Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
andra_s spune:
rebiana esti o mamica deosebita, asa mumoasa si finuta, iar burtica te face sublima 

miruna bine ai venit in gasca noastra, sa ne stai alaturi pana la 40 de sapt.
oana f fain carutul, sa-l stapaneasca sanatos Erick! Imi place f mult, este accesorizat cu tot ce trebuie, inspirata alegere. 
POZE
23+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
anca_iary spune:
mihaelagrosan sunt multe mamici care au starea asta de discomfort pana cand nasc. Asa ca nu te ingrijora
Rebiana ti-am mai spus ca esti scumpa
foarte faina poza!
Miruna79 uite o
si bine ai venit la noi
sarcina usoara si la termen iti doresc
Andra imi pare rau ca atrebuit sa faci cerclaj, insa orice sacrificiu merita ca sa fie bebe bine. Te
,multa sanatate 
oanaiacovita
foarte frumos carutul
sa-l stapaniti sanatosi!
anca
19+
Deyan si
Karla Maria 20.08.2003
http://picasaweb.google.com/teokarla03
Rebiana27 spune:
Andra, Anca va pupacesc si va multumesc pentru cuvintele frumoase!! 

Andra, sa ne traiasca burticile cerclate si sa ducem sarcinile la termen! Ce recomandari ai primit de la dr... sau ce interdictii?
Mami de Luca si
20+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Andira ce-a zis doctorul, cum e colul? Stiu ca ai ceva activitate astazi dar poate intri sa spui ca e totul in regula! 
Mami de Luca si
20+ cu 
honeybaby spune:
Salutare!!
Andra- ma bucur ca a fost ok la Giulesti ca ca tu esti bine
. Sper ca totusi sa nu fie asa nasol la nasteri. Nu am pretentia de vorbe dulci si stangeri in brate, oricum nu sunt genul. Vreau doar profesionalism.
.
Samaria- da Honey e foarte sensibila. Acum infectia tot revine pt ca nu reusesc sa gasesc antibioticul potrivit. I-am facut urocultura la uman, ca la veterinar nu sunt kit-uri

si asa sper sa gasim ceva potrivit pt ea. Mai ia si ceva homeopat pt catei tot pt infectie.
Luni mergem iar la eco si la facut inca doua analize.
Oana imi place mult carutul. Imi place si culoare si modelul. Sa-l stapaneasca sanatos bebe.
Rebiana- Esti sexy
. Pai cum daca spunem noi ca esti slaba crezi si tu??!! Sa nu-mi spui ca tu te vezi grasa ?
La nume nu-mi dau cu parerea pt ca nu am nici o inspiratie in momentul asta
Azi am reusit sa semnam contractul pt termopane
.
Cum nu putea sa fie totul roz, m-am certat cu sotul ,pt ca lui i se pare normal sa se relaxeze in weekend si sa nu faca nimic iar eu sa ma ocup de tot. La casa chiar nu ma pricep la toate datele tehnice, gen burlane, tencuiala pe pereti etc

...
Asa ca am ramas singura acasa, sotul a plecat la munca. Eu cred ca ma apuc sa fac curat ca maine sunt plecata si luni vin cei cu geamurile si usile sa iau masuri.
Scuze ca m-am plans la voi...
Va doresc un weekend placut si vesel.
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Rebiana- Esti sexy . Pai cum daca spunem noi ca esti slaba crezi si tu??!! Sa nu-mi spui ca tu te vezi grasa ? |
.. uneori zic ca sunt!
Las' pe sot sa-si bata gurita de pomana si aseaza-te comod langa el pe canapea in fiecare week-end. Va intelege curand ca ai nevoie de ajutor.. ca n-oi fi superwoman!! Ma bucur ca veti avea termopane curand!!

Mami de Luca si
20+ cu 
honeybaby spune:
Legat se stelute. Sunt in dormitorul nostru, care va fi si a lui bebe cel putin la inceput.
Nu m-am gandit ca ar putea sa cada la bebe in patut.
Pana vine bebe ar trebui sa vedem daca cad sau nu. Poate o sa le dau jos pe cele din dreptul patutului.
Problema e ca nu sunt cateva. E tot tavanul aproape plin. cred ca sunt 10 seturi iar ieri am mai luat 80 de buc
. Inca nu le-a, pus pe toate. Si mie imi plac cum arata si nu le-am luat pt bebe le-am luat pt mine
. Majoritatea le avem din 2004 si nu au cazut pana acum. La anul trebuie sa moficam si zugravim dormitorul si sa vezi atunci distractie![]()
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Legat se stelute. Sunt in dormitorul nostru, care va fi si a lui bebe cel putin la inceput. Nu m-am gandit ca ar putea sa cada la bebe in patut. Pana vine bebe ar trebui sa vedem daca cad sau nu. Poate o sa le dau jos pe cele din dreptul patutului. Problema e ca nu sunt cateva. E tot tavanul aproape plin. cred ca sunt 10 seturi iar ieri am mai luat 80 de buc Denisa, 18 + cu bebel-mititel Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Sunt tare haioase!! Sincera sa fiu si eu le-am luat pentru ca mi-au placut mie... Luca abia acum a inceput sa le bage in seama.
Am mai vazut la Quelle foarte faine, mai multe modele!
Mami de Luca si
20+ cu 
honeybaby spune:
Rebiana-le-am vazut pe cele de la quelle cu inimioare amestecate. Eu vreau doar stelute si astre ceresti.
Nu prea vad ce are de a face inimioarele cu cerul.
Ma gandeam sa le iau si pe cele de la quelle dar nu cred ca mai am unde le pune
.
Cat despre sot din partea lui pot sa stau langa el si sa nu fac nimic. Nu are de obiectat, numai ca nu are cine sa faca daca nu fac eu. Pt el nu e nici o problema daca un sterg praful 2 sapt, nu bag aspiratorul o luna, ghiuveta e plina de vase, firimituri pe jos etc.
Pot sa fie toate vraiste numai sa nu-l pun pe el se faca.
Nu la treburi interne vreau sa ma ajute si la ce tine de constructia noua ca acum vine bebe si nu avem bucatarie si baie
.
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
POZE
miruna79 spune:
Andra , Anca va multumesc de primire fetelor, va doresc si voua o sarcina usoara si dusa pana la termen.
Vad ca ati inceput sa cumparati lucrusoare de bebe , eu inca nu am cumparat nimic dar intentionez in curand.
o seara placuta tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
23+