Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Satulica si Cris.mario, pozele de care vorbeam cu Carmita_baby sunt pe un cont comun pe care il am cu fetele din Belgia, pralinele cum ne numim noi. Insa promit sa-mi fac si un cont personal pe care voi pune poze cu mine cu burtik si cu lucrushoarele lui bebe. Cand il voi face voi pune link-ul aici. Promit.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

fetelor eu nu am scapat de contractii. Azi am fostla spital cu dureri, burta mi se intareste de cateva zile si normal sunt contractii mult prea devreme. Mi-a facut tinjectie cu ginypral si scobutil si acasa repaos la pat si ginypral. O sa-mi fie dor de voi dar cand ma voi simti mai bine ma voi aseza iar la calculator. Deocamdata voi sta la pat pana scap de durerile astea.
Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi.
29 sapt

Lia, imi pare rau ca nu te simti bine si esti obligata sa stai in pat. Dar ce sa facem pt puiutzii nostrii vom infrunta tot si la sfarsit ne vom tine toate bebeii in brate, sanatosi si frumosi.
Pupici

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

cristies asa ai citit ca treb sa dormin 9 ore pe noapte? Mi se pare mai greu statul in pat ca eu stau numai pe cate o parte si ma dor coapsele. Ma roesc cand pe o parte cand pe cealalta dar tot ma dor. Asta e pana nastem suportam noi. De acum incolo o sa dormim mai mult ca vine concediul, o sa ne fie greu sa mai plecam de acasa efort nu prea mai putem face asa ca toata ziua vom sta in pat la tv sau citind vre-o carte de bb.
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Lia asteptam vesti bune
Fetelor asteptam vesti si de la celelate burtici, ziceam sa mai stau pe aic, dar pur si simplu nu mai pot sta in scaun asa ca pe maine... Poate la un capitol nou. ii redau stafeta lui cristies ca vad ca ea e schimbul III.
larisel pe unde esti?

29+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana asteptam cat mai curand pozele cu tine si bb in burtica

lia....off da e devreme,dar ai vazut fetele vecine cat de devreme au nascut puiutii sanatosi..asa ca nu-ti face griji..roagate sa fie bb sanatos...acum sa dea DD sa stea bb al caldurica pana la termen numai bine...sanatate multa

sagetutza..daca nu se mai poate te iertam...dar sa-ti iei revansa somn usor

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

La mine au revenit greturile. Astazi dupa o ora de mers cu autobuzul am vomitat la coborare.
Voi va mai confruntati cu greturi?

28+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

La mine au revenit greturile. Astazi dupa o ora de mers cu autobuzul am vomitat la coborare.
Voi va mai confruntati cu greturi?

28+

Bebe

Eu una nu, din fericire sau din pacate...inca nu m-am decis. Imi amintesc ca in primul trimestru eram disperata, acum am si uitat. In schimb azi am avut o pofta de mancare uriasa.

Mirela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor dar de unde stiti voi cand ati ovulat??? Serios acum .. Eu habar nu am dupe ce v-ati dat seama ?? Sau stiti exact data cand l-ati conceput??

25+ Yannis Andrei

Eu am avut ciclul regulat mereu, la 27,28,29 de zile si doctora ginecolog mi-a spus ca media e de 28...deci fix in a 14 zi am ovulat...si am si simtit pt ca aveam dureri de ovare...cel putin cand am ramas ma durea in dreapta si cica asa a fost, cel din dreapta a fost fecundat.Si noi am facut dragoste exact inanite de ovulatie cu 3 zile si in ziua ovulatie, dupa nu...si am ramas.Inainte sa raman insarcinata calculam perioada fertila ca sa nu raman...si ma specializasem.... ...totusi nu cred ca putem stii exact nici la cel mai regulat ciclu cand s-a produs exact conceptia( desi se spune ca fecundarea are loc in alea 24 ore cat traieste ovulul)dar am incercat cat de cat sa tin cont de calenedar si de simturi si asa cred ca a fost.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor dar de unde stiti voi cand ati ovulat??? Serios acum .. Eu habar nu am dupe ce v-ati dat seama ?? Sau stiti exact data cand l-ati conceput??

25+ Yannis Andrei

Eu stiu exact cand l-am conceput. Data, ora, loc.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lucia..off iar greturi..sincer imi pare rau ca te confrunti iarasi cu ele

miremia e bn k ai avut pofta de mancare...eu care eram o mancacioasa de knd am ramas gravi......akm de 2 zile nu pap dkt micul dejun si seara knd vine sotul

nicolcris..off a trebuie sa citesc de 2 ori k sa inteleg...muulte cifre si ovule si ovare....lol e bn k esti asa documentata eu nu's

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput