Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
dianami , tare ma bucur ca esti bine, te cred ca numeri saptamanile, orice zi in burtica e o victorie pt bebe, le numar eu, daramite tu
babyangel felicitari pt cofrag! sa vina codrin sanatos asta e tot ce conteaza
oana cam la ce carucioare v.au ramas ochii in afara de pierre cardin?
rebiana ma bucur ca ti.a folosit parola la capitol nou 
gaby sa stapanesti sanatoasa caruciorul, eu il vad foarte bun si frumos, face parte din preferatele mele mai ales la drumurile de acolo sau pt cine merge la munte
denisa ieri ma ingrijorasem dar cum te.am vazut seara pe yahoo mi.am dat seama ca esti ok 
azi m.am aplecat sa iau ceva dintr.un sertar si.am simtit si auzit cum mi se rupe ceva in spate spre noada, ca un os care trosneste
si m.am speriat ca a semanat cu senzatia de apa rupta pe care am avut.o la prima sarcina, dar nu mi.a curs nici apa nici sange si deja a trecut juma de ora....abia astept sa treaca timpul cum zice si gabyhila ca o iau razna
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Gaby nu am bocit deloc de la inceputul sarcinii, si cred ca am ajuns la limita din cauza hormonilor.
Fetele, ce mai luati pentru raceala in afara de Oscillo, ca vad ca incepe sa ma ia din ce in ce mai tare.
Roxana la pierre cardin am ramas.
Si mie imi pocnesc oasele. Nu iti mai fa atatea griji, incearca sa nu te mai sperii. Sigur totul va fi bine.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
sensibila spune:
Buna burtici !
Am si eu nevoie de niste sfaturi !
Mi-am refacut analizele si tot nasoale au iesit, poate stie u\vreuna din voi sa se dea cu parerea sau poate stiti despre ce e vb !
Hematologie
MCHC 31.7 normal 32 - 36 g/dl
RDW 16.5 normal 11.5 - 14.5 %
PDW 19.4 normal 12 - 16.5 %
WBC 17.00 normal 4.8 - 11 *10^3/mm3
NE 13.30 normal 2.54 - 7.48 *10^3/mm3
NE% 77.8 normal 53 - 68 %
LY% 16.3 normal 25 - 45 %
TGP 36 normal < 35 U/L
T3 1.69 normal 0.58 - 1.59 ng/ml
Le-am trecut numei pe cele care au valori iesite din limite
Multumesc frumos pt eventualele raspunsuri
e in burtica
+22 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
babyangel spune:
Ate, mersi ca m-ai adaugat cu caruciorul corect
.Poate ai timp sa imi trimiti si mie parolele, sa vad si eu poze frumoase![]()
Oana, eu azi ma uit prin oras dupa scaun de masa, ca de pe net stiu ce mode as alege,dar daca gasesc azi unul cu "optiunile" pe care e vreau , il cumpar![]()
De raceala , eu am luat paracetamol dimineata si seara, si ceai cu lamaie pana la refuz
..si acuma sunt cu ceaiul..deja a 2-a cana!
Andira, dayanara, samaria
...am intrat si eu in clubul soacrelor mari si sant foarte mandra
Gaby, nu numnai ca am stat in casa, dar 1 zi si jumate nu m-am putut ridica din pat...Nici acum nu sant total refacuta, dar de ieri nu mai stau in pat
dayanara , am vazut ca ai schimbat putin numele: din Arturo, in Arthur Martin...foarte nemtesc pentru Spania, dar foarte frumoase..ambele erau si pe lista mea..la Martin inca ma gandesc![]()
Anca
22+
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
andira spune:
Babyangel - erai deja acolo, numai ca acum esti la dublu ![]()
Codrin imi place f mult.![]()
Sanatate!
Rebiana27 spune:
Dianami m-am bucurat mult sa citesc ca esti mai bine! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa te bucuri de toti cei trei copiii. 
Ate ce-om fi avand in ultimul timp? Si eu am vomitat alaltaieri in cateva ture; ieri doar mi-a fost rau... sa vedem azi cum o fi!
sa treaca si la tine
Anca felicitari pentru baietel! (am senzatia ca ma voi alatura grupului de soacre mari... nu stiu ce-mi da senzatia asta dar......)
Oana sanatate grabnica!
Incearca cu paracetamol si mult ceai cu lamaie!
Roxana sigur ne sunt si oasele mai sensibile de-acum. Sunt sigura ca nu a fost nimic in neregula! 
Sensibila nu ma pricep la interpretat analize. Da fuguta cu ele la dr de familie; el trebuie sa te lumineze!!
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ate_09 spune:
trimis PM babyangel
Rebiana nu stiu ce sa mai zic...poate nu place bebelusilor ce mancam uneori si de-aia ne mai certam cu baia.
Azi sunt putin mai bine...ma tot gandesc ce sa mananc, ca n-am nimic la mine.
Multa sanatate si tie!
asteptam un
22+
Stefan Codrin
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
GabyHila spune:
Babyangel mie mi se pare numele ales de Dayanara mai degraba britanic decat nemtesc! :)
Vreau acasa.... m-am plictisit de toata polologhia de la servici!
vreau in concediu!
Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Babyangel mie mi se pare numele ales de Dayanara mai degraba britanic decat nemtesc! :) Vreau acasa.... m-am plictisit de toata polologhia de la servici! vreau in concediu! Fetita mamei de 24 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
Si eu vreau acasa.....si eu vreau concediu!!!!!
OOOhhhh abia astept luna ianuarie sa termin cu venitul la birou. Tot faceam eu pe viteaza sa mai vin vreo 2 saptamani in ianuarie dar m-am razgandit. Vreau sa stau acasa la caldurica..sa nu mai aud telefoane zornaind intruna, hartii...situatii etc etc.
asteptam un
22+
Stefan Codrin Doamne ajuta!

Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''