Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelana spune:
Carmenutza, ma bucur ca ai revenit
. Acum ca ai net sper ca vei intra mai des desi imi inchipui ca vrei sa petreci mult timp cu tati si burtik. Felicitari pt bebe Lorena care se prezinta bine la eco. Sunt sigura ca o sa ai o fata frumoasa ca si tine.
Merci de complimentele legate de pozele de la kara, si fetele au zis ca sunt frumi si imi vine bine cu burtik si m-au facut sa rosesc.
Apropo de bebe Arthur, sa stii ca avea deja 950 gr la ultima eco, adica pe 12 oct la 25 sapt. Si eu ma gandesc unde are loc la mine in burtik dar uite ca isi face desi uneori am impresia ca va scoate un picior prin buricul meu.
Te pupic si astept mai des vesti de la tine. 
Cris.dogarel, deci ramane stabilit cuscra? 
Satulica, esti o frumoasa si nu stiu unde ai pus tu cele 9 kg pe care zici ca le-ai luat pt ca ai o silueta. 
Pupici la burtici 
Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
catalutza daca scapi de client te mai linistesti...sa te tii de cuvant si sa intri mai des
miremia suuper

bb grasunel
cristies nu esti la schimbul 3????
Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
satulica foarte faine hainutele ptr iesirea lui bb din spital

larisel,dar tu ce faci?
nikole?
Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
miremia spune:
Noroc ca exista ecografiile pentru
cu neuronii ocupati, asa ca mine.![]()
Trebuie sa schimb semnatura, m-am grabit cu o saptamana. Si chiar nu stiu unde am luat-o pe aratura....ca am numarat saptamana cu saptamana. Mai avem putin pana intram in trimestrul 3.![]()
Mirela
27+ 
cris_mario spune:
danyelana 
vreau si eu sa te vad......![]()
Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
satulica spune:
miremia, ma bucur si eu pentru tine si bebelina ta, ca sunteti bine si ... bine va fi pana la sfarsit, sunt sigura! 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
danyelana spune:
Cris.mario, merci mult da ce sa-i faci ma obisnuiesc. Asta e unul din dezavantajele vietii afara. Am uneori pofte dar numai de chestii din tara, ce mancam cand eram mica faze din astea. Unele le pot face aic sau se pot apropia cat de cat dar altele... Incerc sa nu ma gandesc prea mult si trece.
Pupici la fata harnicutza.
Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
satulica spune:
danyelana, m-am uitat si eu dupa niste poze de care ziceai, dar n-am gasit
, vreau si eu... ![]()
mami de Marcu (04.02.2006)
si
28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
lia_2009 spune:
fetelor eu nu am scapat de contractii. Azi am fostla spital cu dureri, burta mi se intareste de cateva zile si normal sunt contractii mult prea devreme. Mi-a facut tinjectie cu ginypral si scobutil si acasa repaos la pat si ginypral. O sa-mi fie dor de voi dar cand ma voi simti mai bine ma voi aseza iar la calculator. Deocamdata voi sta la pat pana scap de durerile astea.
Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi.
29 sapt