Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEIwww.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ate_09 spune:
deliam-ai bagat de tot in ceata...tot n-am inteles care-i treaba cu 4 nume, doua de baieti si doua de fete..
asteptam un
22+
Stefan Codrin
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
andira spune:
Ate - Freedelia nu o sa stie pana la nastere ce are, fetita sau baiat, si de-asta ii trebuie
.
Freedelia - eu as tine-o numai daca ea vrea in mod special. Adica mi se pare ok sa faca ceva - in speta un sport - numai daca ii place ei, altfel in stilul asta eu cred ca as dezvolta o fobie, as lua-o la goana numai cand as auzi de gimnastica.
Mi se pare aiurea sa tipe / urle la copii, face cu ei de pe acum sport de performanta?!?
Esti sigura ca n-a tipat la Jodie numai pt ca erai tu de fata? Nu stiu, eu ma gandesc ca daca asta e modul ei de a-i invata, probabil il aplica cu toata lumea, si e de ajuns o greseala ca sa procedeze la fel si cu ea.
Si la 3 anisori jumatate mi se pare mult prea micuta pentru un astfel de tratament - ma uit la Nati, care e doar cu 3 luni mai mica, si mi se strange inima.
Doar parerea mea.![]()
andira spune:
Oana - la mine nu e neaparat chestia cu foamea, insa mi se face greata cand ma uit cum una ca Ana Maria Strauss (nici macar nu stiu ce invarte, si nici nu ma intereseaza) omoara un om pe trecerea de pietoni, o studenta care avea toata viata inainte, si i se da inchisoare cu suspendare. Adica nimic.
Cand ma uit cum Carmen Paunescu, care omoara o familie intreaga si nenoroceste pe viata un copil de 12 ani (parca atat avea atunci), e "pedepsita" in acelasi fel. Asta e justitia in Romania. Ma gandesc ca Doamne Fereste, putea fi copilul / sotul meu acolo. Si viata lui ar fi valorat 0.
Stiti ca eram eu nemultumita ca vad zilnic copii tinuti pe bancheta din spate, dar fara scaun, cel mult in bratele adultilor. Chiar azi ma uitam, era un Audi A4 langa mine, break, iar in spate un copil cam de 3-4 anisori, la mama lui in brate. Sa nu-mi spuna ca n-au bani de scaun de masina. Dar astia suntem...mai bine riscam viata copilului decat sa ne gandim 5 sec in plus.
A fost un accident super naspa mai demult, pe forumul de motociclisti, cu un motociclist care a venit in viteza prea mare, a derapat, a intrat pe contrasens drept in fata celor care veneau din sens opus, mai exact in fata unuia cu un Touareg.
Ala s-a speriat, a tras de volan si s-a rasturnat pe camp de cateva ori. Soferul avea centura, n-a patit nimic. In schimb, nevasta-sa si copilul care erau in spate au murit amandoi. Nu centura, nu scaun de masina. Si uite asa 4 vieti distruse (si motociclistul a murit, venea cu peste 100 la ora).
Na ca mi-am varsat si eu of-ul, sper ca nu va suparati pe mine.![]()

