Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

ia uitati-va la semnatura mea!!
Ce parere aveti de numele ales pt bebe??
Inca nu suntem 100% convinsi ca va ramane in formula asta...mai oscilam la codrin desi mie imi place. Mi-a spus o colega zilele trecuta ca de ce am ales Codrin...ca asta-i nume de haiduc!!!

asteptam un 22+ Stefan Codrin

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Ate, mersi de PM
Sa stii ca nu m-as fi gandit ca ii va place cuva asa de mult Codrin, pentru ca eu de cand -am ales , te-am auzit doar acum pe tine, si Andira mi-a mai zis ca-i place mult..In rest, pe aici umea se uita foarte ciudat cand eu le zic Codrin cu o super incantare

Eu am 2 optiuni:
Codrin Fabian sau
Codrin Martin

Sotu va aege al doiea nume, ca eu l-am ales pe primul

Anca
22+ Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana - si sotul meu tot la faza cu globalizarea s-a gandit cand am ales Irina si Natalia, merg in multe limbi / tari mai circulate (acum, daca se duc in Japonia, treaba lor )
Iar eu inca n-am abandonat ideea cu plecatul din tara, macar pentru 1-2 ani, de-asta si vreau sa-mi iau certificarile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pai Andira acum sincer vorbind, daca tara asta tot merge in directia asta gresita, nu vad ce viitor vor putea avea aici copiii nostri. Eu sunt de parere ca cel mai bine e la tine in tara, dar nici sa mori de foame nu e bine.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Buna fetele! Tin sa ma laud si eu ca mi-am luat rezultatul la analize si sunt bune la fel ca in primul trim. , dar ceva tot a iesit putin sub limita normala si anume hematiile.O fii normal? cand o sa ma duc la control o sa intreb. ATE_09, Stefan imi place f mult era pe lista mea mi-a luat mult pana sa ma decid dk ramane Stefan sau Andrei. Si pe mine ma enerveaza lumea care se baga in seama si isi da cu parerea. Mie mi-au spus mai multi ca dc am ales 2 nume pt baiat ca mai bine e cu unu singur si-mi venea sa le zic : asa sa pui la al tau! , dar nu am vrut sa fiu rea, altii ca dc am pus David, am evreu in fam., ca e nume de evreu si tot asa. Da eu nu stau sa-mi bat capu cu ce zice lumea , mie si sotului ne place ce am ales, restul nu mai conteaza.ELLLA, ce m-ai amuzat cand am citit cum ii canti La multi ani cu pram, pram pram, super tare. OANA, iti zic si eu LA multi ani cu intarziere ca ieri dim cand am intrat eram adormita

Delia13 21+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Am intrat doar sa va spun weekend placut si linistit, cat se poate de cald.
Noi o sa plecam azi, sotul are o zi libera, marsul verde, Mihai in vacanta, deci plecam in capitala unde Mihai poate patina si merge in diverse locuri de distractie. Mai departe nu putem pleca, pentru ca eu inca ma feresc de drumuri lungi, eforturi mari.
Da, aveti dreptate, am trecut de luna a 5-a, e mai bine acum, dar, cum zicea dr. trebuie sa fiu constienta si sa ma feresc. Merci muuuuuult ca sunteti alaturi de mine .
Am vazut poze, budy super dragut, poveste de nastere, superbe toate.
Suntem o gashca tare draguta, fete frumoase, copii superbi, ce mai.
Aaaaa, sa nu uit, felicitari pentru "socrosenia" mare Babyanghel, sa stea acolo pana la termen si sa fiti fericiti .

Gata, trebuie sa plec, va pup pe toate si sa aveti zile placute

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 23+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna faza cu Robin Hood!

Maria 20+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza fetelor, ce bine ca e vineri!

