Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

OHOHOHO Mylady asta da burticanie.... eu deja simt ca plesnesc.... Dar cand ma gandesc ca mai creste ma apuca un pic groaza..

29+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vivi si eu tot 21 am....dar fac 22 la anu'

va pup pe toate si fug la nani k sunt franta

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu stiu cand am ovulat, pentru ca daca de asa multa vreme am vrut bebe, ma monitorizam, imi cunosteam corpul, cand ovulez, imi luam temperatura.....si tot tacamul.....................

si era chiar o zi cand am lucrat pana la 2 noaptea..........cu gandul ca sa nu pierdem momentul, m-am cerut de la lucru, o ora, si am venit acasa, si mi-a zis ca el nu poate face copii la comanda............

eu m-am suparat, desi nu prea aveam motive, ca atatea luni de zile i-am tot zis, acuma trebuie, acuma, si nicodata nu a iesit nimic.............
asa ca de data asta nu m-a mai luat in serios.............

am plecat inapoi la lucru, cu masina, am mers foarte tare, si el se iuta dupa mine................crezand ca nu am sa ma mai intorc...................

asa ca am mai vb intre timp la telefon, si m-a pus sa promit, ca il trezesc cand ajung acasa.........................

asa ca am ajuns acasa la 2 noaptea, m-am spalat, l-am trezit.......si l-am proiectat pe bebe ivan din burtica...............cu ajutorul domnului, desi nici unul din noi nu credea nici macar in vise, ca se va intampla....................

dar se pare ca rezultatul a fost II

multumim lui DD

asa ca de aici tin minte intamplarea conceperii..................

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Bea palpitanat dar suuuper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mdaa.................cris mario...........

nu am sa uit cat traiesc...........

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Da Bea interesant... Nu m-am gandit niciodata. Eu nu stiu cand, era sa zic nu stiu cum. Dar cred ca asta stie toata lumea Lasasem anticonceptionalele de aproape 6 luni dar am tot avut stari de greata cam dupa vreo 2 luni si pana la testul final am facut vreo 6 teste de sarcina... toate negative. Ce era super interesant ca le faceam la 2 saptamani dupa menstruatie deci nu puttea fi vorba sa iasa ceva, dar imi era atat de rau. dupa aceea m-am gandit ca ar putea fi de la fiere pe care cred ca am rascolit-o cand ne-am mutat in casa noua (faceam curatenie cu detergenti putenici in baie si mi s-a facut rau prima data) Asadar cand am facut testul, asta a fost primul facut macar la sfarsitul perioadei de 28 de zile, tati nici nu credea sia sadar si prin umare am mai facut unul.... si a iesit si ala.. si apoi.... TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

vin si eu cu noutati de la ECO!!! eu nu mergeam ci pluteam de fericire,lichidul amniotic s-a mai ridicat si e in cantitati normale,bebe e de 664 de grame(nu e grasunel tare da e in norme!!!) a mai facut si un pic Doppler si parca totul e bine,primeste destul oxigen destula papica!!!! si ne-a chemat tocmai peste o luna!!!!!
si am descoperit ceva nou despre ecografistul meu(e un profesional,din vorbe si fapte am auzit) uitandu-ma la zecile de diplome pe care le are pe perete am descoperit una romaneasca, a terminat universitatea de medicina din Craiova!!! nu am mai indraznit sa-l intreb nimic ca e asa el un om tare serios,da m-am simtit si eu asa bine de faptul asta!!!

hai ca scriu si eu intraiurea acu innainte de somn,cer iertare da tare fericita sunt!!!
si la toate doresc fericirea pe care o simt eu azi!!!!!

aaa si uite si o poza aici cu burtica mea de azi!!!!!!adica 25 sapt

25+ Dionisios

baby in burtica

ESTI O FATA FFFFF FRUMOASA....DE CURIOZITATE...KTI ANI AI?

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

mersi!!!!
acum pe 16 noiembrie fac 22 deci inca am 21 de anisori!!!!!

25+ Dionisios

baby in burtica

ESTI TANARA FATA MEA FRUMOASA....CAM CAT DE TANARA ERA MAMI MEU CD M-A NESCUT PE MINE...
MULT SUCCES IN NOUA VIATA,,,VEI FI O MAMICA TANARA SI FRUMOASA FOC....SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE,PUTERE SI UN BEBE DE CARE SA TE BUCURI

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

hai fetele ca se poate... inca un pic... Ma bag la un capitol nou sau la patutz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mariucasara intradevar ai o burticutaaaaaa suuuper
vivi esti foarte frumi..... felicitari ptr minunatele vesti de la eco
my lady multumim de vizite ..a.aa si suuperba ai fost la nunta

fetelor miremia,sagetutza o sa incepem un concurs de burtici..care mai de care

danyelana...oo la tn sotul e cel care a stiut super

MERCI CRISS...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

hai fetele ca se poate... inca un pic... Ma bag la un capitol nou sau la patutz?

Mai bine la capitol nou ca poate mai avem chef de scris si ne intindem iar pe 22 de pagini.

Mirela 27+

Mergi la inceput