Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata fetelor,

Uite ca am inviat si eu dupa cateva zile de viroza urata
Nu am avut gripa , dat a fost asa o viroza cu dureri puternice de gat , dureri de cap si acum la final..nas infundat

Apropos, sa va zic cum am scapat de dureri de gat: gargara cu miere, otet de mere, propois si apa caduta Toate amestecate au dat un coctail pe cinste...si intr-o zi si o noapte de facut gargara tot a 2 ore, mi-a trecut

Nu am recuperat capitou trecut pentru ca inca nu ma simt in stare sa acord atentie atator pagini..dar imi revin in weekend

In ata ordine de idei, vreau sa va zic ca baiatul meu a ramas baiat de data astaMi-a zis medicu ca 100% , fara nici un dubiu voi avea un baiete Asa ca rog fetele care se pricep sa modifice pe prima pagina culoarea caruciorului meu, si uite ca dau un pupic si o floricica

Aaa, si bebe meu nu se dezminte....ce credeti ca facea in timpl ecografiei??? DORMEA!

Anca
22+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ate imi pare rau ca ai tras asa urat ieri. Pupici sa treaca starea nasoala.

Anca felicitari pentru ca in sfarsit stii sigur ca e baiat.

Si pe mine incepe sa ma ia raceala. Ma ustura nasul si ochii. Luat Oscillo, sper sa isi faca efectul.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Anca fericitari pt baietel. O sa fie unul la moda cu hainute roz.

Denisa, 18 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am schimbat si semnaturica si acuma vreau sa le zic Oanei si fetitei Damiana. Sa fiti fericite , sanatoase si sa mancati si pentru mine o felie de tortulet..

Honey, daca va purta roz, va purta haine de baietei culoarea roz...astea de fetite le dau!
Chiar azi m-am programat la cumparaturi..nu multe, dar trebuie sa-mi satisfac si aceasta pofta!

Anca
22+ Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Am schimbat si semnaturica si acuma vreau sa le zic Oanei si fetitei Damiana. Sa fiti fericite , sanatoase si sa mancati si pentru mine o felie de tortulet..

Anca
22+ Codrin
si mami de Lucas

Gata babyangel te-am trecut in randul soacrelor mari!!!!!

asteptam un 22+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca si eu am pofta de niste cumparaturi.
Abia asteptam sa vedem maine de carut.

Apropo fetelor, si-a luat careva pana la urma Carutul de la Chicco din oferta?

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

'Neatza!

Fetelor,cel mai tare ma bucur sa vad ca body-ul de bebe a avut efectul scontat,adica v-a facut sa zambiti!
Va multumesc pentru urarile de bine,Rebiana,Dayanara,Ancaiary,Atb,Alina,Oana(sper ca nu am uitat pe nimeni,daca da,iertati-mi neuronul)!Sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si sa avem toate sarcini la termen,nasteri usoare si bebelashi sanatosi,ca hainute cu mesaje haioase se gasesc!
De fapt,ochisem acest gen de body-uri inca de acum vreun an,ca bineinteles ca nu au aparut in fundatura asta de lume decat la 100 de ani dupa lumea civilizata...si radeam cu sotul de mesajele haioase.Acum ne-am nimerit in magazin si ne-am amintit de ele,ca de folosit,tot nu-l vom putea folosi dupa nastere,ca e marisor(cam pentru 6 luni e marimea).Sotul a fost cu ideea sa il punem la expozitie,langa tabloul lui Sam,pana cand va fi si mutrisoara2 inramata

Rebiana:multumesc de piesa,foarte romantica si peisajele,de vis...

Selina:uf,ce bine ca esti bine,nu te mai forta,las-o mai moale,asculta sfatul doctorului!

Dianami:ai grija de tine si de burticutza,sa fii bine!

Corimami:sa-ti traiasca aniversatii weekend-ului!Si bafta la alesul cadourilor!

Amca:felicitari pentru baiat,te temi ca vei fi soacra-mare la patrat,ca mine si Dayanara si multe alte fete?
Bun venit in clubul nostru,cum mai ziceam:pana vei fi socrosenie,esti mamica de doi baietei minunati!Si asta e un lucru minunat!
Bine ca ti-ai revenit cu raceala!

Maria 20+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Babyangel - felicitari pentru baietel, sa vina sanatos!

Ioanact, Oana, Dianami - multumesc pentru raspunsuri!

