INSEMINARE 51
Raspunsuri - Pagina 5
elenaraluca spune:
Fetelor am venit de la ecograf acum dar nu e bine deloc!ziua 8 am 2 foliculi de 8 mm si endometrul de 5,54.estradiol 200.ma mai duc luni sa vada daca au mai crescut foliculii pt ca mi-a crescut doza de puregon ,si daca nu,o lasam balta luna asta si o luam de la capat luna viitoare!am cheltuit 9 mil pe injectii luna asta degeaba
sensibila spune:
indi_77 – trec doar cand anunti ca a aparut cm
sabine – era modificat, am adaugat 5 saptamani
csana – e f bine luni. Avnd in vedere ca fol cresc cu 1.5/zi, cel mai mare o sa aiba cam 20 mm ceea ce e f bine.
elenaraluca – ai incredere, or sa creasca, stai linistita. Si e normal sa fii dezamagita si de bani si de timp, darn u este nimic garantat, asa ca …. Capul sus si priveste inainte …. Nu e asa ca undeva mai aproape sau mai departe se vede 1 bebel ?
e in burtica +22
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
alla76 spune:
indi_77, eu cand am ramas insarcinata, ma mancau sfarcurile de nu mai puteam. si nu stiam si nu banuiam nimic inca, dar sfarcurile imi faceau zile fripte
mie mi-a zis sa nu numar ziua cu IA.
pt faza cu "ma poti trece cu nereusita....stie fata sigur" meriti o bataie buna... sa-ti revii din butoiul in care ai cazut!!!
hai, capul sus si cu curaj si optimism inainte.
chiar nu ai de unde sa stii in ziua 8 de IA daca e reusit sau nu !!
dariaelenai asa repede simptomul cu sanii umflati?
fetelor, e sunt ziua 7 si nu simt chiar nimic... absolut nimic. stiu ca e repede dar ...
raallu, durerile de burta si crampele, asemanatoare celor de PMS, sunt foarte obisnuite la sarcinile incipiente. Eu data trecuta eram sigura ca vine ciclu, ca aveam toate simptomele... si era BB.
sabine - mutatia imi da un mare deficit de acid folic si vitamine ... naspa si periculoasa situatie. asa ca iau vitamine prenatale speciale, care contin folati sub forma de L-metilfolat (din germania poti lua femibion 800) si acid folic normal plus complex de B-uri.Mai e discutabila administrarea de clexanului, datorita riscului de tromboze Iti doresc mult succes la inseminarea asta. Sa se lase cu II si cu un BB hotarat si la termen
csana felicitari pt recolta. aia nu mai sunt la stadiul de foliculasi, sunt deja foliculi ce promit eu una zic ca nu ar fi tarziu luni, dar asta depinde de la organism la organism. mi-e greu sa cred ca in 2 zile s-ar matura.
elenaraluca sa speram ca luni situatia o sa fie mai buna. sper din suflet ca nu ai cheltuit atatia bani degeaba! si te asteptam luni cu zambetul pe buze si cu vesti bune
sensibila! te si iti multumesc ca esti mereu alaturi de noi cu o vorba buna si un sfat!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
peta spune:
fetelor am venit de la IA, am avut 30 mil foarte mobili - cred ca e ok avind in vedere ca aveam doar 24 h de abstinenta...dr drau din pacate nu a vrut sa-mi faca eco ca a zis ca nu e bine sa bagam gel pe acolo, deci nu stiu cum erau foliculii, daca se sparsesera sau nu...mi-a spus fara sa o intreb nimic sa iau arefam 2/zi...acum sunt cam in ceata ca dr codreanu mi-a zis sa iau 4/zi...si difera si ziua de incepere: dragu a zis de maine, codreanu abia de raspomaine...fac media?
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui peta fetelor am venit de la IA, am avut 30 mil foarte mobili - cred ca e ok avind in vedere ca aveam doar 24 h de abstinenta...dr drau din pacate nu a vrut sa-mi faca eco ca a zis ca nu e bine sa bagam gel pe acolo, deci nu stiu cum erau foliculii, daca se sparsesera sau nu...mi-a spus fara sa o intreb nimic sa iau arefam 2/zi...acum sunt cam in ceata ca dr codreanu mi-a zis sa iau 4/zi...si difera si ziua de incepere: dragu a zis de maine, codreanu abia de raspomaine...fac media? |
wow ce scor frumos aveti la o zi de abstinenta
cat de arefam ti-o fi zis 2 pe zi ca arefamul e de 200 mg, iar codreanu s-o fi referit la utrogestan ca ala e de 100 mg
incearca sa mergi maine la eco, si de s-au spart foli poti pune linistita progesteronul
doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
peta spune:
alla76 - ai dreptate, m-am uitat acum pe reteta asa e...
din pacate la eco nu pot merge, ca aici la clinica nu se mai eco dupa...ma gandesc totusi sa o ascult pe codreanu, ca maine mi se pare prea devreme...poate sa incep de poimaine...acum am deja 36 de ore de la pregnyl, cred ca daca imi pun de poimaine e ok, pana atunci ar trebui sa se termine cu ovulatia...
Zuzet spune:
Buna seara fetelor,
Sunt noua la acest subiect pentru ca tocmai mi-a "inflorit" in cap idee de a face inseminare. Sotul meu are OATS, eu am ovulatie si menstruatie "brici".
Intrebarile mele sunt:
1. Ce conditii trebuie sa indeplineasca sperma pentru a putea face inseminare?
2. Ce medic recomandati pentru inseminare la Giulesti?
Multam fain pentru raspunsuri.
luminita42 spune:
citat din mesajul lui peta alla76 - ai dreptate, m-am uitat acum pe reteta asa e... din pacate la eco nu pot merge, ca aici la clinica nu se mai eco dupa...ma gandesc totusi sa o ascult pe codreanu, ca maine mi se pare prea devreme...poate sa incep de poimaine...acum am deja 36 de ore de la pregnyl, cred ca daca imi pun de poimaine e ok, pana atunci ar trebui sa se termine cu ovulatia... |
buna fetitele
indi , alla sa speram fetelor ca o sa fie bebei de data asta, vorba lu' sensibila pana nu vedeti rosu in fata ochilor...
elenaraluca mai sunt sperante sa creasca,scumpa, de la prima eco e greu sa tragi concluzii!!
peta sa fie intr-un ceas bun!!! mult succes si ..rabdare!!! pune utrogestan cum crezi tu ca e mai confortabil si mai cu folos!...mai ales ca poate mai prestezi si utrogestanul -cel putin mie imi- taie cheful...pup si tin pumnii!
viss mai ai timp de o stimulare/IA sau vei incepe tratamentul de hepatita?....am sa mai intru pe la voi negresit sa va salut fetelor si sa va povestesc de pe alte meleaguri...pupici!
sabine oare de ce a schimbat dr. tau schema: 1 zi closty, o zi menopur+closty....sammd? data trecuta ai facut parca o zi closty, o zi menopur ...??? pupici!
fetelor eu sunt in z15, a inceput sa-mi creasca incet TB, fertility friend a calculat ziua ovulatiei cam cu o zi inainte de eco (cand se sparsese foliculul anemic de 15-16mm, atata cred ca a apucat sa aiba) acum eu mi-am facut datoria la prestat,chiar daca o fi degeaba, eu o sa pun utrogestan de maine z16, mi-a dat 400 mg pe zi.
in afara de dezamagirea ca am ratat si IA-ul asta , m-am simtit iarasi, fetelor, tare eliberata , ca un prizonier din inchisoare, programul de injectii si monitorizari imi determina toate activitatile zilei, stiti cum e, eu am suportat greu si hormonii...si fara folos! ca sa nu mai vorbesc de bani, vorba lu'elenaraluca!.....
Mai am un cm 'disponibil' pana plec din tara, (pe 15 decembrie cred), sa vad ce fac cu acest cm, cred ca voi hotara cand mi-o veni ciclu..
Fetele am intrebari: care dintre voi fetele luati cycloprogynova, cat timp, cate pe zi si pentru ce vi le-a indicat doctorul ? m-a pus pe ganduri un pic sabine...
Ce se poate lua ca forma de estrogen in loc de cycloprogynova? ..
toate fetele!
luminita42 spune:
citat din mesajul lui csana fetele vin, de la prima monitorizare. ziua 3 spre 4 de gonal( adica n-am facut inca injectia din ziua 4)si ziua 6 de CM, dr T zice ca am 4 foliculasi, dar pe biletel mi-a scris 3, toti pe OD, dimensiuni; 15,3 14,5 13, 2.iar endometru de 9.8. cica sa mai vin luni, ma gandesc acum, oare n-o fi prea tarziu luni? Aracelli, te rog,nu- ti pierde speranta! rocsana |
rocsana, nu e tarziu, esti z6? vei fi z9,la rmatoarea eco, este foarte bine, cred eu, din ce am mai auzit!...frumusei foliculi pt z6!
sabine spune:
Luminita data trecuta, ca si acum am luat din ziua 3 pana in ziua 7 inclusiv closty iar in zilele 4. 6. 7 si 8 menopur.Cum esti?
Alla, femibion am luat o saptamana jumate dupa ce am aaflat ca sunt graviduta.Daca zici ca sunt bune iau in continuare ca rau nu pot sa/mi faca.Dar te previn.Vezi ca la cateva zile dupa ce incepi sa le iei, doua sau trei o sa te constipi.Iti doresc sedere placuta pe tron si spune/i sotului sa/ti ia rebus.O sa ai nevoie.