Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
Rebiana27 spune:
Denisa clar inimioarele si Cupidonii de la Quelle nu-i lipesti pe tavan alaturi de stelute ci pe perete; insa cred ca ar fi mai potrivit unei camere de fetita, nu de baietel... however, mie mi-au placut, poate voi cumpara atunci cand voi decide unde sa le aplic.
Mami de Luca si
20+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Am zis ca revin, dar dupa masa a mers un somn bun.![]()
Sa incerc sa recuperez de ieri de cand nu am mai scris.
Briza si eu mi-am dorit ff mult fetita, nici nu ma inchipuiam mama de baiat, dar de cand am aflat imi place tare tare mult ideea, am inceput sa ii analizez pe toti foarte atent si nu regret o clipa ca o sa fiu soacra mare.
Singurul incovenient pe care il vad,e la hainute unde 70% sunt pentru fetite, dar si pentru baietei gasesti tare tare frumoase.
Ella nu ai mai aparut cu pozele. Vrem sa vedem ce ai luat.
Buna ideea cu AMR, mie mi-e cam teama sa contorizez ca mai e putin.![]()
Adriana eu nu pot fi obiectiva la nume, pentru ca al meu sot e Alin, deci clar aleg Denis Alin.![]()
Irina acu doua seri ma uitam la gleznele mele si am observat ca nu mai sunt chiar de "gazela"
si nu mi-a venit a crede. Eu nu stiu ce sa ma fac cu sarea, ca manac destul de sarat.![]()
Mihaela capu sus mamico.Hormonii bata-i vina.
Andra off, chiar ma gandeam de ce nu intri sa ne spui ce ai facut la dr. Ma bucur ca ai facut cerclaj, sigur va fi bine si bebe va veni la termen.
Rebiana si la mine s-au cam intors greturile si nu prea imi plac, ca eu am avut doar pana in sapt 10 si nu vreau sa revina acum.
Esti o graviduta frumusica foc. Sexy mama.
Miruna bine ai venit printre noi.
(mi se pare tare cunoscut nick-ul tau, dar nu stiu de unde, mama lui de neuron
)
Ma bucur ca v-a placut carutul. Si noi suntem tare incantati.
Denisa off barbatii, oare daca ii explici ca iti e greu singurica acum?! Pe mine ma ajuta enorm sotul, si chiar daca mai zice el una alta, mereu e langa mine. Trebuie cumva responsabilizati de pe acum, pentru ca totusi primele luni dupa nastere vor fi grele, si cum noi vom fi singuri, trebuie sa ma ajute.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Intru si eu dupa 1000 de ani, dar am avut o stare mai nasoala ultimele zile si, in plus, chiar daca n-au fost multi invitati, ziua Damianei m-a solicitat destul de mult.
Multumesc mult fetelor care ne-au urat La multi ani! si va dorim si voua la fel.

Astazi am mers la ecografie, la dr. Albu. Aveam programarea la ora 9.30, dar am intrat la 12.00, asa ca, tot tarziu am ajuns acasa.
Bebe a baiat sigur. Era cumintel si doar sughitea din cand in cand.
L-a invartit pe toate partile si l-a masurat, a iesit si Dublul Test si toate sunt ok.
Cu numele, insa, nu m-am hotarat inca ne mai gandim.![]()
Mie mi-a dat Centrum Materna si Calciu Sandoz sa iau si urmeaza sa ne mai vedem peste 4 saptamani, adica la inceputul lui decembrie. Sper sa nu apara vreo incurcatura pentru ca atunci si sotul este plecat in turneu si-mi va fi mai greu singura.
L-am intrebat daca pot sa-mi fac vaccinul antigripal si mi-a zis ca da, dar mie parca mi-e nutel frica.
Poate il voi face pana la urma, ca nu-i bine nici s-o tin numai cu jene in gat si nas infundat.
Damiana are toane. Cand e cuminte si ascultatoare si dulce, cand e incapatanata si ma rog 1000 de ani de ea ca sa faca un lucru. Am petrecut frumos de ziua ei, dar obosisem la un moment dat destul de tare.
Cristina +14
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
MIRUNA - Bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
ANDRA - Imi pare rau ca a trebuit sa intervina doctorul cu cerclaj, dar daca e mai sigur, asta conteaza pentru bebe.
OANA - Este intr-adevar frumos carutul. Sa-l stapaniti sanatosi si frumosi!
REBIANA - Esti o frumoasa!
Mamaaaa, ce ma fac, ca eu am burta ta acum ala 15 saptamani!!
O sa fiu o balena!!
Nu mai stiu....
vroiam sa mai scriu, dar am uitat cui si ce.

la fete si mai intru eu.![]()
Cristina +15
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ellanik spune:
Miria felicitari pt baietel.
Oana mi-a placut mult caruciorul.Sa-l foloseasca bebe sanatos.
Am pus pozele.
cu
George-Theodor
AMR 17 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
briza_marii spune:
Stiu mai fetelor ca baietii sunt mamosi, si sunt convinsa ca dupa ce vine o sa fie tare iubit. Dar, cum va spuneam, eu provin dintr-o familie de fete, si asa de mult imi place cand de sarbatori ne strangem cu toatele (bunica, matusa, mama, surori) facem mancare, curatenie impreuna....si bine inteles ca ne turuie gura intr-una. Mereu m-am gandit ca peste ani asa va fi si la mine cu fiica mea. De asta ma doare ca nu o sa fie fetita!
Andrama bucur pt tine ca ai trecut destul de usor peste cerclaj. Cum si eu sunt cu colul cu tendinte de deschidere, tot stau cu teama ca si eu voi ajunge la cerclaj. Sanatate multa!
De cateva zile tot imi caut o masuta pt laptop ca sa mai lucrez si de acasa din pat, si nu gasesc pe nicaieri. Am vazut in catalogul de la Ikea dar cand am fost acolo mi-au zis ca nu mai au, si or sa aduca abia cam peste 2 luni. Ati vazut pe undeva???
Oana superb e carutul tau..dar parca mie teama sa intreb cat a costat
. Sa il stapaniti sanatosi
18+
oanaiacovita spune:
Miria pupici Damianei. Nu ne arati poze de la petrecere?
Ella m-am topit toata cu ce lucrusoare ai luat.
Toate sunt extraordinare, iar burtica pictata e superrrr.
Urmatoarea sedinta foto va fi la fel si la noi.![]()

Oana
24+
Erick Nicholas
Bebe mic 
ellanik spune:
Miruna ne stim de la fiv cumva?Bun venit la noi!
Briza_marii hai, nu mai suparatica.Soacra mea isi dorea fetita si cand au apucat-o durerile facerii s-a rugat la Dumnezeu sa fie baiat ca sa nu treaca prin dureri de genul asta.
cu
George-Theodor
AMR 17 saptamani !!!
ellanik spune:
Oana si eu le scot din dulap, le intind,la mangai, le pup ,le impachetez la loc si le bag si maine iar si uite -asa.Iar in magazine ma decid foarte greu.Salopeta aceea portocalie are un puiuc pe ea.Azi am luat-o si cand treceam pe langa standul respectiv era iesita din randul celorlalte(nu era asezata bine la loc) si avea puiucul afara .Bineinteles ca amandoi am vazut-o si ne-am infipt la ea.Cand am vazut marimea 56 am si luat-o.Sunt asa mici si dragalase!!!Oana tu cat ai dat pe carut .E tare finut!
cu
George-Theodor
AMR 17 saptamani !!!
oanaiacovita spune:
Briza a fost 1400 de lei cartul.![]()
Si o sa iti aduca baiatul nora acasa sa barfiti si voi ca intre fete. Sau poate bebe2 va fi fata.
Oana
24+
Erick Nicholas
Bebe mic