Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
bordeancavio spune:
atb, merici mult. ne-am gandit si la nume, asa, orientativ nu e stabilit. am cazut de acord, amandoi, fiecare avea unele idei, la Tudor Cristian. momentan vedem daca ne obisnuim cu el si ramane sau ne mai vin idei. mie imi suna bine. in fine, eu abia ma obisnuiesc cu ideea ca e baiat, dupa aia va fi mai usor cred.
diana, multa saanate, ma bucur ca esti bine tu si bebe, sa dea DD sa fie bine si in continuare.
corimami, felicitari ca e totul ok la control, si distractie placuta in weekend, o sa ai ce sarbatorii!!!
denisa, merci frumos de felicitari. nu stiu cum isi dau unii seama, ca ai avea fetita sau baietel, dar mi s-a mai zis, chiar cand nu eram insarcinata ca o sa am baiat. intuitia asta feminina, nu?? oricum, ma uit si eu acum la hainute de baietei, ce sa fac, azi am luat un set de bavetele cu zilele saptamanii, dar pe galben si verde, ca erau mai dragute asa. oricum roz e exclus....
mai ma inspir si eu dupa ce iei tu, ca sunt tare dragute.
ate, tinem pumnii maine la morfo, sa fie bebele ok, si sa stai linistita dupa. sa ne zici cum a fost.
anca, bravo pt baitel, sa fie sanatos si voios. deci baiat ramane, clar!si fara roz....deh, le innoiesti cu altele bleu.
oana, eu am fost sa vad carutul cicco la oferta. nu-l mai vazusem decat pe net, si nu ne-am hotarat la el nici eu nici sotul. nus de ce, nu ne-a placut, si cum nu ne grabim si mai vrem sa vedem modele, sa mai cautam am zis pas. daca iti place merita la oferta, am vazut si in carrefour, daca nu, mai cauta. noi vrem sa mergem la Baby Expo la sfarsitul lunii si mai vedem pe acolo.
dayanara, of... si cu sperieturile astea. imi pare rau. dar, bine ca n-a fost nimic. si pe mine ma doare spre noada cand stau mult pe scaun. dar nu mi-a troznit. mai am si dureri de spate, ieri ma luase ca un junghi intr-o parte de abia ma miscam, bine ca a trecut.
ai grija de tine.
delia, foarte bine le zici cu numele. nu stiu de ce toata lumea se simte sa comenteze. daca n-ai ales nume, pai de ce nu-i zici...??? parca eu am nevoie de ei sa aleaga nume. sau daca ai ales, de ce ala si nu alalat si tot asa. ce treaba au ei?? chiar ma enerveaza astfel de comentarii aiurea.
ina, mercic
te asteptam cu povestea de dragoste, sa ne mai binedispunem.
fredelia, bafta la cautat nume, mai greu ce sa zic... dar va vine voua inspiratia. faceti mai multe combinatii si... o iesi ceva!!!
vio asteptand pe bebe
15+ 
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
selina-d spune:
si eu toata lumea
Andira super misto - m-am spart de ras.
Eu ma simt OK, doar ceva dureri usoare de burtica, dar stau azi cuminte. Am dus doar copilul la gradi si l-am adus - azi a fost prima zi cand a stat un pic singur, dar nici nu a bagat dea seama ca nu sunt in zona ca era ocupat sa se joace.
Weekend placut 
Mami
17+ si Victor (31.08.2007)
andira spune:
Dragelor, ma bucur ca v-au placut, saptamana viitoare le caut si pe cele cu raspunsurile celor din turnul de control, sunt super tari ![]()
Va las, plec de la servici si ma duc sa-l acresc pe dr meu
, sa-mi spuna cum se prezinta colul - sper sa aiba lungimea regulamentara, si apoi ma duc sa-mi iau copiii.
Probabil mai intru maine - am program de tuns copiii, mers la joaca si facut placinte tataresti - o sa va spun cum mi-au iesit ![]()
Va 
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Dragelor, ma bucur ca v-au placut, saptamana viitoare le caut si pe cele cu raspunsurile celor din turnul de control, sunt super tari Va las, plec de la servici si ma duc sa-l acresc pe dr meu Probabil mai intru maine - am program de tuns copiii, mers la joaca si facut placinte tataresti - o sa va spun cum mi-au iesit Va ![]() |
Bafta la dr! Sa fie colul lung si inchis!!
Sa scrii si reteta la placinte.. n-are haz sa ne zici doar ca e buna!

Eu m-am programat la dr abia saptamana viitoare; in acest week-end mi-as fi dorit dar are concediu. M-am programat si la morfofetala, pe 26 noiembrie (voi avea 23 de saptamani..) asadar luna aceasta e "aglomerata". Doamne ajuta sa fie vesti bune!!

Fetele care n-ati mai scris, ce faceti???
Andra cum mai esti?? Cum e colul?? Doamne ajuta-ti sa fie bine!!

