Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Mylady hai ca eram pe la voi pe odisee.
Am zis ca fug la nani.... si m-am laut cu povestile voastre
M-a intrigat monis si abia asteppt completarea....e ca un fil serial care te lasa cu inima la gura pana la urmatorul episod
Vi4i multi ani inainte, tinerica, tinerica.....

29+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

MONIS...DA E O SCUMPA....SI O CURAJOASA...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

ziceam sa ma inscriu la concursul de burtici, dar m-am mai uitat o data pe pozele postate de bea. Cred ca pierd in fata ei. so.... ma mai gandesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

OHOHOHO Mylady asta da burticanie.... eu deja simt ca plesnesc.... Dar cand ma gandesc ca mai creste ma apuca un pic groaza..

ACUM E MULT MAI MARE,,,,AM SA MAI PUN ZILELE ASTEA NISTE POZE...IN COMPLETARE...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

o sa ma bag la capitol nou.
Miremia parca tu vroiai parola? Nu mai stiu exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

o sa ma bag la capitol nou.
Miremia parca tu vroiai parola? Nu mai stiu exact

Eu, da...pt cazuri de forta majora, cand nu e nimeni cu experienta prin preajma.

Mirela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

va invit la un nou capitol, incheiat in ce mai scurt timp sper
hai fetelor ca vad ca se poate..
iata linkulcapitolul 42

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

La mine au revenit greturile. Astazi dupa o ora de mers cu autobuzul am vomitat la coborare.
Voi va mai confruntati cu greturi?

28+

Bebe

Da, mai am si eu greturi in perioada asta. Acum am 27 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

La mine au revenit greturile. Astazi dupa o ora de mers cu autobuzul am vomitat la coborare.
Voi va mai confruntati cu greturi?

28+

Bebe

Eu din pacate am rau de masina, asa ca pentru mine orice calatorie mai lunga se lasa cu greturi

La mine este mai complicat cu socotelile astea cu data conceptiei, pentru ca am avut un ciclu tare neregulat (40-50 zile), asa ca nu pot sti cand am ovulat... Stiu in schimb ca intre 4 si 8 mai a avut loc conceptia (inainte de 4 mai nu am avut contacte neprotejate, iar dupa intervalul asta nu ar mai corespunde cu varsta ecografica), asa ca dupa asta ma iau

mariucasara ce burtica mare ai ; mie tot mi se pare ca nu-i destul de mare burta mea, parca nu mai creste deloc...

in legatura cu somnul... eu nu am insomnii, dar dorm prost noaptea pt ca e foarte cald in dormitor (25 grade) si din pacate nu avem repartitoare la calorifer asa ca ne trezim de vreo 2 ori pe noapte, deschidem geamul cateva minute, dupa aceea asteptam sa termine bebe de mutat mobila prin burtica (asa cum zice tati) si abia dupa vreo 10 minute ma pot chinui si eu sa adorm la loc

Linea negra posedam, dar este destul de discreta, nu se vede foarte tare, iar buricul a inceput si la mine sa iasa in afara

cris_mario si eu tot cu tensiune mica, numai ca am interzis la cafea (o ia inima la galop daca beau mai mult de o gurita)

onitza imi pare rau ca esti racita... eu oscilococcinum iar preventiv, unul pe saptamana si pana acum m-a ferit de belele, desi de vreo doua zile parca ma cam deranjeaza gatul dimineata... sa treaca

26+
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput