sunt la gradi normal ca punem altfel problema. La inceput am zis ca vaccinez si copii si sot si eu si tot cu ambele vaccinuri si gata sa le ia naiba, dar pe urma m-am mai potolit. In primul rind ca pe insula unde locuiesc nu a fost epidemie de nicio gripa in ultimii ani, copiii mei nu au avut niciodata gripa ci raceli ori diversi virusi sezonieri, cu o temp, un rosu in git, muci etc, dar de care nu esti ferit cu vaccinurile contra gripei sezoniere ori porcine si care daca vin asta e, le consideram imunitate si mergem mai departe.Vikinga
32+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
bAly spune:
Satulica, tu zici ca ai intrat in sapt 29???? pai unde e burtica?
Vine Surpriza
Alina
26+
, mamica de 2 fetite,
Laura (5 august 2005)
bAly spune:
Vikinga, nu stiu 100% daca a fost swineflu. Andreea a fost testata si a iesit testul pozitiv la influenta A si ei au zis ca in per asta presupun ca e swine pt ca asta circula. Dar si testul asta dupa ce am discutat si cu dr de fam niciodata nu stii daca e corect sau nu. Mie mi-au facut test si a iesit negativ, desi nu aveam ce sa am decat ce avea si Andreea, asa ca....testul negativ plus simptomele mele usurele de gripa m-au ajutat in decizia sa nu iau Tamiflu.
La scoala Andreei in perioada cind ea a fost bolnava au lipsit cam 50-75% din copii, dar nuam auzit de nici o complicatie. Dupa parerea mea nu e chiar asa de speriat.
Vine Surpriza
Alina
26+
, mamica de 2 fetite,
Laura (5 august 2005)
dastefa spune:
satulica pai la ce silueta esti acum la 29 saptamani cred ca la 1 luna dupa nastere nici nu o sa se cunoasca ca esti proaspata mamica.Felicitari
Mihaela
28+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario burticiiii...off am lipsit cateva ore k nu a mers netul....... ![]() ![]() ati scris cv si ma bucur...am de recuperatpana akm am facut treabaaaaa multa,curatenia de sambata o fac azi ptr k maine e sambata mortilor si facem coliva,impartim,mai tarz vine soacra la noi asa k m-am organizat de azi Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elenawww.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Cris, apropo de sambata mortilor, vorbeam duminica la telef cu mami si imi spunea ca imparte sambata pt bunici si face si coliva. Si ce crezi? Mi-e pofta de coliva
si nu am de unde sa mananc si nici sa fac. Si nici mie nu mi-a mers netul pana acum.

Pupici

Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Multumim de urari! Am vorbit cu medicul Sarei, i-a prescris tratament cu sirop de tuse, picaturi de nas si la nevoie paracetamol sau nurofen, nu ne-a recomandat nici un fel de teste doar sa o tinem sub observatie acasa. Oricum ea suporta foarte usor virozele, si alte boli nu a avut. Pana acum nu i-am dat nimic pentru imunitate, decat miere, usturoi in mancare, si citrice. Cred ca ii voi lua echinaceea de la plafar si poate vitamina C. Acum tocmai rontaie la o lamaie. cris.dogarel eu am scos elasticul de la colantii de bumbac si l-am inlocuit cu un siret pe care il leg sub burtica. Fug si eu la curatenie. ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru |
Pupam micuta Sara
sa se faca bine. Din fericire bine ca ai vorbit cu doctorul si nu chiar grav. Sa treaca repede-repede.Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Charles Baudelaire
danyelana spune:
| citat din mesajul lui al3csa nicolcris22 si eu tot mica .. ![]() ![]() si mi-e asa drag cand ma uit in oglinda mica si cu ditamai burtica ![]() ... Cateodata mi-e ciuda ca nu e vara sa port rochite subtiri sa se vada bn burtica 25+ Yannis Andrei |
Al3csa, si eu m-am vazut mereu gravidutza de vara sa ma pot plimba cu burtica in rochite subtirisi sa o arat mandra tuturor.
Dar ce sa facem suntem gravidutze de iarna si ascundem burtik in hainutze. Asta e. 
Pupici
Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Charles Baudelaire
sagetutza spune:
salutare fetelor....
pentru toate fetele care asteapta rezultate pozitive azi. VA astept si eu cu vesti bune.
29+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
satulica spune:
baly, chiar sunt in sapt 29!
iar bebe e bine-mersi, chiar cu o sapt mai mare, cf. ultimului eco de sapt trecuta 
bea, si tu ai o burtica frumoasa si un bebe mic acolo care te iubeste deja! 
dastefa, sa stii ca deja am luat 9 kg!! nu prea mai e silueta asta
; cu marcu am luat in total 11, acum cred ca depasesc
; a doua zi dupa ce l-am nascut pe marcu nu mai aveam nici burta, decat asa... foarte putin, sa nu zic ca e plata
; se uitau cu putina invidie colegele de camera la mine ![]()
; iar sotul cand a venit in vizita m-a intrebat: "fata asta n-a nascut inca?" - si fata cu pricina era lauza...
acum vom vedea cum va fi, bebe sa fie bine!
asta va doresc si voua, si mie inclusiv, o nastere usoara, bebei sanatosi tun, refacere rapida pentru mamici si nu in ultimul rand, laptic din belsug pt bebelusii nostri! 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!