Rebiana27 spune:
Si eu ma incadrez la categoria "prenumele copilului trebuie sa-mi placa intai mie si apoi altora" si nu mi se par ok criticile, indiferent din partea cui vin.
Freedelia e foarte bine cunoscut sistemul comunist in care au exersat fostele campioane de gimnastica (vb aici de China, Romania, Rusia etc...) si banuiesc ca le-a ramas inoculat acelasi stil.
Nici eu n-as suporta sa tipe cineva la copilul meu, in speta ca practica acel sport din placere si nu neaparat pentru performanta; plus ca e de stiut ca la aceasta varsta a copiilor criticile demonteaza.
Sugerati-i antrenoarei, tu impreuna cu alti parinti nemultumiti din acelasi motiv, sa aiba un stil adecvat varstei copiilor si sa incerce sa-i cunoasca pe fiecare inainte de a lucra cu echipa, pentru ca e necesar sa tratam fiecare copil in functie de particularitati. Continuand asa, e posibil ca Jodie sa nu mai priveasca cu ochi frumosi gimnastica si sa dezvolte o fobie, asa cum spunea Andira.
sa luati decizia inteleapta!
Mami de Luca si
20+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Hai sa va inveselesc nitel cu o chestie haioasa despre emigrarea in Canada, ca tot veni vorba, poate o stiti, ca e veche, dar mie mi se pare tare funny
:
Jurnalul unui emigrant: prima iarna in Canada!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
12. Aug.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ne-am cumparat o casa noua in Canada. Sunt foarte emotionat.
Aici e atat de frumos. Muntii sunt de o splendoare nedescrisa. Abia astept sa ii vad acoperiti de zapada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
14. Oct.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Canada. E cea mai frumoasa tara de pe Pamant.
Frunzele au primit toate acele minunate nuante de culoare galbena si portocalie. M-am plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi.
Sunt atat de gratiosi. Cerbi sunt cele mai frumoase animale.
Cred ca am ajuns in paradis. Iubesc Canada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
11. Nov.
_
Ziua sarbatorii nationale. In curand incepe vanatoarea cerbilor. Nu imi vine sa cred ca cineva poate sa ucida un animal atat de frumos.
Sper ca va ninge in curand. E atat de frumos aici.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
2. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte a nins pentru prima oara. M-am sculat si am vazut ca este alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi. Am iesit afara, am curatat in fata casei si apoi ne-am batut cu bulgari de zapada (eu am castigat).
Cand a trecut masina de curatat zapada am curatat din nou in fata curtii. Tara deosebita. Iubesc Canada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
12. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte a nins iarasi. Masina a curatat zapada din nou. Ne-a blocat intrarea in curte. Aici e splendid.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
19. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte a nins iarasi. N-am putut sa scot masina sa merg la lucru. Aici e intr-adevar foarte frumos numai ca sunt obosit de curatat zapada(lopatarie). Din nou masina aia blestemata.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
22.Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Cacatul asta alb nu s-a oprit toata noaptea. Am bataturi la maini de la lopata si ma doare spatele. Aceasta maimuta cu masina parca se ascunde dupa colt si numai asteapta sa termin de curatat in fata curtii. La naiba.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
25. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Craciun Fericit pe naiba. A nins din nou zapada asta nenorocita. Daca il prind pe homosexualul ala cu masina il omor. Fu.. le ...... ca nu arunca mai multa sare (pt. topit zapada) pe sosele.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
27. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte iarasi zapada. Nu ies de trei zile din casa doar ca dau cu lopata intr-una dupa ce trece masina. Nu pot pleca nicaieri, auto este blocat sub un deal de zapada si mai e si foarte frig pe deasupra. Au spus ca la noapte v a mai cadea inca 30 cm de cacatul asta de zapada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
28. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Prognoza a fost proasta. S-au mai depus 50 cm nu 30 cm. Daca se continua asa nu se va topi pana la vara. Masina de curatat a ramas blocata si maimutoiul a venit la mine sa imi ceara lopata. I-am spus ca am rupt deja 6 curatand rahatul ce mi l-a aruncat in fata curtii. Era cat pe ce sa ii dau in cap cu lopata.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
4. Jan.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Am iesit din casa in sfarsit. M-am dus pana la alimentara sa cumpar de mancare si la intoarcere am lovit un cerb. Auto avariat in valoare de $3000. Bestiile de cerbi trebuie omorate. Sunt peste tot. De ce oare nu i-au omorat vanatorii toamna trecuta?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
& nbsp; 3. Mai
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Am dus masina la mecanic. Incredibil cat de mult a ruginit de la sarea aia nenorocita care se arunca peste tot, tot timpul iernii ca sa topeasca zapada si tot degeaba.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
10. Mai
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ma mut inapoi in Romania. Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trai in Canada asta !!!
Rebiana27 spune:

Mooor... Andira am ras cu lacrimi!!
Mami de Luca si
20+ cu 
andira spune:
Iata si ce va ziceam eu cu Australia, raspunsurile oficialilor pe site-ul AU de turism, sunt absolut geniale
:
These responses to genuine tourist queries were posted on an Australian Tourism Website. The answers were actually published and were the answers of tourist ‘experts’ who either have a great sense of humour or a low tolerance of cretins!
Q: Does it ever get windy in Australia ? I have never seen it rain on TV, how do the plants grow?
A: We import all plants fully grown and then just sit around watching them die.
_
Q: Will I be able to see kangaroos in the street?
A: Depends how much you’ve been drinking.
_
Q: I want to walk from Perth to Sydney – can I follow the railroad tracks?
A: Sure, it’s only three thousand miles, take lots of water.
Q: Are there any ATMs (cash machines) in Australia ? Can you send me a list of them in Brisbane, Cairns, Townsville and Hervey Bay? ( UK)
A: What did your last slave die of?
Q: Can you give me some information about hippo racing in Australia?
A: A-Fri-ca is the big triangle shaped continent south of Europe .
Aus-tra-lia is that big island in the middle of the Pacific which does not
… Oh forget it. Sure, the hippo racing is every Tuesday night in Kings Cross. Come naked.
Q: Which direction is North in Australia?
A: Face south and then turn 180 degrees. Contact us when you get here and we’ll send the rest of the directions.
_
Q: Can I bring cutlery into Australia?
A: Why? Just use your fingers like we do…
Q: Can you send me the Vienna Boys’ Choir schedule?
A: Aus-tri-a is that quaint little country bordering Ger-man-y, which is
Oh forget it. Sure, the Vienna Boys Choir plays every Tuesday night in Kings Cross, straight after the hippo races. Come naked.
Q: Can I wear high heels in Australia? ( UK )
A: You are a British politician, right?
Q: Are there supermarkets in Sydney and is milk available all year round?
A: No, we are a peaceful civilization of vegan hunter/gatherers.
Milk is illegal.
Q: Please send a list of all doctors in Australia who can Dispense rattlesnake serum.
A: Rattlesnakes live in A-meri-ca which is where YOU come from.
All Australian snakes are perfectly harmless, can be safely handled and make good pets.
Q: I have a question about a famous animal in Australia , but I forget its name. It’s a kind of bear and lives in trees.
A: It’s called a Drop Bear. They are so called because they drop out of Gum trees and eat the brains of anyone walking underneath them. You can scare them off by spraying yourself with human urine before you go out walking.
Q: I have developed a new product that is the fountain of youth. Can you tell me where I can sell it in Australia?
A: Anywhere significant numbers of Americans gather.
Q: Do you celebrate Christmas in Australia?
A: Only at Christmas.
Rebiana27 spune:

De-men-ti-a-le!!!!
Mami de Luca si
20+ cu