Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

ia uitati-va la semnatura mea!!
Ce parere aveti de numele ales pt bebe??
Inca nu suntem 100% convinsi ca va ramane in formula asta...mai oscilam la codrin desi mie imi place. Mi-a spus o colega zilele trecuta ca de ce am ales Codrin...ca asta-i nume de haiduc!!!

asteptam un 22+ Stefan Codrin

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila
Vreau acasa.... m-am plictisit de toata polologhia de la servici!
vreau in concediu!

Mie-mi spui!!
Plec dimineata la 8 si ajung seara la 7 acasa, de-abia imi ramane timp sa fac putina ordine (daca mai fac si mancare imi ia tot restul serii pana ma culc) si sa stau cu copiii.
Abia astept concediul de Sarbatori... si apoi pe cel de maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor nemtesc sau englezesc ce.o fi nu stiu, dar se potriveste mai bine cu numele de familie care sunt romanesti ambele
oricum i se va spune arturo aici, iar martin la fel, e foarte intalnit in spania ca si ivan, iar leonard al doilea nume al lui ivan e dupa ta.su

ate frumos codrin, deja avem doi codrini:)
babyangel mie imi suna frumos codrin, dar cum sunt obisnuita sa aud lucas des pe aici, cu lucas se asorteaza mai bine martin :)

sa vedeti ieri, vine sotul acasa si m.apuc sa.i zic ca abia astept sa merg la eco pe 17 ca bebe misca foarte mult, stiu ca e bine sa miste dar maine abia fac 19 saptamani totusi, si.i spun misca mult, azi chiar l.am si vazut, la care vad ca se schimba la fata ....cica unde l.am vazut
doamne fereste, pai logic ca am vazut cum se misca burta, dar cum a putut sa.i treaca prin cap ca l.am vazut pe bune nu stiu

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Si eu si eu vreau concediu.

Apropo, cum e cu legea asta noua, se mai aproba, nu se mai aproba? Eu cand am fost la dra de fam imi zicea ca inainte de nastere sunt 63 de zile ,pai eu nu vreau, vreau 84 ca acum.Desi am zis ca merg pana la Craciun, parca imi surade ideea sa stau din 15 dec acasa.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

ia uitati-va la semnatura mea!!
Ce parere aveti de numele ales pt bebe??
Inca nu suntem 100% convinsi ca va ramane in formula asta...mai oscilam la codrin desi mie imi place. Mi-a spus o colega zilele trecuta ca de ce am ales Codrin...ca asta-i nume de haiduc!!!

Spune-i ca te-ai gandit mai bine si are dreptate, o sa-l cheme Robin Hood

Ce treaba au unii? Nu le place, treaba lor , dar comentariile astea strica toata bucuria.
Mie-mi place, asta ii spuneam si lui Babyangel mai devreme.
Sa-l poarte sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

oana eu stiu de 63 de zile inainte si 63 de zile dupa. Dar ti le mai poti imparti in sensul ca pt a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului, trebuie ca dupa nastere sa ai minim 42 de zile de concediu medical.Deci teoretic iti poti lua 84 de zile inainte daca stii exact ziua cand vei naste.
Dar nu prea poti lasa fix 42 de zile...pt ca nu stim exact cand vine bebe, mai devreme sau mai tarziu.Cel mai bine mai tragi un pic pana la 1 ianuarie si apoi ii pupi din mers
andira m-am amuzat teribil la faza cu Robin hood. Si vorba ta...comentariile astea iti cam taie tot elanul la un moment dat.

asteptam un 22+ Stefan Codrin

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:

Spune-i ca te-ai gandit mai bine si are dreptate, o sa-l cheme Robin Hood

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Oana - eu nu stiu nimic, daca s-a aprobat legea respectiva sau in ce stadiu e, dar banuiesc ca inca nu, altfel o publicau.
Eu sincer mi-as dori din tot sufletul sa se prelungeasca concediul de maternitate de la 4 a 6 luni, pentru ca asta inseamna ca iau mai multi bani pe luna decat salariul obisnuit (stiti ca e 85% din brut).
Dar sa vedem, eu ma asteptam sa zica ceva incepand cu 01 ian 2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Babyangel mie mi se pare numele ales de Dayanara mai degraba britanic decat nemtesc! :)

Vreau acasa.... m-am plictisit de toata polologhia de la servici!
vreau in concediu!

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Pai daca te gandesti la King Arthur ..da, dar eu am cunostinte in Germania: 2 de Martin, si un Arthur si de aia mi se par foarte nemtesti

Anca
22+ Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor frumoase nume si lasati gura targului, ca e bebele vostru.
Si eu cand le zic cum il va chema pe bebe fac tot felul de comentarii si eu le-o retez repede:i-am pus nume care sa mearga si in strainatate pentru ca sper sa plece din tara asta de 2 bani

Eu daca vin pana la 1 ian, imi raman 55 de zile pana nasc la termen, iar pe vechea legem-as incadra linistita, asa stau cu stres cu asta noua ca daca nasc mai tarziu de termen, ce fac?!

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput