Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Asa si eu Ella greu ma iei de langa standul de hainute pentru bebei. Am vazut in Auchan ieri o salopetica maro din raiat, imi venea sa o mananc, dar pentru haine din astea de iesit afara astept dupa ce nasc, sa vedem cum o fi vremea pe atunci. Dar sunt super super frumoase.
Mi-a placut mult setul de body-uri portocalii.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Briza, exact ca Oana am gandit si eu.Baiatul aduce o fata acasa, fata zboara de-acasa.
Miruna mi-am adus aminte de tine.De acolo te stiu.Avem aproximativ acelasi DPN .Si eu am facut ET tot pe 15 iunie dar cu embrioni de z2.Sanatate maxima si sarcina usoara in continuare.
Dayanara
.mi-am pictat burtica...hihihi!Sotul meu a zis ca am facut o fetita .Pai...burtica...e fetita.Nu e de gen feminin?
Oricum nu e fetita...e un baiat foarte frumos!!!
cu
George-Theodor
AMR 17 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
andra_s spune:
rebiana ca si recomandari si interdictii dupa cerclaj totul s-a rezumat la o singura propozitie, si citez: "sa-mi imi stai in pat" si mi-a repetat de cateva ori ca trebuie repaus fizic ca sa fie totul bine. eu vroiam sa intreb daca mai pot conduce, dar cred ca era inevitabil raspunsul: "daca poti conduce din pat, da
". peste 2 saptamani m-a chemat la control si ma gandesc ca atunci o sa mai imi "diversifice" putin activitatea. oricum te tin la curent. 
miria felicitri pt putzulica. acum are mama pereche, ce poate fi mai frumos??? si poze cu burtica de 15 sapt cand ne postezi? aaa, vreau sa zic ca am stat in salon la spital cu o tipa ce semana f bine cu tine era in 16 sapt, si imi venea din prima sa o intreb :"esti miria de pe DC", dar am facut cunostinta si o chema monica, deci mi-a disparut orice dubiu.
ella ce burtica vesela frumoasa!!! ai si talent la desen, daca ma apuc eu de desent pe burtica cred ca ar semana cu o ... maimutica vesela
dar promit ca o sa incerc si eu si o sa postez poze.
POZE
23+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
miruna79 spune:
Multumesc de primire fetelor Miria si Oanaiacovita, ma bucur ca ma aflu printre voi.
Oanaiacovita poate ma stii de la Fiv cumva, anyway nu am mai postat de mult....
Ellanik normal ca ne stim de la fiv, imi aduc aminte bine de tot ca am avut fivul facut in ianuarie la o mica diferenta de timp si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 5 sapt si tu nu ai reusit, pe urma am facut transferul de criogenati cred in aceeasi zi (eu citeam tot numai ca nu scriam) numai ca embrionul meu era mai avansat in varsta ca al tau ( al meu avea 7 zile). si uita ma aici.
Fetelor sunt superbe lucrusoarele lu bebe care le ati cumparat, m-am uitat la cele cumparate de Oana si de Ella, abia astept sa ies si eu la magazine sa ii cumpar scumpului meu.
O seara placuta tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
23+ 
miruna79 spune:
Ellanik uite ca am scris in acelasi timp...
pupici
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
23+ 
oanaiacovita spune:
Miruna cred ca de la FIV te stiu ca urmaream subiectul. Aveam prietene acolo.
Inca o data bine ai venit aici si sigur te vei simti bine.
Ella nu ma lasa neuronul de tot, asa-i ca esti Gabriela?
Sa stiu maine ce am de facut...![]()
Oana
24+
Erick Nicholas
Bebe mic 
ellanik spune:
Oana...sunt Mihaela.Ioanact este Gabriela.Si GabyHilla si....Michelle si...hai cine mai e ?
cu
George-Theodor
AMR 17 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
oanaiacovita spune:
Ela, deci to neuron de gravida am, dar macar am tinut minte ca maine e de beut.
Bun, va asteptam maine cu tratatiile, ca noi venim cu felicitarile.
Pana atunci noapte bune la toate.

Oana
24+
Erick Nicholas
Bebe mic 
andra_s spune:
oana parca ma intrebai daca la eco s-a vazut colul scurat si deschis. da, cand am facut morfologia mi l-a masurat si m-a indrumat catre medicul meu sa imi faca control al masa. e tare neplacut controlul asta pe "masa suspinelor", dar ... pt BB suportam orice.
fetele pupici si de la mine si ... somnic pufos voua si bb-ilor din burtica 
POZE
23+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Rebiana27 spune:
Oana, Cristina
Multam' amandurora!
Ella tare fainuta e burtica pictata!! Inca de la sarcina cu Luca imi doream sa mi-o "decorez" pe-a mea insa nu stiu din care motiv n-am reusit; acum insa nu mai scapa!!
Mi-a placut tare mult paturica cu testoase (eu-s topita dupa testoase si buburuze!!); si body-urile sunt frumoase... toate is!!
Andra daca asa ti-a zis, atunci e bine sa asculti sfatul dr-lui sa eviti cine stie ce complicatii. Interdictie la efort fizic am primit si eu, insa la o saptamana de la interventie am avut liber la mers la scoala... Saptamana aceasta am avut vacanta asadar am stat mai mult in pat, insa de saptamana viitoare sunt iarasi pe baricade. Ma gandesc ca nu mi-a zis sa stau numai in pat pentru ca nu aveam colul deschis ci doar scurtat.... habar n-am insa la controlul de saptamana viitoare sunt curioasa cum se prezinta treaba! Sanatate maxima! 
Briza am dat un search pe google si am gasit un site cu astfel de masute.. http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Masute-laptop-pliabile-si-reglabile-419-c.html dar sunt mai multe din care sa alegi, n-am avut prea mult timp sa caut.
Mami de Luca si
20+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!