Vio felicitari pt cavaler, sa creasca mare si sanatos!
Oana cu intarziere iti zic si eu La Multi Ani si multa sanatate. si la anul o sa fie si mai mare petrecerea cu noul membru al familiei.
Miria Cristina sai ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa.
Dianami iti urez multa sanatate si un col inchis macar inca 12 saptamani. odihneste-te cat mai mult si fereste-te de efort pe cat posibil.
Babyangel ma bucur ca te simti mai bine si felicitari pt putulica
Ramy sanatate multa tatalui tau! Frumos nume ai ales pt fetita ta.
Lindal merci pt mesaj, intru acusica sa ma uit la poze

fetelor eu is pe nicaieri, cum pot sa intru pe photobucket sa vad pozele? nu stiu nici userul nici parola Care ma ajuta si pe mine please? si daca tot cer ajutorul, cum sa ma trec pe lista principala cu carucior albastru?
va pup pe toate si o zi cat mai buna.

Ina 20

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

ina iti trimit imediat PM cu parolele si iti explic ce si cum e treaba cu photobuchet.
Iar in listuta din fatza de trec eu de indata cu caruciorul albastru!!!

asteptam un 22+ Stefan Codrin

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Ate iti multumesc . si mie imi place Codrin, si nu trebuie sa te iei de ce zic unii si altii. sotul meu si cu mine am decis sa ne hotaram noi asupra numelui si sa il comunicam celorlalti cand se naste copilul, tocmai ca sa evitam toate sugestiile si comentariile celor din jur (incluzand familia).

am uitat sa zic fetelor ca am citit toate povestile voastre de dragoste, mi se pare minunat si toate povestile sunt deosebite. cand o sa apuc o sa o scriu si pe a noastra.
va pe toate.

Ina 20

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Seara buna, fetelor!!!

Nu-mi vine sa cred ca deja a mai trecut o saptamana!!! Parca ieri incepea... Luni avem programare la morfo-fetala, nu am facut asa ceva in sarcinile precedente (nici nu stiu de ce, sincera sa fiu) asa ca sunt curioasa cum o sa fie...

Azi la scoala copiilor a fost Games Day, competitii sportive, au fost invitati si parintii si au participat la jocuri -- am intrebat daca nu au un joc de rostogolit, ca sigur castigam, la cat sunt de rotunda... Daca ati vazut din semnatura mea ce burta aveam la a doua sarcina la varsta asta, apai sa stiti ca acum este MULT mai mare . A fost frumos la jocuri, copiii au avut tot felul de activitati si au primit premii, apoi i-am luat acasa si am dormit toti la pranz ca niste belferi.

Acum seara am mers la gimnascita cu Jodie -- sunt foarte confuza, nu stiu daca sa o las acolo sau nu. Profesoara de gimnastica este o fosta membra a echipei nationale de gimnastica a Chinei. Si stilul ei este foarte strict, adica urla la copii "Nu asa", "Treci inapoi" etc. Ei, io una vad rosu in fata ochilor cand tipa cineva la copilul meu. Pana acum nu a tipat la Jodie, ca vad ca face totul bine si asculta (chiar ii place) dar nu stiu ce sa fac... data trecuta eram asa suparata, ca ma hotarasem sa o retrag, dar am zis ca mai mergem o data si cand vad ce mult ii place nu stiu ce sa fac...

Voi toate aveti nume pentru bebelusii vostri, noi nici macar nu am inceput sa cautam. Si cand ma gandesc ca ne trebuie si de baiat si de fata... La John a fost usor, ca stiam ca pastram numele lu ta-su (el e John Coleman the 4th si John e the 5th). La Jodie, ne trebuia un nume cu J si unul cu C (traditie in familia lui) si pe cel cu C l-am ales usor (Catherine) ca e numele mamei lui si al mamei mele. Dar pana am ales Jodie a trecut un veac. Ei, acum ne trebuie nu unul, cu PATRU nume, 2 de baiat, 2 de fata. Bine macar ca avem restrictia cu J si C, ca altfel nu cred ca o scoteam la capat si ramanea copilul fara nume

Hai ca m-a intins -- dar de acum, ca vine weekendul, nu cred ca mai apuc sa scriu mai mult de cateva randuri pana luni.

V-am pupat!!!

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput