INSEMINARE 51
Raspunsuri - Pagina 6
sabine spune:
Peta mie dr mi/a spus sa iau arefaam 2 pe zi seara a doua zi de la inseminare.In cazul in care are loc fecundarea trebuie sa existe deja suportul progesteronic.Poti sa pui linistita de maine seara ca nu se va intampla nimic, eventual sa ajute.Te si tin pumnii la II liniute
anna_ivan spune:
'neatza fetelor
peta tinem pumnii sa fie cu ochisori.
fetelor care asteapta rezultate rabdare multa asa cum spune si sensibila
interpretarile premature nu fac decat sa va scada calciu din organism
eu astept sa imi vina ciclu (care cel mai probabil va veni pe luni marti) si apoi sa incepem menopurul pe care m-am hotarat sa mi-l injectez singura ca sa mai scap de stresul mersului la asistenta.
lumintza mi-e mi-a dat dupa histeroscopie cycloproginova si mi-a zis sa i-au una pe zi incepand cu cele albe, mi le-a prescris pt peretele uterin mai multe nu stiu sa iti spun. dar faptul ca in prospect scrie ca nu sunt contraceptive atunci cu sigurantza potzi ramane gravidutza luandu-le
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabine Luminita data trecuta, ca si acum am luat din ziua 3 pana in ziua 7 inclusiv closty iar in zilele 4. 6. 7 si 8 menopur.Cum esti? Alla, femibion am luat o saptamana jumate dupa ce am aaflat ca sunt graviduta.Daca zici ca sunt bune iau in continuare ca rau nu pot sa/mi faca.Dar te previn.Vezi ca la cateva zile dupa ce incepi sa le iei, doua sau trei o sa te constipi.Iti doresc sedere placuta pe tron si spune/i sotului sa/ti ia rebus.O sa ai nevoie. |
in domeniul asta am experienta o patesc si de la closty
atata bai sa fie. ideea e ca se pare ca nici femibionul nu e chiar suficient pt mutatii, dar e mai bine decat nimic
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
gabi_ducu spune:
Buna seara fetelor,
Sa imi tineti pumnii fiindca maine dimineata voi face si eu a 2-a inseminare. Sper ca de data asta sa fie cu succes.
Eu in ziua 10 aveam un folicul de 20mm\17mm. Am si eu o intrebare voi injectia de spargere a foliculului gonasi la ce pret o luati?
Va pup
elenaraluca spune:
Luminita sa te auda dumnezeu si sa creasca ,spuneti-mi si mie cat ar trebuii sa fie foliculii mei luni in ziua 11?
Eu nu mai inteleg nimic pt ca stiam ca ovulatia ar trebuii sa fie pe undeva prin ziua 14,deci ar mai avea timp sa creasca,atunci de ce a zis ca daca nu cresc pana luni oprim stimularea si incepem luna viitoare?
viss spune:
da, fetelor, cum ziceam: start play poker!!adica, mai am un joc.am depus dosarul de hepatita la casa nationala, asta impune mai multe etape: s-a verificat, e complet,nu-mi trebuie analize suplimentare sua altele refacute,apoi merge la o comisie, unde va fi aprobat cel mai curand ptr luna urmatoare aprobarii, apoi voi primi pastilele.deci cum azi mi-a venit ciclul..de luni incep trat.cu puregon.let's play poker again!
alla76 spune:
gabi bafta multa pe maine.
eu gonasi l-am luat cu 60 lei
viss ! start joc !!!
sa fie cu noroc! tinem pumnii si facem galerie
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
anna_ivan spune:
LA MULTI ANI FETELOR SI BAIATEILOR CARE SE SARBATORESC ASTAZI
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI BEBICI SANATOSI
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
llary spune:
Ce parere aveti?:
In ziua 9 eco foliculi 2 ,unul de 12 altul de 9.
stimulare cu gonal 75ui/zi
ziua 11 eco ,1 folicul de 15 altul de 12.mi-a mai dat 2 gonal si in ziua 14 Ia.eu de obicei ovulam cu 1 folicul si mai repede in ziua 11.
Dece cu stimulare e mai lent si doar 1 e k.endometru e frumos
Nu reactionez la stimulare????ce ar trebui sa fac?dr nu mi-a zis decat luni facem ia-ul