Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele. Am venit regulamentar la schimbul trei (adica la 22 fara ceva) dar n-o sa va plictisesc prea tare azi.

Am avut o zi buna dar din pacate m-a obosit foarte tare ceata din seara asta. O portiune destul de lunga pe autostrada nu se vedea absolut nimic. Am condus foarte incordata pentru ca aveam si un mare aragaz in spate si la un moment dat era sa intru intr-un break nesemnalizat. Imi venea sa cobor la el sa-i apas pe avarii dar m-am linistit ulterior. Nu stiu de ce fac controale sa ai lanturi si cauciucuri de iarna dar cand e ceata lasa pe toata lumea sa mearga. Ce daca nu le merg farurile pe spate? Offff....

In continuare la mine acasa e santier, nu ma deprima pentru ca se vede ce frumos o sa iasa dar parca abia astept sa arate si casuta mea a casa de oameni.

Spor la treaba celor ce maine impart sau se pregatesc pentru onomastici. Si bunica mea imparte dar la mine in bloc desi in majoritate sunt mosi si babe nu prea se omoara. Asa ca coliva... no way.

Felicitari Miremia pentru vesti bune la eco. Si pe adina_bulina o asteptam cu vesti bune.

Am citit tot dar am uitat si nu mai pot sta s-o iau de la capat. Ma duc sa fac un dus si sa ma intind in pat sa-mi treaca afurisitii de carcei.

Va pup si vorbim maine.

Noapte buna!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mariucasara si tu stiii????...la mn dupa calcule iese k l-am fi conceput de ziua sotului

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

cristies sa treaca carceii...pe mn ma apuca nemernicii doar in somn ...se pare k ai vnt la sch 3,dar ai fugit repede somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si eu stiu cand am conceput-o, faceam si teste de ovulatie in perioada aia. Acum ar trebui sa ma uit pe notite sa vad si data exacta. Of, e greu sa fii ....uit de la mana pana la gura...si aveam o memorie de elefant inainte.

Cristies te inteleg perfect cu enervarea pe soferii nebuni. Daca inainte treceam cu vederea, acum ma enervez maxim la volan cand dau peste nesimtiti.Odihna placuta sau somn usor!

Mirela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Si eu stiu cind s-a intimplat 'minunea'. Eram sigura ca nu e nici un 'pericol' fiind cu 4 zile inainte de ziua presupusa a menestruatiei care nu a mai venit.

Greturi nici eu nu mai am, dar de cind cu Halloween-ul pe aici parca nu mai gindesc. Imi sta mintea numai la ciocolata de prin dulap, si asta nu ar fi o problema, dar nu ma opresc doar la a ma gindi la ea, mai si pap

Vine Surpriza

Alina 26+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Miremia, bine ca e totul ok cu bb. Ne rugam la DD sa fie asa pina la sfirsitul sarcinii si dupa ce se nasc.

Lia, imi pare rau ca experimentezi asa devreme contractii. Asculta dr si stai la pat si cu medicamente va fi bine pina la urma.

Fugiti la nani si odihniti-va. Ramin eu sa va veghez somnicul. La mine e doar 2 dupa-amiaza.

Vine Surpriza

Alina 26+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

miremia si eu am devenit o mareee uituca

ce sa mai vad ca aproape toate stiti knd ati conceput bebeii..si baly si miremia...eu sunt mai

baly apropo de cioco..akm am terminat si eu una ..era de pofta k mie nu prea imi place nu prea sunt fan cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor dar de unde stiti voi cand ati ovulat??? Serios acum .. Eu habar nu am dupe ce v-ati dat seama ?? Sau stiti exact data cand l-ati conceput??

25+ Yannis Andrei

Eu stiu exact cand l-am conceput. Data, ora, loc.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Si noi stim cand l-am conceput desi la inceput mi-a fost greu sa cred ca a fost asa uite ca sotul a avut dreptate.

Pupici

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

vin si eu cu noutati de la ECO!!! eu nu mergeam ci pluteam de fericire,lichidul amniotic s-a mai ridicat si e in cantitati normale,bebe e de 664 de grame(nu e grasunel tare da e in norme!!!) a mai facut si un pic Doppler si parca totul e bine,primeste destul oxigen destula papica!!!! si ne-a chemat tocmai peste o luna!!!!!
si am descoperit ceva nou despre ecografistul meu(e un profesional,din vorbe si fapte am auzit) uitandu-ma la zecile de diplome pe care le are pe perete am descoperit una romaneasca, a terminat universitatea de medicina din Craiova!!! nu am mai indraznit sa-l intreb nimic ca e asa el un om tare serios,da m-am simtit si eu asa bine de faptul asta!!!

hai ca scriu si eu intraiurea acu innainte de somn,cer iertare da tare fericita sunt!!!
si la toate doresc fericirea pe care o simt eu azi!!!!!

aaa si uite si o poza aici cu burtica mea de azi!!!!!!adica 25 sapt

25+ Dionisios

baby in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Satulica zici ca ai pus 9 kg? Unde?

bAly eu nu prea mananc cioco dar acum mi-ai facut pofta asa ca am mancat din kinder-ul copilului

Pun si eu poze cu burtoiul meu. Cred ca bat recordurile

http://family.webshots.com/photo/2526438810105220452JUnxCe

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput