Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Linia de pe burtica nu apare la toata lumea. Eu m-am si speriat cand a aparut... dar am aflat ca trece.
E mai pronuntata la pielea cu pigment mai inchis, cum am eu, o piele spre masliniu, si am mai citit ca depinde de cantitatea de acid folic din organismul mamei, dar inca nu e dovedit 100%. Daca nu ai acid folic suficient s-ar zice ca e mai vizibila... na, asta am citit pe aici pe net.
Si ca se accentueaza daca te expui la UV. Eu m-am expus...prin urmare e f vizibila dar parca am avut-o dintotdeauna.

Cert e ca a inceput sa apara si de la buric in sus!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Si la mine se vede foarte bine linia si nu-mi place deloc....am si o prietena blonda naturala cu ochi albastrii care o avea foarte inchisa ...si nici ea nu o suporta.Eu am luat mult acid folic inainte sa raman gravida cu 4 luni, plus inca 3 dupa....deci nu prea cred chestia cu lipsa de acid folic.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Si la mine se vede linia foarte bine si la inceput chiar m-am speriat cand am vazut-o ca nu stiam ce este. Credeam ca voi ramane u ea si dupa aceea si nu mi-ar fi placut. Acum m-am linistit. Asta e.
Pupici

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

si noi azi mergem la ECO sa vedem care mai e situatia cu lichidul amniotic,aveam eu programarea pe luni da nu am rezistat si am schimbat azi la 19.00!!! sper ca nu a scazut mai mult si chiar sper ca a revenit la normal!!!!

sa fie bine ca ma doare inimioara sa-l stiu acolo inghebusit intr-un coltisor dincauza ca nu are destul lichid!!!!

25+ Dionisios

Vi4i, nu iti mai face atatea griji, sunt sigura ca bebe e bine si are loc suficient in piscinutza lui.
Imi pare rau ca nu poti sa alegi tu numele lui bebe sau macar sa ii pui un al doilea prenume. Sa speram ca vei reusi sa-l convingi pe tati.
Pupici

baby in burtica

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Helloooooooooooo!

Avansati, avansati :)!

De luni promit sa intru mai des, ca scap de client .

Va raspund si eu cu intarziere:

Elefantica ai facut f bine. DIn punct de vedere juridic, daca recunoaste copilul, are toate drepturile unui parinte, inclusiv sa vrea custodie comuna sau custodie proprie. E posibil sa fiu eu prapastioasa, dar recomandarea mea este sa nu il lasi sa recunoasca copilul la nastere, chiar dc asta inseamna ca va fi trecut tata necunoscut in certificat. Riscul e prea mare apoi. Daca vrea, va avea o viata intreaga sa o recunoasca pe fata. Si i se poate modifica si certificatul de nastere. Asta cand vei fi sigura ca omul chiar merita. Iarta-ma, de obicei nu ma bag la chestii sensibile, dar dpdv juridic cred ca riscul e mare.

Linia pe burtica stiam ca o sa fac si m-am obisnuit cu ideea, dar surpriza nu am facut-o. Si sunt asa incantata....in schimb o sa imi iasa cat de curand buricul si tare ma enerveaza. Probabil ca o sa imi pun un plasture peste, ca eu inca port haine stramte si se vede tot :).

Picaturi de nas - eu am cumparat de la farmacie pinosol pt ca sotul e bolnav si mama la fel si amandoi stau pe langa mine , dar culmea nu am luat de la ei niciun pui de gripa .

Dulciuri fie-va mila de mine!!!!!!!!!! salivez pe tastatura si pe jos. Da am facut tort de mere si crema de zahar ars. Sac!!!

Catalutza 25+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

nici la mine n-a aparut linia pe burtica, nici la marcu, nici acum - stiam de ea si ma asteptam sa apara; dar nu se intampla la toate mamicile

catalutza, crema de zahar ars, zici?! aoleu, si n-am oua suficiente ca acum ma apucam de ea

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara burtici!
Am venit de la eco, avem 1046 g si de data asta suntem in grafic. In mare toate bune, din pacate brida e tot acolo si o atingea pe micuta pe frunte. Macar e bine ca nu e in contact permanent cu ea si sper sa ramana asa pana la sfarsit.
Am vazut si noi fatza de bebelina micuta inghititoare de lichid.

Sper sa vina toata lumea cu vesti bune!

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mire mia...................bebe grasun ai si tu acolo in burtica................sa-ti traiasca..............
doamne ajuta sa fie bine si mai incolo......................

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara burtici!
Am venit de la eco, avem 1046 g si de data asta suntem in grafic. In mare toate bune, din pacate brida e tot acolo si o atingea pe micuta pe frunte. Macar e bine ca nu e in contact permanent cu ea si sper sa ramana asa pana la sfarsit.
Am vazut si noi fatza de bebelina micuta inghititoare de lichid.

Sper sa vina toata lumea cu vesti bune!

Mirela 28+

Miremia, ce bine ca ai vesti bune de la eco. bebelina grasunica si pe mama ei.

Pupici

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

oare adina bulina de ce nu scrie??????????????????????

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetelor supe rcu asa activitate...imi place la nebunie.....eu nu am mai intrat azi ptr k am facut o gramada de treburi prin casa...dar in sfarsit week asta sunt libera nu am nici de calcat nici rufe de spalat nici curatenie nimic nimic...exceptand maine dimi k trebuie sa pregatesc vasele ptr impartit

scriu si eu asa in mare ce am retinut...

mariucasara o pupam pe sara sa treaca

off danyelana imi pare rau k nu ai cum sa papi coliva...

arwen sper ca esti mai bn...off referitor la cadouri si eu sunt in aceeasi situatie o am pe cumnata mea si un baietel de 2 anisori pe kre l-am botezat si ...tre' sa ma gandesc ca merg maine sa le iau

cristies..super poza ce bebe zambaret..da' tu unde lucrezi de faci 130 km zilnic

vad ca s-au mai incuscrit cris.dogarel si danyelana...suuper
...se pare ca onitza nu a mai intrat s-o fi intamplat cv cu ea?..sper sa fie ok..k suntem cuscre

micky mica doar un pupic...eh e bn si atat mkr stim ca esti bine

plateea bn ai revenit....akm iti dau eu o felie de tort din ala cu bunadispozitie k se pare k ai nevoie...e tot de la tine l-am pastrat

vivi imi pare atat de rau ca trebuie sa pui un nume care nu-ti place...offf

vikinga si baly..referitor la "porcina"..am fost azi pana la piata si era foarte ciudat...toti vanzatorii erau cu masti..mi s-a parut asa aiurea..si a inceput is lumea pe strada sa le poaret..parca nu-mi venea nici sa mai respir...

linia de pe burtica eu am avut-o si la Mario si am capatat-o si akm

felicitari fetelor care au ales numele sunt super....iar cele care inca nu au reusit sunt sigura ca vor face cea mai buna alegere

tin si eu pumnii celor care merg la medic zilele astea...le felicit pe cele care au venit deja cu rezultate suuper,le incurajez pe celelalte ca va fi bine cu siguranta...nu am mai scris pe fiecare in parte ptr ca deja am scris foooarte muult si va veti plictisi citind

de imbracat ma mai incape un trening ,iar in rest colantei si rochite...dar nu mai merg al birou zilnic asa k prin ksa tinuta nu e o problema......am vzt ca vorbeati al3csa si danyelana (sper sa nu ma insel) despre burtica vara in rochite suuper...ee eu asa am fost la Mario

vroiam sigur sa mai zic ceva,dar deja m-am intins cam mult.....stiu orikm ca la multe s-a mai raspuns,dar am vrut sa recuperez ca nu am intrat azi aproape deloc...ma scuzati daca mai sunt greseli gramaticale,dar sunt foarte obosita si nu mai reiau...va pup pe toate,fac o baita si revin

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Beatrice, Danyelana va multumesc din suflet!

Sa dea Doamne Doamne sa avem toate bebei sanatosi si la termen!
Adina parca nu e din Buc si cum programarea o avea la ora 6, iar in Buc se circula iar infernal, cred ca nu a ajuns acasa inca.
sa vina numai cu vesti bune.

Mirela 28+

Mergi la inceput