Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
vi4i ce mamica fericita si frumoasa! Felicitari pt vestile bune!
satulica tu inca nu stii culoarea caruciorului?
Mirela
27+ 
My_Lady0091 spune:
CE MAI FACETI VOI MAMICI DE PUFULETI....?ASTEPTATI PITICII....VOR VENI...SA DEA DOMNUL SA FIE SANATOSI...SI SA AVETI NASTERI USOARE..

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

miremia spune:
My_lady multumim mult 
, la fel si tie!
Dragut din partea ta ca ne mai vizitezi din cand in cand.
Mirela
27+ 
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Vi4i vin si eu cu noutati de la ECO!!! eu nu mergeam ci pluteam de fericire,lichidul amniotic s-a mai ridicat si e in cantitati normale,bebe e de 664 de grame(nu e grasunel tare da e in norme!!! ) a mai facut si un pic Doppler si parca totul e bine,primeste destul oxigen destula papica!!!! si ne-a chemat tocmai peste o luna!!!!!![]() ![]() si am descoperit ceva nou despre ecografistul meu(e un profesional,din vorbe si fapte am auzit) uitandu-ma la zecile de diplome pe care le are pe perete am descoperit una romaneasca, a terminat universitatea de medicina din Craiova!!! nu am mai indraznit sa-l intreb nimic ca e asa el un om tare serios,da m-am simtit si eu asa bine de faptul asta!!!hai ca scriu si eu intraiurea acu innainte de somn,cer iertare da tare fericita sunt!!! si la toate doresc fericirea pe care o simt eu azi!!!!! ![]() ![]() aaa si uite si o poza aici cu burtica mea de azi!!!!!!adica 25 sapt 25+ Dionisiosbaby in burtica |
ESTI O FATA FFFFF FRUMOASA....DE CURIOZITATE...KTI ANI AI?

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
sagetutza spune:
citat din mesajul lui Vi4i vin si eu cu noutati de la ECO!!! eu nu mergeam ci pluteam de fericire,lichidul amniotic s-a mai ridicat si e in cantitati normale,bebe e de 664 de grame(nu e grasunel tare da e in norme!!! ) a mai facut si un pic Doppler si parca totul e bine,primeste destul oxigen destula papica!!!! si ne-a chemat tocmai peste o luna!!!!!![]() ![]() si am descoperit ceva nou despre ecografistul meu(e un profesional,din vorbe si fapte am auzit) uitandu-ma la zecile de diplome pe care le are pe perete am descoperit una romaneasca, a terminat universitatea de medicina din Craiova!!! nu am mai indraznit sa-l intreb nimic ca e asa el un om tare serios,da m-am simtit si eu asa bine de faptul asta!!!hai ca scriu si eu intraiurea acu innainte de somn,cer iertare da tare fericita sunt!!! si la toate doresc fericirea pe care o simt eu azi!!!!! ![]() ![]() aaa si uite si o poza aici cu burtica mea de azi!!!!!!adica 25 sapt 25+ Dionisiosbaby in burtica |
ma bucur vi4i ca este bine.

29+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
sagetutza spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Satulica zici ca ai pus 9 kg? Unde? bAly eu nu prea mananc cioco dar acum mi-ai facut pofta asa ca am mancat din kinder-ul copilului Pun si eu poze cu burtoiul meu. Cred ca bat recordurile http://family.webshots.com/photo/2526438810105220452JUnxCe Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru |
cred ca te fac mariuca....
29+
Vi4i spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
ESTI O FATA FFFFF FRUMOASA....DE CURIOZITATE...KTI ANI AI? ![]() ![]() A L I N A 36 saptamani MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA ![]() |
mersi!!!!
acum pe 16 noiembrie fac 22 deci inca am 21 de anisori!!!!!
25+
Dionisiosbaby in burtica
sagetutza spune:
Mylady hai ca eram pe la voi pe odisee.
Am zis ca fug la nani.... si m-am laut cu povestile voastre![]()
M-a intrigat monis si abia asteppt completarea....
e ca un fil serial care te lasa cu inima la gura pana la urmatorul episod![]()
Vi4i multi ani inainte, tinerica, tinerica.....
29+
cris_mario spune:
mariucasara intradevar ai o burticutaaaaaa
suuuper
vivi esti foarte frumi.....
felicitari ptr minunatele vesti de la eco

my lady multumim de vizite 

..a.aa si suuperba ai fost la nunta
fetelor miremia,sagetutza o sa incepem un concurs de burtici..care mai de care ![]()
danyelana...oo la tn sotul e cel care a stiut super

Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

nu am mai indraznit sa-l intreb nimic ca e asa el un om tare serios,da m-am simtit si eu asa bine de faptul asta!!!