Stefanna hai mai treci pe-aici... sa ne zici ca esti ok si ca nu-s iernile canadiene asa de crunte cum ne-a amuzat postarea Andirei.
oanka ce-ti mai face fetita din burtica??
Ramy sanatate tatalui!!

sensibila te-ai mai lamurit cu analizele?
ioanaa28 unde-ai disparut?
Nu mai strig prezenta insa mi-ar placea sa stiu ca toate fetele inscrise la aceasta odisee se bucura de sarcini frumoase si fara probleme (sau fara mari probleme).
tuturor!Mami de Luca si
20+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
monis5 spune:
URGENT - va rog din suflet sa o ajutati pe colega noastra de odisee Lacramioara2 cu o programare la echo la Dr. Herghelegiu. Cine este dispus sa cedeze programarea sau o poate ajuta altfel sa ajunga la dr. - va rog PM user Lacramioara2.
Multumim 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Erina spune:
Buna seara! Daca ma citit am zis sa las si un mesaj! Felicitari pentru carucioare mamici!!!
Delia si pe fratiorul Dariei il va chema tot David! Nu ii baga in seama pe cei care comenteaza in necunostinta de cauza.
Uite aici o biografie: http://books.google.ro/books?id=WHY7q1u8mP4C&dq=King+David&printsec=frontcover&source=bl&ots=9WRmw555oA&sig=YoAgZsR_jZkIpjMyIDzIvQtXID0&hl=ro&ei=8kH0SrvXOdyLsAaZ4qnZAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=17&ved=0CEkQ6AEwEA#v=onepage&q=&f=false
Bordeiancavio foarte frumoase numele alese! Il va chema ca pe baietelul Yaiei
care este un frumos si un vorbaret istet!!!
Sensibila, cel mai bine sa mergi la un medic pentru interpretarea rezultatelor!
Va doresc tuturor
un week-end frumos!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
sensibila eu vad ca valorile sunt normale, chiar un pic alterate dar asta e normal in sarcina, cum spun fetele mai bine intrebi medicul
andira bafta la medic!
freedelia, daca tu stii ca vei sta cu ea acolo asa incat sa nu poata sa tipe la ea e ok, poate se plictiseste pana la urma si nu mai vrea ea sa mearga, dar in nici.un caz lasata singura ca sigur va primi acelasi tratament
va dati seama ce.am patit noi cand am spus ca.l va chema ivan?:)))
din romania, ca aici e un nume des intalnit, spuneam il va chema ivan si mi se raspundea: hai mai zi , ca eu te intreb serios...si tot asa
doar ca pe mine ma doare undeva de parerile lor, cu cat imi spun ceva cu atat fac pe dos
le spuneam ca sa zica merci ca.l cheama ivan, daca ma va durea nasterea ii voi pune stan!
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Am ajuns si eu acasa .
L-am plimbat pe bebe toata ziua. Se vedem daca ii place. Dupa ziua de ieri facea tumbe prin burta. Poate il conving si azi sa faca la fel.
Ma bucur ca vine weekend-ul si am timp sa lenevesc.
Am luat oferte pt termopane, ramane in weekend sa ne hotaram de care vrem si sa semnam contractul luni.
Luni o iau de la capat, ma duc cu Honey la doctor. Macar sa gasesc cauza si tratamentul care trebuie
.
Am trecut prin Kaufland sa platesc o factura de Apa nova si sa iau ceva fructe si am iesit din magazin cu 3 ghivece de suculente ( Im Happy![]()
![]()
), 2 ciocolate milka ( aia editie de iarna cu pudding de vanilie e beton
) si un set de stelute fosforescente de pus pe tavan ( o sa fie tot tavanul numai stelute in curand)si fara urma de fructe...
Ma duc sa studiez plantutele, sa le mut in ghivece noi si sa caut mai multe informatii pe net despre ele.
Revin...
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
briza_marii spune:
Rebiana mersi mult de parole
Eu sunt ![]()
, inca nu imi revin. Am fost azi la dr la clinica unde merg de obicei (v-am zis ca data trecuta m-a consultat de urgenta la CFR 2 cu un ecograf mai vechi)..O sa avem un baiat..Nu imi venea sa cred ochilor..dar din pacate e adevarat, dr mi-a arat f clar, o ditamai putzulica sculata, parca dinadins ca sa vada si ma-sa ca e baiat si nu fetita. In astea 4 luni nici macar o clipa nu m-am gandit ca ar putea fi baiat, mai ales ca dupa toate calendarele si metodele babesti, toata lumea zicea ca mine, ca e fetita....
nici macar nu m-am gandit la un nume de baietel....Si asta nu e tot: mi-a zis dr ca, colul meu are tendinta de deschidere si ca, mai mult ca sigur voi naste inainte de termen. Mi-a zis sa stau cat mai mult in pat, si sa continuu cu MagneB6.
Ai mei parinti si bunici sunt in culmea fericirii (v-am zis ca noi suntem 3 fete, mama are si ea tot sora). Va dati seama ce urlau de bucurie ca in sf o sa fie si o putza..numai eu vroiam o fetita cu codite....
Asta e..sper sa ma obisnuiesc cat mai repede cu ideea ca e baietel si sa incepem sa cautam si un nume
17+