Oana - in sfarsit cineva care a luat Arefam, m-am mai linistit un pic

Dianami - inseamna ca tot din cauza placentei ma acreste si pe mine dr cu Utrogestanul, si a mea e tot jos inserata. Ma duc diseara sa vad daca a mai "migrat" nitel.
Sanatate!

N-am reusit sa vad body-ul, ca nu stiu ce nu merge, ori user-ul, ori parola, dar mie imi aduceti aminte de inscriptia aia cu "all daddy wanted..." , banuiesc ca o stiti . Mie mi se pare haioasa, si ma distreaza de fiecare data, desi nu toata lumea o apreciaza (fiecare are simtului umorului in felul lui).
Adevarul e ca eu nu as pune-o pe tricoul copilului meu, dar ma amuza sa o vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Hai ca am si eu ceva vreme astazi sa scriu!
Pt fetele care vor mesaje haioase pe lucurile de bebe, sa stiti ca sunt firme care fac imprimari. pe la noi prin Mall sunt rveo 2 standuri care imprima ce vrei pe tricou sau orice duci! asa ca puteti cumpara de culoarea care vreti si mergeti cu textul la imprimare!

Eu am tras o spaima ieri... nu o mai simteam pe bebelina de vreo 36 de ore si m-au apucat transpiratiile si gandurile ca e ceva in neregula! nevrand sa ma duc la spital din cauza de AH1N1 am fugit la un ecograf si Veronica mea e ok si doarme de mama focului! mi-au trecut stresurile!

Am vazut aseara pe TVR1 ca o metoda buna de prevenire ar fi gargara cu sare grunjoasa in apa calduta! mi s-a parut f buna ideea si o pun repede in practica! am un stres in schimb cu dezinfectatul mainilor. am impresia ca m-as putea spala cu orice si nu trece! am zis ca il rog pe dentistul meu sa imi comanda solutie din aia de folosesc ei pt dezinfectat:)

Ma strange burta destul de des dar nu cred a fi contractii! ma mananca pielea burtii si sfarcurile de imi vine sa le musc dau cu crema de zor si ma lasa!

Oana lasa nu fii suparata! o sa isi aduca ei aminte de ziua lui bebe o sa vezi:) scorpiuta asa deprimata.... ia hai sus cu spiritul ca te cert imediat!

Ellanik mai giugiulesti tu la sot? eu ma agit toata daca il doare ceva!

Fetelor m-am hotarat in privinta caruciorului! mi-am luat gandul de la Stokke din teme de buget si ca am putea cumpara multe altele de banii aia! gasisem o tipa in Romania cu unul second care arata foarte bine dar tot scump mi s-a parut! cercetand saptamani intregi si cu ajutorul lui Dayanara am gasit un Mutsy Urban Rider in Germania. http://community.webshots.com/album/575407114AWrsEc poze aici! pe acelasi site am gasit si scaun de masina cu baza isofix de un an de zile cu 120 de euro mai ieftin decat ala nou! cine are ceva interes pt asa ceva sa imi dea un PM si furnizez info!

Mi-as dori sa gasesc sa cumpar de undeva niste body`uri de luat peste crosetate! albe si dragalase din materiale moi! ati vazut pe undeva sau stiti pe cineva care croseteaza?

cum mai stati cu somnul? eu am inceput tot mai tare sa ma invart de pe o parte pe alta si sa bag nesomnuri.... dr zice ceai de tei!:)

Kossir cum iti mai e gandul ca faci fetita?

Atb am citit povestea nasterii. frumos. parca nasteri fara probleme ca a ta mai imi dau putin curaj sa ma gandesc la o nastere normala!

Babyangel ai stat in casa cu raceala?

Ate_09 lasa ca ai scapat de rau! si eu am varsat acum 2 zile tot laptele la care poftisem o noapte intreaga! pe cat de repede l-am baut .... inapoi scos! fata de cum era in primele luni... o vomitatura e parfum:))

va pup fetele.. pe mai tarziu:)

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetelor,
Multumesc mult de tot pentru urarile de sanatate adresate tatalui meu, sper si eu sa fie bine, numai timpul ne poate spune. Oricum, un pentru fiecare. Si daca nu era povestea asta cu gripa, tot n-as fi putut sa merg la el la spital,pentru ca inca nu am voie sa-mi parasesc patul...

Felicitari fetelor care au aflat culorile carucioarelor, sanatate multa si bebe la termen .

Daca va rog, iomi trimiteti si mie parolele? Eu chiar nu stiu nici una Please

Va pup pe toate, sa aveti o zi buna

Ramona, 21+ Briana-Maria

Mergi la inceput